Όλοι υποψήφιοι

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 19:03
• ΕΝ μέση οδώ η εξέδρα της εκδήλωσης του Απ. Καλογιάννη, με τον δήμαρχο να βγαίνει μέσα απ’ τον κόσμο.  Ζ. • ΕΝ μέση οδώ η εξέδρα της εκδήλωσης του Απ. Καλογιάννη, με τον δήμαρχο να βγαίνει μέσα απ’ τον κόσμο. Ζ.

* Ο Λαρισαίος πήγε χθες να αιφνιδιάσει την παρέα.

- Είμαι κι εγώ υποψήφιος.

- Ε;

- Υποψήφιος ψηφοφόρος.

Ζ.

 

Εκλογικό μενού

*  ΤΟ μαγαζί στα Φάρσαλα λανσάρει Προεκλογικό Μενού 2019.

- Πράσινη σαλάτα με ψηφαλάκια φέτας, ντοματίνια και κουλούρι σουσαμένιο του αγώνα.

- Μπουρίτος του ψηφοφόρου γεμιστό με κιμά λαϊκού χοίρου.

- Πρόβεια παϊδάκια του δημοτικού συμβούλου μαριναρισμένα σε συμβούλιο μπαχαρικών και ελαιόλαδο.

- Χοιρινή μπριζόλα του κοινοτάρχη με πατατούλες τηγανιτές τοπικού διαμερίσματος.

- Προεδρικά μπριζολάκια αρνίσια επικυρωμένα πάνω σε μαντέμι με χοντρό αλάτι και μπαχαρικά.

- Χοιρινή μπριζόλα του δημάρχου τύπου tοmahawk γαρνιρισμένη με δημοτικό συμβούλιο μπαχαρικών και λαχανικών στη σχάρα.

Z.

 

Κι όμως, μπροστά

* ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ την εφημερίδα, ο Λαρισαίος αναρωτιόταν φωναχτά τι γυρεύουν σε εγκαίνια έργων δίπλα στον περιφερειάρχη ή τον δήμαρχο, υποψήφιοι σύμβουλοι των συνδυασμών τους οι οποίοι δεν είναι εκλεγμένοι στην παρούσα θητεία, τώρα φιλοδοξούν να εκλεγούν και να προσφέρουν, πάντως με εκτελεσθέντα έργα και δράσεις που υλοποιήθηκαν έχουν τη σχέση που έχουν κι οι απλοί πολίτες.

- Μα είναι οι εκλογές κοντά. Για τις φωτογραφίες πηγαίνουν, ο άλλος του εξήγησε το αυτονόητο.

- Α και γι’ αυτό καμαρώνουν σα Ρομά σκεπάρνι...

- Ε;

- Βρε μιλάω με ορολογία, μη μας πουν και ρατσιστές...

Ζ.

 

Προεκλογικά

* ΤΟ θυμήθηκαν τώρα προεκλογικά, όμως δεν πιάνεται πια, όλοι αντιλαμβάνονται τη σκοπιμότητα. Όχι τόσο αντιπολιτευόμενες παρατάξεις αλλά κυρίως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κι ακόμα περισσότερο διαμερισματικοί, οι οποίοι ανακαλύπτουν και φωτογραφίζουν λακκούβες σε δρόμους, σπασμένα πεζοδρόμια, χορτάρια που δεν έχουν κοπεί, ένα σπασμένο παγκάκι άλλος ή κάποιους κυβόλιθους εκτός θέσης. Και δώστου καταγγελίες μέσω κοινωνικών δικτύων εννοείται, κάνουν προεκλογικό αγώνα, δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Με «καταγγελίες της μιζέριας», όπως ήταν ο χαρακτηρισμός Λαρισαίου παράγοντα.

Ζ.

 

Ο ρόλος της ΝΟΔΕ

* ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ χτυπά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνος και οι συνεργάτες του, λόγω των εκλογών της 26ης Μαΐου. Σε καθημερινή σχεδόν βάση υποδέχονται τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παίζοντας τον συνδετικό κρίκο με την εκλογική βάση του κόμματος. Από σήμερα όμως η καρδιά του κομματικού μηχανισμού θα χτυπά για την έλευση στη Λάρισα του Κυριάκου Μητσοτάκη την προσεχή Τετάρτη. Η επιτυχία της συγκέντρωσης συνιστά προσωπικό στοίχημα για τον Χρήστο Καπετάνο, καθώς για πρώτη φορά προγραμματίζεται ανοιχτή ομιλία, ενώ πολλές ήταν και οι πιέσεις στην Πειραιώς, από τις άλλες θεσσαλικές πόλεις ώστε ο αρχηγός της ΝΔ να επιλέξει μία από αυτές και όχι ξανά τη Λάρισα. Προφανώς μέτρησε το γεγονός ότι η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας χαρακτηρίζεται από την ηγεσία του κόμματος «οργάνωση πρότυπο».

Γ.Ρ.

 

Ελεγχοι;

* ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ η πληροφορία ότι από τη Δευτέρα θα βγάλει συνεργεία η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, στην πόλη και τα κεφαλοχώρια, προκειμένου να ελέγξουν αν, μετά τα μέτρα Τσίπρα και τη μείωση του ΦΠΑ, θα πέσουν οι τιμές στο ψωμί, το τυρί, στα κρέατα και εν γένει στα τρόφιμα.

- Να δείτε που πολλά μαγαζιά θα απορροφήσουν τον ΦΠΑ, κορόιδευε ο Λαρισαίος.

- Όπως ισχυρίζονταν όταν ανέβαιναν οι τιμές, ότι εκείνοι τις συγκρατούσαν, έτσι και τώρα κάποιοι θα πουν ότι επιτέλους θα ανασάνουν. Και θα τις κρατήσουν σταθερές.

Ζ.

 

Όχι σάλιαγκας

* «ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ είναι οι ξερόλες του καφενείου ή του γραφείου που τα ‘’χώνουν’’ θαρραλέα στους πολιτικούς μόνο όταν εκείνοι δεν είναι παρόντες. Διότι μόλις τους δούνε μπροστά τους πετάγονται όρθιοι σαν ελατήριο και αρχίζουν τις υποκλίσεις». Το είχε γράψει ο Α. Α. αρθρογραφώντας στην ‘’Ε’’ προ διμήνου κι έρχεται άλλος Α. Α., αυτοδιοικητικός που τούτη τη φορά δεν είναι υποψήφιος να υπερθεματίσει, παρέχοντας οδηγίες προς πολιτευόμενους: «Το ίδιο ισχύει και για κάποιους πολιτικούς και μάλιστα εκεί είναι πιο έντονο το φαινόμενο του ``γλείφτη`` με την αχαλίνωτη φιλοδοξία. Θα πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι και ιδιαίτερα οι νεότεροι που ασχολούνται για πρώτη φορά με την πολιτική, να μην συμπεριφέρονται σαν γραικύλοι Νεοέλληνες.

Διότι ο σοφός λαός λέει: Για να φτάσεις στον Μύτικα υπάρχουν δύο τρόποι. Ο ένας είναι πετώντας ψηλά σαν αετός, ο άλλος σέρνοντας σαν σάλιαγκας. Ο δεύτερος είναι ιδιαίτερα απεχθής».

Ζ.

 

Με τη σειρά

* ΔΕΚΑ πραγματικά αστεία γεγονότα, κατέγραψε ο Λαρισαίος.

1. Δεν μπορείς να δεις τα αυτιά σου χωρίς καθρέφτη.

2. Δεν μπορείς να μετρήσεις τα μαλλιά σου.

3. Δεν μπορείς να αναπνεύσεις από τη μύτη σου, αν έχεις βγάλει τη γλώσσα έξω.

4. Μόλις δοκίμασες το Νο. 3.

6. Όταν δοκίμασες το Νο. 3 συνειδητοποίησες ότι μπορείς να το κάνεις, απλά μοιάζεις με σκύλο.

7. Χαμογελάς τώρα, γιατί γελάστηκες.

8. Ωχ, προσπέρασες το Νο. 5.

9. Μόλις τσέκαρες και είδες ότι δεν υπάρχει Νο. 5.

10. Μοιράσου το με έναν φίλο που θέλεις να τον κάνεις να χαμογελάσει.

Ζ.

 

Φόρος τιμής

* ΤΟ ΚΚΕ αποτέλεσε ένα από τα ελάχιστα κόμματα που εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τη χθεσινή επέτειο. Την επέτειο της 9ης Μαΐου, καθώς χθες συμπληρώθηκαν 74 χρόνια από τον τερματισμό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, χρόνια τώρα, προσπαθεί να καθιερώσει την επέτειο ως «Ημέρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», καθώς αρνείται να «παραδεχθεί» την αντιφασιστική νίκη των λαών και των αντιστασιακών κινημάτων όπως και αυτό της χώρας μας.

Κουκουλώνοντας την ιστορία για τον ναζισμό και τα όσα προκάλεσε στην ανθρωπότητα με τα εκατομμύρια νεκρών. Με τους νεοναζί και τις φιλοναζιστικές οργανώσεις, όπως και στην Ελλάδα, να καταλαμβάνουν έδρες στα εθνικά κοινοβούλια και να αναζητούν άσυλο στο ευρωκοινοβούλιο για τις δολοφονίες τους.

Β.Κ.

 

Προς γνώσιν...

* Η νεαρή Λαρισαία διηγιόταν το πάθημα μιας γνωστής της. Η οποία, παντρεμένη ούσα, είχε βγει έξω το βράδυ, υποτίθεται ‘’με τα κορίτσια’’, το παράκανε όμως κι επέστρεψε σπίτι κατά τις 5 το πρωί. Έπεσε για ύπνο δίπλα στον άντρα της. Κατά τις 5.30 λέει σκάει μήνυμα στο κινητό της. Ο άλλος δίπλα της ξύπνησε και τρελάθηκε. Δεν κρατήθηκε πάει να το ανοίξει, όμως εκείνη είχε λάβει τα μέτρα της κι είχε βάλει κλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Τι έκανε αυτός; Πήρε το κινητό και το έβαλε στο δάχτυλο ενώ εκείνη κοιμόταν, χαμένη στο πρωτοΰπνι. Τάχα μου νέες τεχνολογίες... Εννοείται πως το μήνυμα ήταν από αυτά που δεν πρέπει να δει ποτέ ένας σύζυγος. Της κακομοίρας έγινε φυσικά. (‘’Γράψτο λέει, να μαθαίνει ο κόσμος, να φυλάγεται’’.)

Ζ.

 

Μαζεύονται

* ΕΚΛΟΓΕΣ κοντά, άρα κόσμος στις εκκλησιές, πολυπληθείς αντιπροσωπείες υποψηφίων σε κάθε εορτάζοντα ναό. Μεγάλες πιένες προχθές στον Εσπερινό του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις. Εκεί ανάμεσα στους λόφους βρέθηκαν μια εκατοστή υποψήφιοι. Κι εντάξει οι τριγύρω που θυμούνται και τα πανηγύρια των παιδικών τους χρόνων, οι μακρινοί δεν χάθηκαν επειδή είχε κίνηση και ακολουθούσαν τα προπορευόμενα οχήματα.

Κι ήρθε και του Αγίου Χριστοφόρου χθες, προστάτη των ΚΤΕΛ, λεωφορεία γεμάτα υποψηφίους αράδα...

Ζ.

 

Στα ίσα

* ΚΙ αφού οι εκλογές για διαμερισματικά και κοινοτικά συμβούλια γίνονται αυτή τη φορά χώρια, σε άλλη κάλπη από εκείνη που βγαίνει ο δήμαρχος, με διαφορετικά ψηφοδέλτια, τότε διευκολύνονται οι μικρότεροι συνδυασμοί. Αφού μπαίνουν ισότιμα στη μάχη. ‘’Αυτοί 74 υποψήφιοι, 74 κι εμείς. Κι όπως έρθει...». Άντε, κάποιοι έχουν μόνο 50-55 ή 60 υποψηφίους αλλά δεν βρίσκουν απέναντί τους τώρα συντάγματα με 200 τόσους υποψηφίους. Υπάρχει φυσικά η διαφορά ποιότητας, διότι και στο ποδόσφαιρο ‘’11 αυτοί, 11 και μεις’’, όμως...

Ζ.

 

Σε οίστρο

* ΛΑΡΙΣΑΪΚΑ ντουέτα σε εγκεφαλικό οίστρο.

- Μέχρι πότε θα συναντιόμαστε τυχαία εμείς οι δύο;

- Μέχρι να μάθω να κρύβομαι καλύτερα.

* * *

* - ΔΕΝ βλεπόμαστε καθόλου πια.

- Εσύ δεν βλέπεσαι. Εγώ παραμένω κουκλάκι...

* * *

* - ΔΕΝ έχω γνωρίσει πιο γκρινιάρα γυναίκα από σένα...

- Έτσι ε; Είσαι σοβαρός; Γνωρίζεις κι άλλες γυναίκες;

Ζ.

 

Και στα Φηρά

* ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ παντού, Λαρισαίος υποψήφιος και στις δημοτικές εκλογές της Σαντορίνης. Ο νεαρός οπτικός Θάνος Ζήσης σε ανεξάρτητο συνδυασμό στην πρωτεύουσα του νησιού τα Φηρά. Γιος του Παντελή που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως επιχειρηματίας στη Σαντορίνη ενώ ο παππούς Θανάσης Ζήσης παραμένει αγρότης στο Ψυχικό της Λάρισας.

Ζ.

 

Ως Ευρωπαίοι

* «ΡΕΚΟΡ οικονομικής αποτελεσματικότητας Μητσοτάκη. Ανεβάζει το Χρηματιστήριο με προεξόφληση της εκλογικής του νίκης. Για τον ίδιο λόγο πέφτουν τα επιτόκια και το κόστος δανεισμού για το Δημόσιο. Τώρα ρίχνει και ορισμένους φόρους μέσω του εκλογικά πιεσμένου Τσίπρα». Τα λέει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Κύρτσος. Και του απαντάει ο Δημ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ. «Επιχειρήματα» κυριολεκτικά από άλλο πλανήτη. Στη ΝΔ, έχουν χάσει την μπάλα και βρίσκονται σε αντιπολιτευτικό βέρτιγκο. Εμφανίζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη ως ιδανικό εν αναμονή πρωθυπουργό. Να κρατήσει επομένως χρόνια αυτή τη θέση». (Ευρωπαϊκού τύπου αναμέτρηση.)

Ζ.

 

Παρεξήγησε

* ΟΙ δύο νεότεροι Λαρισαίοι συζητούσαν με τον ογδοντάχρονο γνωστό τους στον πεζόδρομο και τον ψιλοπείραζαν για το μπαστούνι που βαστούσε πλέον για σίγουρο βάδισμα. Χαμογελούσε κι εκείνος, το ανασήκωσε, λύγισε τον αγκώνα και έκανε τη γνωστή κίνηση με κοφτή την παλάμη του άλλου χεριού στον πήχη του. «Να ρε σεις, μέχρι εδώ φτάνει ένα ξίφος που έχει μέσα το μπαστούνι και βγαίνει από τη βάση του». Και ξαναέκανε αποφασιστικά την κίνηση με το χέρι, «μέχρι εδώ σας λέω». Με το στόμα ανοιχτό κοιτούσε άλλος περαστικός παππούς, που από κει που ήταν μόνο έβλεπε και δεν άκουγε. «Σώπα ρε παιδί... Στην ηλικία σου;»

Ζ.

 

Ο καλύτερος

*  - Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Γι’ αυτό στο Πανεπιστημιακό σου κλείνουν ραντεβού για μετά από τέσσερις μήνες.

Οι Λαρισαίοι μεσήλικες προχωρούσαν σε διαπιστώσεις.

* * *

* - ΞΥΠΝΗΣΑ ρε σεις το πρωί με πολύ καλή διάθεση και με χαρά για να πάω στη δουλειά. Ξάπλωσα για να μου περάσει.

* * *

* - ΕΧΕΙΣ κάνει κοιλιά, το ξέρεις;

-  Έχει πέσει η απόδοσή μου λίγο, έχεις δίκιο.

- Όχι, δεν κατάλαβες.

Ζ.

 

Ηθοποιοί

* ΘΑ έχει ένα ενδιαφέρον, πανελλαδικά αλλά και ιδιαιτέρως για τη Λάρισα. Ποιος θα πάρει περισσότερους σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η πρωταγωνίστρια της αρχαίας τραγωδίας με το Θεσσαλικό Λυδία Κονιόρδου ή ο Λαρισαίος ζεν πρεμιέ Αλ. Γεωργούλης;

* * *

* ΤΙΣ ιστορικές παραστάσεις του Θεσσαλικού “Ηλέκτρα”, “Ιφιγένεια εν Ταύροις” και “Χοηφόρες” σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, θυμήθηκε φυσικά η πρώην υπουργός Πολιτισμού, επισκεπτόμενη τη Λάρισα ως υποψήφια ευρωβουλευτής. Συναντήθηκε με την καλλιτεχνική διευθύντρια, Κυριακή Σπανού και με τους παλιούς αγαπημένους της φίλους, τεχνικούς του θεάτρου που μαζί είχαν αλωνίσει όλη τη Θεσσαλία και την Ελλάδα, Νίκο Γεωργάκη, Χρήστο Καράκη, Μάκη Παπατριανταφύλλου και Γιώργο Σδράνη, πριν παρακολουθήσει την παράσταση “Η Προίκα” της λαρισινής συγγραφέα Μπέττυς Μαγρίζου. Συγκινημένη η Λυδία Κονιόρδου: «Μνήμες ανεπανάληπτες για όλους μας και μεγάλες κατακτήσεις για τον πολιτισμό της Λάρισας και της Θεσσαλίας, που έδειξαν τον δρόμο για την πολιτιστική αποκέντρωση. Ένα φωτεινό παράδειγμα ότι σημαντικά επιτεύγματα μπορούν να έρθουν από μια ζωντανή και δημιουργική πόλη όπως η Λάρισα».

Ζ.

 

Πεντακόσια

τετρακόσια

* ΜΕ περίπτερο που έχει στηθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου στελέχη του Γραφείου Πολιτών και εθελοντές, ενημερώνουν τους Λαρισαίους για τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής και γενικότερα τη δράση του νεοσύστατου Γραφείου υποδοχής παραπόνων, επισημάνσεων και προτάσεων. Παρουσία φυσικά του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Μάκη Γιαννακόπουλου, που είναι η ψυχή του προγράμματος. Αξίζει να επαναληφθεί ότι οι Λαρισαίοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πολιτών τηλεφωνικώς στο 2413 500 400. Ενώ η εφαρμογή «Novoville», δίνει τη δυνατότητα της άμεσης καταγραφής αιτημάτων από τους πολίτες με την ταυτόχρονη δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών στη Δημαρχία. Και απ’ το Γραφείο πολιτών στις αρμόδιες υπηρεσίες κάθε φορά, ένα σύστημα που δείχνει να δουλεύει.

Ζ.

 

Ιπποκράτης

* ΔΕΚΑ χρόνια έκλεισε φέτος ο Ιπποκράτειος αγώνας δρόμου και ήταν πραγματική γιορτή η φετινή διοργάνωση. Εκατοντάδες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα αλλά ακόμα και από την Κύπρο και την Ολλανδία ήρθαν να τρέξουν στη Λάρισα. Σκέτη διαφήμιση για την πόλη που έχει ανάγκη ακόμα και αυτού του είδους την ενίσχυση. Σαν να χει δίκιο ο πρόεδρος των Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, Αποστόλης Γούλας που μιλάει διαρκώς για εκμετάλλευση αυτού του τεράστιου “brand name”. Του Ιπποκράτη, ντε...

Κ.Γ.

 

Με το τηλέφωνο

* ΝΕΑ μόδα λέει από τις Λαρισαίες μωρομάνες που αξιοποιούν την τεχνολογία. Άμα έχουν προβληματάκι με το παιδί, δεν το πηγαίνουν στον γιατρό, το τραβάνε βίντεο με το κινητό και δείχνουν αυτό στον γιατρό. Να κοίτα πώς βήχει, αυτή η κοκκινίλα εδώ, δες πώς κλαίει. Του το στέλνουν και με Viber κιόλας, να μην τρέχουν. Και γυρεύουν έτσι διάγνωση. Είναι η ονομαζόμενη τηλεϊατρική;

Ζ.

 

Θέριεψαν

* ΗΤΑΝ και βροχερή η άνοιξη, θέριεψαν τα χόρτα και στους παράδρομους της εθνικής οδού. Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό ανακύπτει ζήτημα ασφάλειας στην κυκλοφορία, φέτος όμως πιο έντονο. Και με προοπτική να χειροτερέψει κι άλλο. Και κατά μήκος πρόβλημα με το οδόστρωμα να στενεύει αλλά και στις διασταυρώσεις όπου η ορατότητα περιορίζεται επικίνδυνα. Το βλέπουν οι αρμόδιοι, το ερώτημα είναι γιατί καθυστερούν να επέμβουν. Αφού θα το κάνουν κάποια στιγμή, όπως κάθε χρόνο.

Ζ.

 

Για θεραπεία

* Η νεαρή Λαρισαία νοσοκόμα νιώθει πως έχει πρόβλημα με κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς της και πάει στον ψυχίατρο του νοσοκομείου, να της τα λύσει.

 - Γιατρέ, πρέπει να με βοηθήσεις. Κάθε φορά που βγαίνω ραντεβού με κάποιον από τους νεαρούς γιατρούς του νοσοκομείου, καταλήγουμε το ίδιο βράδυ ξέρεις πού, καταλαβαίνεις... Και μετά νιώθω τύψεις και είμαι σε κατάθλιψη για μια βδομάδα.

 - Κατάλαβα, λέει ο γιατρός. Θέλεις να σου ενδυναμώσω τη θέληση για να αρνιέσαι τέτοιες ανήθικες προτάσεις, να μπορείς να αντιστέκεσαι...

 - Για όνομα του θεού, όχι... Θέλω να κάνεις κάτι, για να μην αισθάνομαι ενοχές, τύψεις και κατάθλιψη μετά.              

Ζ.

 

----------------------------------------

 

 

ARISTH H SXESH TOY

• ΑΡΙΣΤΗ η σχέση του αντιπεριφερειάρχη Ν. Λιούπα με τον προκάτοχό του Ευθύμη Ρεντζιά.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass