Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στανταράκι

Δημοσίευση: 26 Απρ 2019 19:45
ΚΟΡΑΗ 4, Αθήνα. Εκεί βρίσκονται τα γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας. Στο υπόγειο όμως «κατοικούν» οι μνήμες. Επί γερμανικής κατοχής λειτουργούσαν εδώ τα κρατητήρια της Κομαντατούρ (Kommandatur), όπου εκατοντάδες άνθρωποι κρατήθηκαν και βασανίστηκαν σ’ αυτούς τους χώρους. Οι κραυγές τους έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στους τοίχους αυτούς…   ΚΟΡΑΗ 4, Αθήνα. Εκεί βρίσκονται τα γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας. Στο υπόγειο όμως «κατοικούν» οι μνήμες. Επί γερμανικής κατοχής λειτουργούσαν εδώ τα κρατητήρια της Κομαντατούρ (Kommandatur), όπου εκατοντάδες άνθρωποι κρατήθηκαν και βασανίστηκαν σ’ αυτούς τους χώρους. Οι κραυγές τους έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στους τοίχους αυτούς…

*«ΛΟΙΠΟΝ ας ξεκινήσουμε από τα σίγουρα».

Το ζευγάρι των Λαρισαίων πριν βγει από το σπίτι έχει μια κουβέντα.

«Βρέχει…».

Κ.Γ.

 

Στολισμένα

*ΚΑΙ μ’ αυτά, και μ’ αυτά φτάσαμε Μεγάλη Παρασκευή κι έτσι όπως είναι ο καιρός, θαρρείς πως θα βγεις στο κέντρο να δεις στολισμένα τα μαγαζιά. Όχι όμως πασχαλινά αλλά χριστουγεννιάτικα.

Κ.Γ.

 

Περιφορά επιταφίου

ΜΕ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η περιφορά του επιταφίου στη Λάρισα, καθώς της τελετής θα προεξάρχει για πρώτη φορά ο σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ποιμενάρχης μας, αν και θα προΐσταται της πομπής των επισήμων από τον Άγιο Αχίλλιο προς την Κεντρική πλατεία, όπου και θα απευθύνει θείο λόγο προς τους πιστούς, στην επιστροφή θα ηγηθεί της πομπής της ενορίας του Αγίου Νικολάου, όπου και θα συνεχίσει την Ακολουθία του επιτάφιου θρήνου.

Γ.Ρ.

 

Περιφερειακά

* ΤΕΛΟΣ στις φήμες και στην παραπληροφόρηση γύρω από την υποψηφιότητά του έβαλε –επιτέλους για πολλούς- ο καθηγητής Νίκος Τσιλιμίγκας. Σε μια ανακοίνωση που διένειμε στα μέσα ενημέρωσης έθεσε το πολιτικό στίγμα της υποψηφιότητάς του, αποκάλυψε το όνομα και το λογότυπο της παράταξής του και ανακοίνωσε το 80% των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Τα πάντα σε μία ανακοίνωση, χωρίς περιστροφές και με ξεκάθαρο στίγμα, όπως ακριβώς επιτάσσει η γερμανική νοοτροπία –αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο καθηγητής άργησε κατά τα ελληνικά ειωθότα να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα δοκιμάζοντας τα νεύρα και τις αντοχές κομματικών σχηματισμών, πολιτικών παραγόντων αλλά και ψηφοφόρων.

* * *

* ΟΝΟΜΑ συνδυασμού και λογότυπο δίνουν σαφή εικόνα των προθέσεων του καθηγητή για τον τρόπο που θα διεξάγει τον αγώνα του. Χρησιμοποιώντας την καρδιά, που γνωρίζει επαγγελματικά όσο ελάχιστοι συνάδελφοί του και τη σχέση της με τη Θεσσαλία, δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει το θυμικό, το συναίσθημα για να πείσει με τη χρωματική διαβάθμιση από το κόκκινο προς το μπλε να αποτελεί δείγμα αυτοδιοικητικής προσπάθειας με υπέρβαση των κομματικών επιλογών και εμπλοκών.

* * *

* Οσον αφορά στους υποψήφιους, η ανακοίνωση επιβεβαίωσε το προχθεσινό δημοσίευμα της «Ε» για τα ονόματα του συνδυασμού μετά τις διαδοχικές συναντήσεις στον «Διόνυσο» την Κυριακή και στο «Μετροπόλ» τη Δευτέρα.

Έκπληξη η συμμετοχή και του πρώην δημάρχου Τυρνάβου Δημήτρη Κουγιώνη, ενός από τους τρεις πρώην δημάρχους του ψηφοδελτίου –οι άλλοι δύο είναι η πρώην δήμαρχος Γιάννουλης Δέσποινα Αράπκουλε και ο πρώην δήμαρχος Σαρανταπόρου Θ. Λιαπής με το ψηφοδέλτιο να έχει την προοπτική συμμετοχής και τέταρτου πρώην δημάρχου, του Ρίζου Κομήτσα του Δήμου Κιλελέρ, που επιλέχθηκε να είναι στο 20% των υποψηφίων που θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

* * *

* ΤΗΝ επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Στέλιου Τσιάκαλου, την οποία οι ΣΥΡΙΖΑίοι συνδέουν με την υποψηφιότητα του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής τους, Πέτρου Παπαγεωργίου, ώστε να δοθεί το στίγμα της κομματικής υπέρβασης. Άγνωστη παραμένει η τύχη της υποψηφιότητας του αγρότη από τον Δήμο Τυρνάβου Βασίλη Μίγα, ενώ παραμένει ανοιχτή και η περίπτωση υποψηφιότητας «έκπληξη» με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Δ.Κ.

 

Ιταλική

* ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ νοοτροπία ο καθηγητής Νίκος Τσιλιμίγκας, ιταλική ο συνάδελφός του υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Γούλας και μάλιστα με τη βούλα! Ο πρώτος πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην προχθεσινή συνάντησή του με τους δημοσιογράφους, που παρακολουθούν τον προεκλογικό του αγώνα, είναι εκτός από Έλληνας και Ιταλός υπήκοος –ως σύζυγος Ιταλίδας- με πλήρη δικαιώματα ψηφοφόρου σε δήμο του Ιταλικού βορρά στα σύνορα με την Ελβετία.

Με μια πρόχειρη σύγκριση διέκρινε έλλειψη δημοκρατίας στους ελληνικούς δήμους, σε αντίθεση με τους ιταλικούς, που μπορούν να αντιμετωπίζουν θέματα για τα οποία οι Έλληνες πολίτες χρειάζεται να απευθύνονται ακόμα και στα υπουργεία! Δυστυχώς όμως αυτή η έλλειψη δημοκρατίας που ταλαιπωρεί τους Έλληνες πολίτες δεν βρίσκεται στην ατζέντα της προεκλογικής αντιπαράθεσης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές…

Δ.Κ.

 

Θαύμα…

* ΠΕΡΙΜΕΝΕ η αγορά… Έκανε υπομονή ο εμπορικός κόσμος. Με την προσδοκία της έλευσης της πασχαλινής περιόδου και των καλύτερων ημερών ζούσε. Βέβαια δεν περίμενε και κανένα θαύμα, αλλά ήλπιζε. Μικρή σε περίοδο αλλά δυναμική. Έβλεπε άλλωστε από νωρίς τον κόσμο να συρρέει αθρόα και μαζικά στο εμπορικό κέντρο, να πηγαινοέρχεται και να σουλατσάρει και έτρεφε ελπίδες, υπολόγιζε, πόνταρε, επένδυε…

Όμως, το δώρο σε όσους το δικαιούνταν δόθηκε, το επίδομα ενοικίου, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων επίσης, οι συντάξεις, το επίδομα παιδιού, τα διατροφικά και προνοιακά επιδόματα μοιράστηκαν σε χιλιάδες δικαιούχους, αλλά η πολυπόθητη "Ανάσταση" στην αγορά δεν προέκυψε. Οι πασχαλινές "βόλτες" πολλές αλλά τα ψώνια ελάχιστα. Τα αναγκαία, τα υποχρεωτικά και τα απολύτως απαραίτητα. Άλλωστε τι έμεινε, τι να συμβεί τελευταία στιγμή; Πού να ελπίζουν πλέον; Για ποια επιστροφή στην κανονικότητα να πειστούν; Αυτή πάντως, αν κάποια στιγμή θα έρθει, όντως θα είναι θαύμα…

Γ.Ν.

 

Κληρώνει αρνί

* ΣΕ προσφορές προχωρούν και τα κρεοπωλεία προκειμένου να αυξήσουν τον πασχαλινό τους τζίρο. «Με αγορές 20 ευρώ και άνω, συμμετέχετε σε κλήρωση για ένα αρνί» έγραφε πινακίδα στην τζαμαρία κεντρικού κρεοπωλείου στη Λάρισα. Εξάλλου, οι προμήθειες δεν αφορούν μονάχα στην Κυριακή του Πάσχα, αφού και η Πρωτομαγιά κοντά είναι. Ψωνίζει που ψωνίζει ο κόσμος, ας έχει και κάτι να περιμένει.

Ν.Π.

 

Τα πανθ' ορά

* ΜΕ τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγ. Αποστολάκης. «Κατά τη συνάντηση» σημειώνεται στη λιτή ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, «συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και ζητήματα που άπτονται του περιβάλλοντος ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο».

Θα θυμόσαστε πως ο κ. Αποστολάκης, στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Λάρισα, στο ερώτημα της «Ε» αν η 110 ΠΜ θα αποτελέσει και έδρα των Global Hawk στο μέλλον, είχε απαντήσει πως «εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις. Υπάρχουν διάφορα αιτήματα, τα οποία τα συζητάμε».

Οι Αμερικανοί ψάχνουν βάση για να μεταφέρουν τα μη επανδρωμένα Global Hawk από τη Σιγκονέλα της Σικελίας, όπου θα γίνουν εργασίες ή με το πρόσχημα των εργασιών. Όταν στη Λάρισα φιλοξενούνται τα MQ-9 Reaper, τα οποία ήρθαν πριν ένα χρόνο στο όνομα της συνεκπαίδευσης, ενώ η συμφωνία παραμονής τους θα ανανεωθεί και άλλο. Οι «Θεριστές» θα βλέπουν προς Νότο και τα «Γεράκια» προς ανατολάς…

Β.Κ.

 

Της αντιπολίτευσης

*ΚΟΝΤΡΑ περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού με τον υπουργό Χρ. Σπίρτζη για τον δρόμο προς Φάρσαλα, έργο μεγάλο που όμως καθυστερεί δεκαετίες τώρα. Οπότε, με το θέμα στο προσκήνιο, άδραξε την ευκαιρία ο νεοδημοκράτης υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Εσκίογλου, επιχειρώντας να κάνει αντιπολίτευση στον πασοκτζή δήμαρχο Άρη Καραχάλιο. Κι άρχισε ο διαπληκτισμός. Διότι πετάχτηκαν να κάνουν αντιπολίτευση στον αντιπολιτευόμενο, οι επίσης αντιπολιτευόμενοι τον δήμαρχο, ο συριζαίος Βαγγ. Δημητρακόπουλος και ο ανταρτοπασοκτζής Κ. Τύμπας, κι εκείνοι υποψήφιοι δήμαρχοι. Οι οποίοι χρέωσαν στον πρωτάρη και ως εκ τούτου διόλου έμπειρο Μ. Εσκίογλου «ατόπημα, σφετερισμό και πολιτική εκμετάλλευση» αλλά και «36 μόλις ημέρες πριν τις εκλογές ανακάλυψε ένα θέμα για το οποίο άλλοι στα Φάρσαλα αγωνίζονται χρόνια…».

Ζ.

 

Συναλλαγές…

* ΟΙ διαδοχικές αργίες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς δεν επηρεάζουν μόνο την αγορά αλλά και τις τραπεζικές συναλλαγές των πολιτών. Και αυτό γιατί σήμερα, τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τετάρτη 1η Μαΐου θα είναι κλειστές ενώ θα ανοίξουν κανονικά την Τρίτη 30 Απριλίου, και την Πέμπτη 2 Μαΐου. Όχι ότι είναι παράδοξο αλλά χρειάζεται μια προσοχή κυρίως για όσους κάνουν χρήση των εναλλακτικών δικτύων. Και αυτό γιατί οι συναλλαγές αυτές θα φέρουν διαφορετικές ημερομηνίες από αυτές κατά τις οποίες θα εκτελεστούν.

Εν ολίγοις, όλες οι συναλλαγές που γίνονται από χθες και αυτές που θα γίνουν έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα θα έχουν ως ημερομηνία αξίας την 30ή Απριλίου 2019. Το ίδιο ισχύει και για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που θα εκτελούνται από το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα (30/4), οι οποίες θα έχουν ημερομηνίας αξίας τις 2/5/2019. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να στείλετε χρήματα ή να πληρώσετε κάτι εμπρόθεσμα τις ημέρες αυτές, να είστε σίγουροι για το πότε θα πιστωθεί η συναλλαγή σας, ελέγχοντας τα παραπάνω… Για να μην εκτεθείτε, δηλαδή…

Γ.Ν.

 

Επίσημα

* ΜΕ συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου η παράταξη της υποψήφιας δημάρχου Λάρισας Ρένας Καραλαριώτου, θα σημάνει και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Με ομιλία στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαΐου, εκδήλωση που θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση του συνόλου των υποψηφίων και θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, της παράταξης «Λάρισα Μπροστά», απέναντι από το ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Υπενθυμίζεται πως τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Θωμά, 5 Μαΐου ολοκληρώνεται η προθεσμία κατάθεσης ψηφοδελτίων, οπότε από τη Δευτέρα οι υποψήφιοι εισέρχονται στην τελική ευθεία…

Β.Κ.

 

Σκληρό ροκ

* ΣΕ ρυθμούς σκληρού ροκ θα κινηθούν οι τελευταίες ημέρες πριν τις κάλπες στον Δήμο Λαρισαίων. Σύμφωνα με διαρροές συνεργατών της Ρένας Καραλαριώτου «έχουν περιέλθει στα χέρια τους στοιχεία σχετικά με απευθείας αναθέσεις έργων που «καίνε» το στενό περιβάλλον του κ. Καλογιάννη». Χωρίς να μπορούμε να προβλέψουμε την έκβαση της υπόθεσης, ένα είναι σίγουρο, μέχρι τις εκλογές δε θα πλήξουμε!

Γ.Ρ.

 

Θωμά

*ΝΑ που φτάνουν οι ημέρες που θα μπορούν οι υποψήφιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να καταθέτουν τις υποψηφιότητές τους. Από σήμερα θεωρητικά, μα λόγω εορτών από Τρίτη μετά το Πάσχα ουσιαστικά, θα γίνονται δεκτές στο Πρωτοδικείο Λάρισας. Πέντε θα είναι οι ημέρες που θα γίνονται δεκτές, με τελευταία την Κυριακή 5 Μαΐου τα μεσάνυχτα. Αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον η Κυριακή του Θωμά.

 

Παράβολα

* Ο ΔΡΟΜΟΣ προς την εκλογή στα έδρανα της Αυτοδιοίκησης, περνά από την κάλπη αλλά και από την Εφορία. Καθώς οι υποψήφιοι θα πρέπει, εκτός των άλλων δικαιολογητικών, να καταθέσουν υπέρ του δημοσίου, ποσά που κυμαίνονται από 10 ευρώ, έκαστος για τον υπ. σύμβουλο Κοινότητας, 50 ευρώ για υπ. δημοτικούς συμβούλους και 200 ευρώ για επικεφαλής συνδυασμών. Μια πράξη η οποία πιστοποιείται με αποδεικτικό είσπραξης από τη ΔΟΥ ή ηλεκτρονικό παράβολο.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν οι αναρίθμητοι υποψήφιοι των εκλογών της 26ης Μαΐου, συνωστίζονται στα γκισέ της Εφορίας για την πληρωμή του παραβόλου, είτε κατά μόνας, είτε ομαδικά, με τους επικεφαλής των συνδυασμών να προσέρχονται για να πληρώσουν και εκτυπώσουν τα παράβολα όλων των υποψηφίων του συνδυασμού τους.

Ωστόσο υπάρχει πιο εύκολος και απλός τρόπος: μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και του e-παράβολου.

Οι αιτιάσεις ορισμένων ότι έτσι μπορεί να αυξάνεται η δαπάνη του υποψηφίου, ή ότι μπορεί να εκληφθεί ως οικονομική ενίσχυση του επικεφαλής, είναι ανεδαφικές. Τα παράβολα είναι ονομαστικά, ενώ το Υπ. Εσωτερικών έχει διευκρινίσει ότι δεν συνυπολογίζονται στις εκλογικές δαπάνες.

* * *

* ΠΕΡΑ όμως απ΄ αυτό, το ζήτημα τίθεται και ως εξής: Είναι δυνατόν στην ψηφιακή εποχή και στη «μάχη κατά της γραφειοκρατίας» την οποία, υποτίθεται, όλοι οι υποψήφιοι δίνουν, να είναι οι πρώτοι οι οποίοι τη συντηρούν; Εν τέλει, μπορεί να μιλάμε σήμερα για έναν ικανό δήμαρχο ή δημοτικό σύμβουλο και αυτό να μην περιλαμβάνει και στοιχειώδεις δεξιότητες στη χρήση των μέσων ψηφιακής τεχνολογίας;

Δ.Χ.

 

Πίτσα;

* Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος επιστρέφει στα έδρανα της Βουλής μετά τις παραιτήσεις βουλευτών της ΝΔ που κατέρχονται ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα ανταμώσει στα βουλευτικά έδρανα με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, Βασ. Λεβέντη. Σήμερα αρχηγός κόμματος ο κ. Λεβέντης που το 1994 κλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Π. Παναγιωτόπουλου ως ο… γραφικός πολιτικός εκείνης της περιόδου.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος θέλησε τότε να κάνει χιούμορ σερβίροντας πίτσα στον κ. Λεβέντη και την επόμενη ημέρα, μετά και τις αντιδράσεις, ο ΑΝΤ1 απέλυσε τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος βέβαια αργότερα εκλέχθηκε βουλευτής, έγινε και υπουργός της ΝΔ.

Σήμερα θα ανταμώσουν και οι δύο στον ναό της Δημοκρατίας, για λίγο καιρό ακόμη θα κάθονται σε διπλανά έδρανα. Κάνει κύκλους η ζωή…

Β.Κ.

 

Παράλια

*ΕΙΝΑΙ και οι θαρραλέοι όμως που βρίσκονται στα παράλια ελπίζοντας σε καλοκαιρία το Σαββατοκύριακο. Ώσπου να έρθει όμως αυτήν, βρίσκουν τα ελαττώματα αυτής της περιόδου και τα καταγράφουν.

Ναι, ένας αναγνώστης τηλεφώνησε χθες από τον Αγιόκαμπο στα «σύνορα» με Σωτηρίτσα λέγοντας πως δεν έχει κάδο στον δρόμο να ρίξει τα σκουπίδια, ενώ από τον δήμο τού είχαν πει πως θα έχει το Πάσχα. Αν διαβάζουν εκεί στον Δήμο Αγιάς, ας το κοιτάξουν. Κοντά στο Φαρμακείο, λέει συγκεκριμένα ο αναγνώστης.

Κ.Γ.

 

Βύρωνος

*ΜΑ και για την οδό Βύρωνος τηλεφώνησε στην «Ε» μια κυρία που λίγο έλειψε να χτυπήσει πασχαλιάτικα. Στη διασταύρωση με τη Δήμητρας σκόνταψε στο νέο στηθαίο. Ήταν και φορτωμένη με ψώνια. Αν και έπεσε, ευτυχώς δεν χτύπησε. Θεωρεί ότι το σημείο πρέπει να ξεχωρίζει καλύτερα από το έδαφος. Βέβαια είναι μέχρι να τα συνηθίσουμε, θα πούμε εμείς.

Κ.Γ.

 

Δενδροδόχοι

*ΣΕ επισήμανση της στήλης «Κακώς κείμενα» απαντά ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Γιώργος Ζαούτσος με αφορμή τις κενές δενδροδόχους, στην οδό Κύπρου. Για να διευκρινίσει λοιπόν πως όπου επιτρεπόταν ξαναφυτεύθηκαν δέντρα.

Αντίθετα δεν θα φυτευθούν δέντρα σε υπάρχουσες δενδροδόχους, κάτω ή δίπλα από τους οποίους περνά δίκτυο της ΔΕΗ και είναι επικίνδυνο να γίνουν εργασίες αφαίρεσης των ριζών. Ετσι στα σημεία αυτά, η Διεύθυνση Πρασίνου προσωρινά έριξε άμμο και αργότερα θα γίνει πλακόστρωση.

Όπως και σε άλλους πεζοδρόμους, στη Ρούζβελτ για παράδειγμα, υπάρχει ανάλογο πρόβλημα, οπότε επίσης θα γίνει πλακόστρωση.

Β.Κ.

 

Φόβος

*ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΚΟΣ δήλωνε ο Λαρισαίος, αλλά έδινε τη δική του ερμηνεία της «πάθησής» του…

-Που λες, φίλε μου, εγώ πάντα αυτές τις μέρες είμαι αγοραφοβικός…

-Ε, πώς γίνεται να είσαι αγοραφοβικός κατά περιόδους;

-Πολύ απλό, δώρο για το κουμπαρούλι, δώρο για τα παιδιά, δώρο και για τη γυναίκα. Αρνί, τσουρέκια, τα υπόλοιπα του πασχαλινού τραπεζιού, μπίρες, κρασιά και τα λοιπά, α βγες στην αγορά. Είναι να μην φοβάμαι την αγορά; (Και μετά σου λέει πως η αγοραφοβία δεν είναι κολλητική...)

ΘΑ.

 

-----------

TA KALYTERA EIXE NA PEI O DHMARXOS KVSTAS KOLLATOS• ΤΑ καλύτερα είχε να πει ο δήμαρχος Κώστας Κολλάτος για τον πρόεδρο του ΜΕΣ Ελάτειας και συνεργάτη του Λάμπρο Ζάρρα, όπως και για τον Γιάννη Μάγγο επιμελητή της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Μικρό παιδί σαν ήμουνα». Ο Δήμος Τεμπών σταθερά δίπλα στον σύλλογο ώστε να πραγματοποιηθεί η έκθεση αλλά και να εκδοθεί το λεύκωμα της πρώτης έκθεσης «Σήμερα Γάμος Γίνεται».

Κ.Τσ.