Τζάκι

Δημοσίευση: 16 Απρ 2019 19:09
Η εκρηκτική Αμερικανίδα ηθοποιός και πολιτική ακτιβίστρια Πάμελα Άντερσον, κάθε άλλο παρά άγνοια έχει για τα πολιτικά θέματα στην Ε.Ε. αλλά και στην Ελλάδα. Η Άντερσον και ο Τυρναβίτης επικοινωνιολόγος Κώστας Κωστούλας ήταν καλεσμένοι του DiEM25 και του Γιάνη Βαρουφάκη στη μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο θέατρο Bozar στις Βρυξέλλες. Η θρυλική Πάμελα περίμενε υπομονετικά ώρες μέχρι να λάβει τον λόγο και όσα τελικά δήλωσε ήταν… αγωνιστικά και μάχιμα. Φυσικά η γνωστή ηθοποιός δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον νεαρό Τυρναβίτη.  Γ.Ρ. Η εκρηκτική Αμερικανίδα ηθοποιός και πολιτική ακτιβίστρια Πάμελα Άντερσον, κάθε άλλο παρά άγνοια έχει για τα πολιτικά θέματα στην Ε.Ε. αλλά και στην Ελλάδα. Η Άντερσον και ο Τυρναβίτης επικοινωνιολόγος Κώστας Κωστούλας ήταν καλεσμένοι του DiEM25 και του Γιάνη Βαρουφάκη στη μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο θέατρο Bozar στις Βρυξέλλες. Η θρυλική Πάμελα περίμενε υπομονετικά ώρες μέχρι να λάβει τον λόγο και όσα τελικά δήλωσε ήταν… αγωνιστικά και μάχιμα. Φυσικά η γνωστή ηθοποιός δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον νεαρό Τυρναβίτη. Γ.Ρ.

*ΧΑΛΑΖΙ εκεί, αέρηδες παρά πέρα, βροχές παντού και στη μέση καμιά φορά και λίγος ηλιάκος. Τον Μάρτη λέγαμε, ο Απρίλης μας βγήκε. Δεν είναι πράγμα αυτό.

«Εσείς πού θα ψήσετε;»

«Στο τζάκι» απαντάει φυσιολογικά ο Λαρισαίος. Ε μα με τέτοιες συνθήκες φυσιολογικό ακούγεται.

Ας ελπίσουμε προς τα τέλη της Μεγάλης Εβδομάδας να στρώσει λιγάκι ο καιρός.

Κ.Γ.

 

Άνοιξη;

ΜIα ζέστη μία κρύο. Κάποιοι εκτιμούν ότι θα μπούμε κατευθείαν στο καλοκαίρι. Το έχουμε ξαναδεί το ίδιο σενάριο.

Απρίλιος και στην ντουλάπα υπάρχουν τα μπουφάν δίπλα στα κοντομάνικα μπλουζάκια.

Αυτές οι καιρικές συνθήκες δίνουν τροφή στους κινδυνολόγους: «Χάθηκαν οι 4 εποχές του χρόνου και έμειναν δύο».

Λ.Κ.

 

Διακοπές

* ΜΕΤΡΑΝΕ μέρες οι μαθητές για τις πασχαλινές διακοπές. Τελευταία μέρα την Παρασκευή και μετά χωρίς σχολείο για δύο εβδομάδες. Πέφτει αργά το Πάσχα φέτος όμως και όταν επιστρέψουν θα έχει μπει ο Μάιος που είναι και ο τελευταίος των μαθημάτων αφού το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων θα χτυπήσει στα τέλη Μαΐου. Οπότε πάει ο γάιδαρος φαγώθηκε, η ουρά έμεινε…

Ν.Π.

 

ΠΑΟΚ

*«ΜΗΝ χάσουμε από τον ΠΑΟΚ». Αυτό έλεγαν και ξαναέλεγαν αρκετοί φίλοι της ΑΕΛ πριν πάνε στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί από αυτούς το είχαν «κομμένο» λόγω μεγαλομετόχου, αλλά πήγαν ξανά στο Αρένα, μόνο και μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο. «Να μην χάσουμε από τον ΠΑΟΚ». Έκαναν την καρδιά τους πέτρα και πήγαν, όπως πέτρα έκανε και την καρδιά των φιλοξενουμένων ο Γιακιμόφσκι… Σπουδαίο σουτ. Πρωτάθλημα αλλού.

Κ.Γ.

 

Κίτρινα γιλέκα

* ΜΗΝ φοβηθείτε τους ανθρώπους με τα κίτρινα γιλέκα έξω από τα σούπερ μάρκετ της Λάρισας, δεν είναι το κίνημα της Γαλλίας, αλλά οι δικοί μας «Ενεργοί Πολίτες» που εξορμούν σε σούπερ μάρκετ της πόλης μας, για να συγκεντρώσουν τρόφιμα για τις 110 οικογένειες που στηρίζει το Δωρητήριο Τροφίμων τους.

Ζητούν τη βοήθειά σας.

Λ.Κ.

 

«Εξωστρεφίτιδα»

*ΕΙΘΙΣΤΑΙ όταν λέμε ότι γίναμε είδηση σε άλλες χώρες ο νους μας να πηγαίνει στο κακό. Εκτός αν μιλάμε για τον πολιτισμό της πόλης που έχει καταστεί πια «εξαγώγιμο προϊόν». Στο ιταλικό κανάλι λοιπόν TG2-RAI παίχτηκε ρεπορτάζ από τη Λάρισα με αφορμή την έκθεση «Ennio Formes» που αποτελείται από έργα εμπνευσμένα από τον μεγάλο μαέστρο Ενιο Μορικόνε. Στο σχετικό ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στην πόλη, επισκέφθηκαν τις δύο τοιχογραφίες του Μορικόνε, ήταν στα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ μίλησαν και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ενιο Μορικόνε Ελλάδας Κωνσταντίνο Παπακώστα. Ο πολιτισμός της πόλης «έπαθε» «ακραία εξωστρεφίτιδα», που όμως υποστηρίζεται από σπουδαίες κινήσεις από την αρμόδια Αντιδημαρχία. (Γιατί τι να… προβάλεις αν δεν παράγεις;)

ΘΑ.

 

Απολογιστικά

* ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ και χωρίς καμία απολύτως διάθεση να ρίξει λάδι στη φωτιά η τελευταία συνέντευξη του απερχόμενου διοικητή των δύο νοσοκομείων Παναγιώτου Νάνου, που διανύει τις τελευταίες του ημέρες στη Λάρισα πριν αναχωρήσει οριστικά για τη λίμνη Πλαστήρα για να αφοσιωθεί στον προεκλογικό του αγώνα.

Έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, μίλησε για την τρικυμιώδη σχέση του με τους πανεπιστημιακούς, διέψευσε όσους τον χαρακτηρίζουν διοικητή μόνο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και εξέφρασε την αντίθεσή του έστω και έμμεσα για τον διαχωρισμό των δύο νοσοκομείων.

Κυρίως όμως έδωσε το στίγμα ενός αναλυτικού απολογισμού στη συνεδρίαση της Πέμπτης της διοίκησης των δύο νοσοκομείων, στην οποία την τιμητική τους θα έχουν αν μη τι άλλο οι αριθμοί.

Και δεν θα είναι δημόσιος απολογισμός με αποχαιρετιστήρια εκδήλωση θα αναρωτηθεί κανείς. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε σχετικό, αλλά όπως είναι κατανοητό τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί…

Δ.Κ.

 

Όρθιοι

* «Η ΕλλAδα δεν κατέρρευσε, παρά τις αντίθετες προβλέψεις» μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg. Είναι από αυτές τις ειδήσεις που θέλουν να ακούνε οι κυβερνήσεις και αυτές που δεν θέλουν να ακούνε οι αντιπολιτεύσεις, γιατί κάνουν αβάντα στην κυβέρνηση παραμονές των εκλογών.

Η Ελλάδα όντως δεν κατέρρευσε κατά πώς λένε και όσοι γνωρίζουν οικονομικά. Αλλά δεν μπορούν να ισχυρισθούν το ίδιο και για τους Ελληνες και δη αυτούς που πλήρωσαν και συνεχίζουν να πληρώνουν την κρίση. Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, χαμηλόμισθοι και συνταξιούχοι. Ορθιοι μπορεί να είναι οι δείκτες, οι εργαζόμενοι σαν να… γέρνουν λίγο.

Δοθείσης ευκαιρίας διαβάστε την έρευνα του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για το πώς ψωνίζουν οι Ελληνες. ‘Η μάλλον πόσοι δεν μπορούν να αγοράζουν τα απαραίτητα από τα είδη διατροφής για τα οποία δεν χρειάζεται μελέτη, πάτε στο σούπερ μάρκετ. Για τις επιπτώσεις σε δημόσια υγεία και φαρμακευτική περίθαλψη, ούτε συζήτηση.

Β.Κ.

 

Πλέμπα

* «ΤΟ σημαντικότερο για εμένα έργο είναι ότι ανοίξαμε τα Νοσοκομεία της Λάρισας, τα κάναμε προσβάσιμα σε όλους, προπαντός στους αδύναμους» τονίζει μεταξύ άλλων ο πρώην διοικητής του ΠΠΓΝΛ, Παν. Νάνος σε συνέντευξή του προχθές στην «Ε».

Δηλαδή να υποθέσουμε ότι, πριν τη θητεία του κ. Νάνου, τα νοσοκομεία της Λάρισας ήταν «κλειστά» για τον λαουτζίκο και πως νοσήλευαν την ελίτ της αστικής τάξης.

Ότι δηλαδή η μπουρζουαζία της περιοχής είχε καταλάβει τα ράντζα μέχρι που η φτωχολογιά ανακατέλαβε τη διοίκηση των νοσοκομείων, αποκαθιστώντας την υγειονομική τάξη.

Έκτοτε, πλούσιοι ασθενείς έχουν εξοριστεί σε ιδιωτικές κλινικές εκλιπαρώντας δια τη θεραπεία τους ευρισκόμενοι επί μήνες σε λίστες αναμονής.

Οι δε άποροι, συνταξιούχοι του ΟΓΑ, άεργοι, αλλοδαποί, ασθενείς και οδοιπόροι γενικότερα, χειρουργούνται πάραυτα σε κλινική δημοσίου νοσοκομείου της επιθυμίας τους. Σε κλιματιζόμενα δωμάτια επί τροχήλατων μάλιστα κλινών.

Η δε φαρμακευτική δαπάνη καλύπτεται αδαπάνως διά τους πτωχούς. Εν αντιθέσει με τους πλουσίους που για τη θεραπεία τους υποχρεούνται - παρότι ευρισκόμενοι σε προεγχειρητικό στάδιο - για την εξόφληση της δαπάνης τοις μετρητοίς, δαπανώντας επιπλέον ποσό για την απόκτηση χάρτινης θήκης αλληλογραφίας, χρώματος λευκού, προς ενθυλάκωση της νομίμου αμοιβής.

Τα περί κερδοφορίας των νοσοκομείων αλλά και της ευημερίας των δεικτών, αρνούμεθα να τα σχολιάσουμε γιατί έχουν ειπωθεί ξανά στο παρελθόν και δεν είναι στις προθέσεις μας να σας κουράσουμε. Επί πολιτικού οι παρατηρήσεις, ουχί επί προσωπικού…

Β.Κ.

 

Γιατροί

* ΘΑ διαβάσατε προχθές στην «Ε», το πρόβλημα που δημιουργείται από την κατανομή γιατρών στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας. Η οποία κατανομή μοιάζει δίκαιη για τα «ασθενέστερα» νοσοκομεία αλλά στην πραγματικότητα αδικεί τα «υγιή» καθώς έχουν μεγαλύτερες ή εξίσου μεγάλες ανάγκες.

Χωρίς λοιπόν καμία δόση τοπικισμού, είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα στα νοσοκομεία της Λάρισας που λόγω κλινικών που διαθέτουν, υποδέχονται περιστατικά από τη Θεσσαλία και τη Στερεά. Οι πρώτοι που πρέπει να συνειδητοποιήσουν τη διάσταση του προβλήματος και να παρέμβουν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ενδεχομένως και οι βουλευτές του.

Στα Τρίκαλα με την ευκαιρία, πόσους γιατρούς ζήτησαν και πόσους πήραν;

Β.Κ.

 

Παρουσίες

* ΑΠΟ τις πρώτες ημέρες της ανάληψης των καθηκόντων του μετά την αλλαγή στα διοικητικά της ΕΙΝΚΥΛ ο πρόεδρος Νίκος Νταφούλης έκανε αισθητή την παρουσία του και υπόσχεται ότι κάθε άλλο παρά εύκολα θα περάσει η διοίκηση μαζί του όταν πρόκειται για την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων του.

Τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχε στην κατάληψη των γραφείων της διοίκησης του νοσοκομείου μαζί με το Εργατικό Κέντρο ενώ σήμερα συγκαλεί σύσκεψη φορέων και σωματείων για να συζητηθεί η κατάσταση της υγείας με αφορμή και τις κατανομές των γιατρών στα νοσοκομεία της Λάρισας στην επικείμενη προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας.

Ο ίδιος υπόσχεται κινητοποίηση γιατρών μέχρι το Πάσχα χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η μορφή, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει και έκπληξη…

Δ.Κ.

 

Ακτινίδιο

* ΑΝΟΙΞΕ επίσημα η αγορά της Αργεντινής για το ελληνικό ακτινίδιο, καθώς έλαβε την τελική έγκριση της αρμόδιας Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Γεωργίας της χώρας (SENASA).

Η επίσημη απάντηση ήρθε από την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Μπουένος Άιρες και, πρακτικά, μια νέα αγορά είναι διαθέσιμη στους Έλληνες παραγωγούς και εξαγωγείς.

Το γνωρίζει ο Πυργετός;

Λ.Κ.

 

Σύμβουλος

* -«ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις το ταίρι μου;»

*«Συγγνώμη αλλά σε βλέπω σαν δημοτικό σύμβουλο…»

Δίνουν και παίρνουν αυτήν την εποχή οι ατάκες περί των δημοτικών συμβούλων στο διαδίκτυο.

«Καλημέρισα δύο άτομα στο ασανσέρ. Μήπως έχω γίνει δημοτικός σύμβουλος και δεν το ξέρω;» ανησυχεί ο άλλος.

Νά σου και τα πασχαλιάτικα.

«Πήγα στο βαφτιστήρι μου ένα σοκολατένιο αυγό και όταν το έσπασε πετάχτηκε από μέσα ένας δημοτικός σύμβουλος».

Μα και οι φόβοι για το Facebook.

«Προσοχή. Νέος ιός στο Facebook μετατρέπει όλους τους φίλους σας σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους».

Αλλά και της νοικοκυράς ο εφιάλτης «Ανοίγω το ψυγείο μου και τι να δω; Και ο Μπαρμπαστάθης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος...»

Έλεος.

Κ.Γ.

 

Προστασία

* ΣΤΗΝ έλλειψη αντιχαλαζικής προστασίας αναφέρεται ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, Γ. Λαμπρούλης με αφορμή τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις σε περιοχές του Τυρνάβου.

Εκεί που σχεδόν κάθε χρόνο, πάνω που είναι έτοιμη προς συγκομιδή η παραγωγή, έρχεται μια θύελλα και καταστρέφει τα πάντα οδηγώντας τους αγρότες σε απόγνωση.

Ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ, ούτε φυσικά επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υλοποιήθηκε ένα τέτοιο σύστημα προστασίας. Αντιθέτως σπεύδουν βουλευτές και πολιτευτές να υποσχεθούν δίκαιες αποζημιώσεις, να διαβεβαιώσουν τους αγρότες για την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ κλπ. Μέχρι την επόμενη καταιγίδα…

Β.Κ.

 

Παραγγελίες

* Η ΤΙΜΗ για τον οβελία δεν έχει βγει ακόμη, όμως οι καταναλωτές ήδη έχουν αρχίσει τις παραγγελίες στα κρεοπωλεία της πόλης. Μάλιστα, επειδή και η Πρωτομαγιά είναι κοντά στο Πάσχα, πολλοί παραγγέλνουν και τα απαραίτητα για το πατροπαράδοτο ψηστήρι της Πρωτομαγιάς. Ο καιρός να φτιάξει μόνο γιατί από τον Μάρτιο το περιμέναμε, απ’ τον Απρίλιο το βρήκαμε.

Ν.Π.

 

Εργαστήρια

* ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ λαμπάδας, πασχαλινών αυγών… κ.ά. πραγματοποιούνται σχεδόν σε κάθε εργαστήρι Συλλόγου της Λάρισας και αν δεν έχουν εργαστήρι το δημιουργούν αυτό το χρονικό διάστημα.

Το ότι υπάρχει τόσο μεγάλο και μάλιστα αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους Λαρισαίους να μάθουν να δημιουργούν πασχαλινά είδη, αποκλείοντας την αγορά τους από το εμπόριο, σημαίνει ή ότι αυτό αποτελεί μια διέξοδο δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων που είναι παράλληλα χρήσιμη και για το πορτοφόλι, ή ότι υπάρχει ένα ρεύμα που ακούει στο σύνθημα: «φτιάξτο μόνος σου».

Λ.Κ.

 

Νικητές

* ΜΟΝΟ τα κόμματα και κυρίως η ΝΔ, μετέφρασε τη νίκη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές ως μήνυμα για την… επερχόμενη γαλάζια νίκη στις εθνικές εκλογές κλπ.

Χρόνια τώρα, η κάθε φοιτητική παράταξη δίνει τα δικά της αποτελέσματα και αυτοανακηρύσσεται νικήτρια. Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών απέχει των εκλογών, κόμματα και παρατάξεις επιμένουν να πανηγυρίζουν κάνοντας λόγο για νίκη.

Νίκη γαλάζια ή κόκκινη και πράσινη παλαιότερα επί ΠΑΣΠ. Επί ΠΑΣΟΚ λέμε…

Β.Κ.

 

Πατέντα

* ΜΕ αφορμή και τις συγχωνεύσεις τριτοβάθμιων ιδρυμάτων, είναι από καιρό γνωστό, πως το Υπουργείο Παιδείας για να κρατήσει ισορροπίες στην Κρήτη, αντί να συγχωνεύσει το Πανεπιστήμιο με το ΤΕΙ Κρήτης, προτείνει να ιδρυθεί και δεύτερο πανεπιστήμιο.

Δηλαδή το Υπουργείο ακολουθεί διαφορετικά μέτρα και σταθμά ανά περιοχή αφού στη Θεσσαλία για παράδειγμα, Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ ενώθηκαν. Προφανώς στην Κρήτη θα ισχύουν άλλα παιδαγωγικά κριτήρια.

Χθες λοιπόν συνεδρίασε εκτάκτως η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης αντιδρώντας στη ονοματοδοσία του μετεξελισσόμενου σε Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ Κρήτης. Το οποίο πώς λέτε ότι σκέφτονται να το ονομάσουν;

Προτείνουν λοιπόν να μετονομάσουν το ΤΕΙ Κρήτης σε… «Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης». Λες και πρόκειται για διατροφή. Πληροφορίες που θέλουν τον συμπαθέστατο μάγειρα κ. Μαμαλάκη να ορίζεται πρύτανης για τη μεταβατική περίοδο, διαψεύδονται ως ανακριβείς…

Β.Κ.

 

Φαλάνη

* ΑΠΟ τη Φαλάνη η διαμαρτυρία για την κατάσταση του δρόμου Γιάννουλης - Φαλάνης η οποία, ιδιαίτερα στο ύψος της Γιάννουλης, όπως αναφέρει ο δημότης, είναι σε κακά χάλια λόγω των έργων που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν βρέχει. Επιπρόσθετα προβλήματα δημιουργεί η έλλειψη φωτισμού σε πολλά σημεία του δρόμου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην έλλειψη πεζοδρομίου-ποδηλατόδρομου. Όπως σημειώνει ο αναγνώστης η απόσταση είναι περί τα 7 χιλιόμετρα και με ένα ποδηλατάκι φτάνεται άνετα η Λάρισα, όπερ συνεπάγεται πολύ λιγότερα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης, λιγότερα καύσιμα άρα λιγότερη μόλυνση του περιβάλλοντος. Και το βασικότερο πιο ασφαλής μετακίνηση των πεζών και των ποδηλάτων. Ας μην ξεχνάμε, σημειώνει, ότι και η Φαλάνη ανήκει στον Δήμο Λαρισαίων…

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

2STHN PAROYSIASH NOMIKVN ZHTHMATVN GALLIOY

* ΣΤΗΝ παρουσίαση νομικών ζητημάτων, με συμβουλές για τις αστικές- ποινικές ευθύνες στους εθελοντές πολιτικής προστασίας προχώρησε, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά της η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαρία Γαλλιού, αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση της διοίκησης της ομάδας Ειδικών Αποστολών του Ν. Λάρισας.

 

 

 3ME TH GNVSTH DHMOSIOGRAFO THS ERT MOYSIOS

* ΜΕ τη γνωστή δημοσιογράφο της ΕΡΤ και υποψήφια ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Μπούρα, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στον εορτασμό της επετείου εξέγερσης των αγροτών, στο Κιλελέρ, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος. Οι δυό τους γνωρίζονται από μικρά παιδιά, καθώς μεγάλωσαν μαζί στο Νέο Περιβόλι. Είχαν, λοιπόν, πολλά να θυμηθούν και να συζητήσουν για εκείνα τα χρόνια, όπως και για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μάλιστα, η κ. Μπούρα έσπευσε να του ευχηθεί καλή επιτυχία τονίζοντας ότι τη θεωρεί δεδομένη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass