Ζέστα

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 19:03
• «ΕΙΣΑΙ η πρώτη που επισκέπτεται το ΤΕΕ επίσημα με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και θα δεις πως είμαστε γουρλήδες», είπε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ν. Παπαγεωργίου υποδεχόμενος τη Στέλλα Μπίζιου στο Επιμελητήριο, καθώς λίγα λεπτά πριν ο Αλ.Τσίπρας είχε ζητήσει από τον ΠτΔ τη διάλυση της Βουλής. Μαζί με τους μηχανικούς, «για να σχεδιάσουμε το μέλλον της πατρίδας μας σε στέρεες βάσεις», σχολίαζε χαμογελώντας η Στ. Μπίζιου, η οποία έχει ανεβάσει ταχύτητες.  Ζ. • «ΕΙΣΑΙ η πρώτη που επισκέπτεται το ΤΕΕ επίσημα με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και θα δεις πως είμαστε γουρλήδες», είπε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ν. Παπαγεωργίου υποδεχόμενος τη Στέλλα Μπίζιου στο Επιμελητήριο, καθώς λίγα λεπτά πριν ο Αλ.Τσίπρας είχε ζητήσει από τον ΠτΔ τη διάλυση της Βουλής. Μαζί με τους μηχανικούς, «για να σχεδιάσουμε το μέλλον της πατρίδας μας σε στέρεες βάσεις», σχολίαζε χαμογελώντας η Στ. Μπίζιου, η οποία έχει ανεβάσει ταχύτητες. Ζ.

* ΣΤΗ Λάρισα τουλάχιστον μπορεί να διαβάσεις κάτι και να δροσιστείς.

- Πέθανάμαν απτζέστα.

* * *

* Ή και ν’ ακούσεις κάτι αντίστοιχο, με το ίδιο αποτέλεσμα.

-Βγαν λίγου ζιέστα κι ξιμπλιτσόνισάστι μιτμία. Θα ματαβαλ’ κρυότ’ μη ξεθαρέβτι.

* * *

* ΜΕ την ευκαιρία και κάτι για το Λεξικό.

- Καλίσι, το όνομα της πρωταγωνίστριας στο ‘’Game of Thrones’’ αλλά και η Λαρισαία που την επιβραβεύουν.

Ζ.

 

Καθυστερούν

* ΦΟΒΑΤΑΙ ο Γιάννης το θεριό κοκ... Από την περασμένη εβδομάδα ήταν να ανακοινώσει η ΝΔ, από το Σαββατοκύριακο το πολύ κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι όμως ακόμη να φανερωθούν τα ψηφοδέλτιά τους. Τα ψιλοκοσκινίζουν, τα περνούν από σαράντα κύματα, τα φρεσκοσιδερώνουν; Τ’ αφήνουν να σιτέψουν; Ή περιμένουν ο ένας τον άλλο; Μήπως δεν θέλουν ν’ αφήσουν χρόνο σε όσους δυσαρεστηθούν επειδή θα μείνουν απ’ έξω; Ίσως και να φοβούνται πλασαρίσματα ‘’αποσυνάγωγων’’ σε μικρότερα κόμματα, ποιος ξέρει...

* * *

* ΑΚΟΜΑ και τα «Παραπολιτικά» που συνήθως έχουν απευθείας πηγές μέσα στην ηγεσία της ΝΔ, το περασμένο Σάββατο δημοσίευαν μόλις 7 ονόματα από τα 11 του ψηφοδελτίου της Λάρισας, τα γνωστά. Κι ενώ απέμειναν μόλις 25 και σήμερα.

* * *

* ΕΙΝΑΙ και αδικία, καθότι οι μέχρι τώρα βουλευτές, οι μόνοι σίγουροι ότι θα βρίσκονται ξανά στο ψηφοδέλτιο, τρεις του ΣΥΡΙΖΑ κι οι τρεις της ΝΔ, έχουν ξεκινήσει την προεκλογική τους εκστρατεία. Κι οι υπόλοιποι οκτώ αδημονούν περιμένοντας, θα ξεκινήσουν μ’ επιπλέον χάντικαπ.                           

Ζ.

 

Ενδεκάδα

* ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζονται, η κεντρική επιτροπή θα αποφασίσει για τα ψηφοδέλτια, ήτοι Σκουρλέτης - Φλαμπουράρης - Βίτσας - Δρίτσας, ίσως και κάποιος άλλος συνεργάτης του αρχηγού. Η καθυστέρηση αποδίδεται στο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία συνεργασίας με τους Οικολόγους Πράσινους, όχι η προγραμματική συμφωνία αλλά πόσους βουλευτές θα εκλέξει το μικρό κόμμα και πού.

* * *

* ΟΛΑ δείχνουν ότι το ψηφοδέλτιο της Λάρισας είναι έτοιμο. Εκ νέου υποψήφιοι οι νυν Α. Βαγενά, Ν. Παπαδόπουλος και Β. Κόκκαλης πια. Οι υποψήφιοι στις προ-προηγούμενες εκλογές Δημ. Γελαλής, Γιαν. Καρυπίδης και Βασ. Ζωγράφος. Οι κυρίες που προστίθενται, ήτοι Ρούλα Σουρλαντζή, Ιωάννα Καραδόντα και Καίτη Παληογιάννη. Από την Προοδευτική Συμμαχία Γ. Μίγας ή/και Βαγγ. Αποστόλου και/ ή ένας από τους Οικολόγους. Νάτη έτοιμη η ενδεκάδα.      

Ζ.

 

Για διακοπές

* ΜΕ δροσερές ιδέες στη συντροφιά των νεαρών Λαρισαίων.

- Η έκθεση στον ήλιο τις ώρες 12 με 3 το μεσημέρι λέγεται ηλιθιοθεραπεία.

* * *

* - ΚΑΙ για πες, πού θα πας διακοπές φέτος το καλοκαίρι;

- Coffee Island, εσύ;

- Εμένα δεν μ’ αρέσει η θάλασσα, προτιμώ το βουνό...

- Και πού θα πας;

- Everest.

* * *

* - ΕΧΕΤΕ να μου προτείνετε κάποιο νησί για καλοκαίρι;

- Σαντορίνη 1.500 ευρώ.

- Κάτι πιο φθηνό;

- Σκιάθος 800 ευρώ.

- Κάτι πιο φθηνό;

- Σίκινος 300 ευρώ.

- Κάτι πιο φθηνό;

- Coffee island 1,70 ευρώ.

Ζ.

 

Πιο σοφός

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ εκείνους που τον ψήφισαν κατατάσσοντάς τον δεύτερο σε σταυρούς στην παράταξη Παν. Γούλα, άρα α’ επιλαχόντα δημοτικό σύμβουλο, ο Βαγγ. Μάτος δεν διστάζει να το πει: «Επίσης ευχαριστώ κι εκείνους που χτυπώντας μου την πλάτη παραγόντισαν στην προσπάθειά μου. Η συμπεριφορά τους με έκανε πιο σοφό». (Θα κατάλαβαν αυτοί...)                    Ζ.

 

Επέτειος

* ΤΟ καλύτερο όλων – ενόψει εκλογών – νομίζουμε πως το έγραψε χθες η εφημερίδα Εστία. Όχι δεν εννοούμε τον... μετριοπαθή κύριο τίτλο πως «Η Βουλή διελύθη! Σειρά του ΣΥΡΙΖΑ τώρα».

Αλλά τον υπέρτιτλο. Πως «Οι εκλογές στην εορτή Κυριάκου - Η εντολή του Αγίου Προκοπίου». Πληροφορίες που θέλουν ότι, με εντολή του Θρησκευτικού Τμήματος της ΝΔ, το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα εορτασθεί ξανά η... Ανάσταση διαψεύδονται ως ανακριβείς.

Απλά το Τμήμα Παιδείας της ΝΔ θα καθιερώσει την 7η Ιουλίου ως εθνική εορτή, ενώ της Αγίας Κυριακής οι μαθητές μετά των κηδεμόνων θα πηγαίνουν εκδρομή στα κατά τόπους γραφεία της ΝΔ...

Β.Κ.

 

Στο δελτίο

* ΑΠΟ χθες προετοιμαζόταν ο Λαρισαίος βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος. Καθότι σήμερα βραδάκι Τετάρτης βγαίνει στη βιτρίνα, στο κεντρικό δελτίο του ‘’Αντένα’’ καλεσμένος του Ν. Χατζηνικολάου.

Ζ.

 

Τα καμαράκια

* ΤΡΙΑ ήταν τα καμαράκια της Κεντρικής πλατείας για τις ευρωεκλογές, σαν το παραμύθι με τον Κακό τον Λύκο που περνούσε και φυσούσε. Ο ΣΥΡΙΖΑ που το είχαν πάρει αψήφιστα, γνωστοί για την αμεριμνησία τους, το ξήλωσαν μετά και νοίκιασαν κανονικό εκλογικό κέντρο στην Κοραή. Οι «λαφαζανίστας» πήραν των ομματιών τους, μάλλον γενικώς. Κι απέμειναν μονάχα οι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανυποχώρητοι, γαντζωμένοι στην πλατεία. (Κοντά στις εκλογές θα εμφανιστούν παραδίπλα με τα τραπεζάκια τους και οι συνήθεις «καποδίστριες» και άλλοι.)                               

Ζ.

 

Μόνο τρεις

* ΠΕΣΜΕΝΑ χρυσαυγίτικα πράγματα, το μόρφωμα δείχνει σε αποδρομή. Μόλις τρεις υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας, απ’ όπου είναι πιθανόν να εκλεγεί βουλευτής, ανάλογα με τα υπόλοιπα των ποσοστών, όπως άλλωστε έγινε και στο πρόσφατο παρελθόν. Υποψήφια λοιπόν η Μαρία Μπίλλη, που ήταν και υποψήφια περιφερειάρχης, εδώ δεν έχει ασυμβίβαστα, βασικά δεν έχει ενδιαφερόμενους να εκτεθούν. Ούτε καν τρεις κι ο κούκος. Επίσης καθηγητής αγγλικών και ο υποψήφιος Γ. Λαμπρογιάννης ενώ ο αγρότης Κ. Λιάπης ήταν υποψήφιος και στους χρυσοχρυσαυγίτικους καιρούς, μαζί τότε με τη δικηγόρο Δέσποινα Σβερώνη και τον καρδιοχειρουργό Βασ. Χαλβατζούλη, οι οποίοι αποστασιοποιήθηκαν κατόπιν, μαζί και άλλοι.

Ζ.

 

Σιωπητήριο

* ΣΙΓΗ περιβάλλει το Αρχαίο Θέατρο. Πολλά χρόνια έχει να ακουστεί στον χώρο καλέμι ή άλλο αρχαιολογικό εργαλείο. Ούτε καν στην προεκλογική περίοδο δεν ακούστηκε κάτι εντόνως από τους υποψηφίους, το θέμα δεν έπαιξε εντόνως. Θα πρέπει να πέρασε και μια πενταετία από το τελευταίο εμφανές έργο στο Θέατρο. Ήτοι από την εποχή Τζαφάλια, που τόσο είχε κακολογηθεί στο τέλος για καθυστερήσεις. Εκείνοι που φώναζαν τότε, τώρα πουθενά. Εξαγγελίες για χρηματοδοτήσεις κατά καιρούς, ορατό αποτέλεσμα όμως; Τα τελευταία χρήματα που απορροφήθηκαν θα πρέπει να είναι αυτά από το ‘’Διάζωμα’’, για μελέτες όμως. Ως πότε άραγε το σιωπητήριο; Να πεισμώσει το Αρχαίο Θέατρο και να αναστηλωθεί από μόνο του, αποκλείεται. (Ούτε η υπόθεση των απαλλοτριώσεων του οικοδομικού τετραγώνου έμπροσθεν Θεάτρου έχει προχωρήσει. Πέτυχε την πίστωση προ πενταετίας, άμα τη αναλήψει, ο Απ. Καλογιάννης κι ύστερα κόλλησε).                   

Ζ.

 

Και το πρωινό;

* ΓΝΩΣΤΟΣ Λαρισαίος περιμένει από τον ΟΣΕ να επανορθώσει όταν μπουν σε μια σειρά τα νέα του δρομολόγια με τα γρήγορα τρένα. Όλα καλά καθώς πας πλέον Αθήνα σε λιγότερο από τρεις ώρες κι έπονται κι ακόμη ταχύτερα τους επόμενους μήνες. Όμως, κόπηκε το πρωινό τρένο. Αυτό που έφευγε από Λάρισα στις 6.30 το πρωί. Τώρα το πρώτο περνάει στις 8 παρά 10’ Βέβαια, φτάνει κι αυτό στις 10.30 Αθήνα, την ίδια ώρα όπως και το άλλο πριν. Όμως τώρα με τις αυξημένες ταχύτητες, αν υπήρχε πρωινό τρένο, θα ήταν πολύ ωραία να βρίσκεται κάποιος Λαρισαίος στις 8.30 με 9 στην πρωτεύουσα, να κάνει άνετα τις δουλειές του και να επιστρέψει το μεσημεράκι.               

Ζ.

 

Γενικότερο;

* ΜΙΑ πιθανή απάντηση στο ερώτημα γιατί ο Ε. Νασιώκας πήγε στην συγκέντρωση Ρ. Καραλαριώτου, πριν την β’ Κυριακή, παραθέτει το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ της αθηναϊκής εφημερίδας «Νέα Σελίδα». Με δυο λόγια επισημαίνεται ότι η κίνηση Νασιώκα εντάσσεται σε γενικότερο σχεδιασμό Βενιζέλου να πλήξει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, όπου υπήρχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αναφέροντας ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ζ.

 

Κατασκηνώσεις

* ΤΗ δαπάνη για τη φιλοξενία 420 παιδιών, υπαλλήλων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των εποπτευόμενων από αυτό φορέων, σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης. Η φιλοξενία των παιδιών θα διαρκεί συνολικά 15 μέρες. Δεν λέμε, καλώς πάρθηκε η απόφαση, αλλά αυτή η παροχή, ειδικά στις μέρες μας, γίνεται προκλητική, για τα παιδιά που έχουν άνεργους γονείς και δεν έχουν την ευκαιρία να πάνε ούτε ένα Σαββατοκύριακο στη θάλασσα!

Πού πήγε η αλληλεγγύη και η προσφορά στους μη έχοντες;

Λ.Κ.

 

Δεν προσήλθαν

* ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ η χθεσινή μεσημεριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρσάλων, λόγω έλλειψης απαρτίας. Του παλιού εννοείται, όχι του φρεσκοεκλεγμένου. Επήλθε κάματος λόγω των εκλογών; Προγραμματίστηκε νέα συνεδρίαση για την επόμενη εβδομάδα, σε βραδινή ώρα.

Γ.Γ.

 

Παραπονούμενοι

* - ΕΜΑΣ εδώ στα αλώνια μάς θυμούνται όταν είναι να ζητήσουν. Όταν είναι να δώσουν, πάνε στα σαλόνια, διαπιστώνει η Λαρισαία Ν.Π.

* * *

* ΑΠΟ κοντά κι ο Γ.Β.

- Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους υποψηφίους δημοτικούς, περιφερειακούς και τοπικούς συμβούλους, που περάσανε προεκλογικά και με τιμήσαν με την καλημέρα τους. Αλλά αρχίζω να ανησυχώ. Κόλλησαν καμιά επιδημία, τους βάλανε σε καραντίνα, πού εξαφανίστηκαν όλοι τους;

* * *

* Ο άλλος πάλι τα έχει με μερικούς από τους υποψηφίους βουλευτές ΚΙΝΑΛ. Ο ίδιος ήταν υποψήφιος με Παν. Γούλα. «Δεν τολμούσα να κάνω ανάρτηση προεκλογικά στο f/b όλοι τους σχεδόν αμέσως ευχές, καλό αγώνα, τηλέφωνα, είμαστε μαζί σου, φέρε ψηφοδέλτια. Μετά τις εκλογές και τη δεύτερη Κυριακή χάθηκαν, ευτυχώς όχι όλοι. Μερικοί αποφεύγουν ακόμα και να μας ανταμώσουν, μη τους μαλώσουν; Ε ρε κόσμος...». (Και συνέχισε με τα γνωστά περί αχαριστίας, «Τάισε λοιπόν ένα σκύλο να σε θυμάται τρία χρόνια» κ.λπ., κ.λπ.).                

Ζ.

 

Εκπρόσωπος

* ΓΙΑ να προλάβει, πριν παρεξηγηθεί, ο Νίκος Πουτσιάκας, συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών με θέμα τη δημιουργία νέας Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κυψελοχώρι, ως εκπρόσωπος των «Οικολόγων Πράσινων» και της Ένωσης Κοινωνιολόγων. Κατέθεσε μεν την άποψή του, βάσει και της πείρας που έχει ως μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου», αλλά δεν εκπροσωπούσε το Συντονιστικό Όργανο. Αυτό, για όσους δεν διάβασαν καλά το κείμενο του σχετικού ρεπορτάζ και για να μην βρει κανέναν μπελά ο άνθρωπος, αφού δεν έχει την άδεια να μιλήσει εκ μέρους του φορέα.

Λ.Κ.

 

Συνταξιούχος

* ΣΧΕΔΟΝ 45 χρόνια δουλειάς κουβαλά στην πλάτη του. Εργάστηκε 23 χρόνια στην Ελλάδα και 22 στο εξωτερικό, στην Αυστραλία συγκεκριμένα. Επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, έκανε τον Μάιο του 2016 αίτηση συνταξιοδότησης καθώς θεμελίωσε το συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Από τότε έως και τώρα ο άτυχος Λαρισαίος, δεν παίρνει ούτε την προσωρινή σύνταξη. Αν ο ενδιαφερόμενος είχε χρόνο ασφάλισης σε κάποια χώρα της Ε.Ε., του ΕΟΧ (Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία) ή την Ελβετία, τα πράγματα θα ήταν απλά καθώς ο τρόπος υπολογισμού της συνταξιοδοτικής παροχής έχει βρεθεί, με την Αυστραλία όμως υπάρχει κώλυμα, κάποια ιδιαιτερότητα, μια δυσκολία στην ερμηνεία των ασφαλιστικών διατάξεων. Η Κεντρική Υπηρεσία της Διεύθυνσης των Διεθνών Σχέσεων του ΕΦΚΑ αδυνατεί να ανταποκριθεί και ο άνθρωπος καλείται να ζήσει χωρίς παροχή, δίχως ένα βοήθημα βιοπορισμού. Μέχρι στον Συνήγορο του Πολίτη έχει φτάσει... Δεν έχει βρεθεί λύση. Και να σκεφτεί κανείς πως η απονομή προσωρινής σύνταξης θεσπίστηκε για τον λόγο ότι δεν είναι εφικτή εντός ευλόγου χρόνου η έκδοση οριστικής. Η περίπτωση του συγκεκριμένου ανθρώπου προφανώς και δεν είναι μοναδική και σίγουρα απέχει παρασάγγας από το κοινωνικό μοντέλο ανάπτυξης που επιδιώκουμε ως χώρα.       

Γ.Ν.

 

«Χρυσάφι»

* ΘΕΡΟΣ - τρύγος - πόλεμος. Βαθιά ριζωμένος στο DNA του Θεσσαλού ο θέρος, ακόμη και στην εποχή μας που η ευκολία των τεράστιων θεριζοαλωνιστικών μηχανών έχει κάνει το τρίπτυχο... δίπτυχο, οι αγρότες σε όλο τον θεσσαλικό κάμπο αγωνιούν για τη συγκομιδή. Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού μέχρι πριν από λίγα χρόνια μία χρονιά αδυναμίας συγκόμισης σηματοδοτούσε πρόβλημα βιοπορισμού. Θέρος που αυτές τις μέρες είναι στην κορύφωσή του, με τα χρυσαφένια χωράφια να δίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά τον άρτο τον επιούσιο. Καλές παραγωγές λοιπόν...

ΘΑ.

 

Σποτ

* «ΤΩΡΑ είναι η ώρα να κάνουμε την Ελλάδα και πάλι μία χώρα που δίνει ευκαιρίες» τονίζεται στο καινούργιο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ που απευθύνεται στους νέους. Αυτούς που εγκατέλειψαν την Ελλάδα γιατί δεν έβρισκαν δουλειά και αυτούς που σκέφτονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα της αναξιοκρατίας και του εργασιακού μεσαίωνα. Μήνυμα στο οποίο σημειώνεται επίσης η ανάγκη «να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Για να μείνουν τα παιδιά μας εδώ. Και να γυρίσουν τα παιδιά που έφυγαν. Για να ζήσουν τα παιδιά όλων των Ελλήνων καλύτερα από τους γονείς». Ότι οι νέοι επιστήμονες ξενιτεύονται μαζικά από την εφαρμογή του πρώτου κιόλας μνημονίου, δεν λέει τίποτα η ΝΔ, όπως δεν αποσαφηνίζει πώς οι νέοι θα έχουν ευκαιρίες. Θα μειωθεί η ανεργία για παράδειγμα ως διά μαγείας;     

Β.Κ.

 

Με τα χαλιά

* ΣΥΝΕΒΗ κι αυτό σε σπίτι Λαρισαίων. Μετά τον άστατο καιρό έφτασε αίφνης ο καύσωνας κι έβαλαν μπροστά τα κλιματιστικά. Δίχως ακόμη αν έχουν βγάλει τα χαλιά. Κατακαλόκαιρο μαζί με καταχείμωνο. Και μετά σου λέει ότι υπάρχει περίπτωση να σωθεί αυτή η χώρα...      

Ζ.

 

--------------------------------------------------

 

META THN EPISHMH PROKHRYJH• ΜΕΤΑ την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, στον Μητροπολίτη για ευχή. Άλλωστε ως αν. τομεάρχης Παιδείας, ο Χρ. Κέλλας είναι και Θρησκευμάτων.

Ζ.

 

 DEN HTAN GYMNASTIKES

• ΔΕΝ ήταν γυμναστικές επιδείξεις στο τέλος της χρονιάς, ούτε προεκλογική επίδειξη. Σε μεγάλη φόρμα ο Κ. Αγοραστός πήδηξε πάνω στην εξέδρα των εκδηλώσεων στο Λιβαδάκι, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο το παγκάκι.  

Ζ.

 

 

 KATI TETOIA UA ERPEPE

• ΚΑΤΙ τέτοια θα έπρεπε να τα σβήνουν από τον Δήμο την ίδια κιόλας μέρα. (Κι ύστερα, μπάλα είναι βρε παιδιά, ένα παιχνίδι εν τέλει, μέχρις εκεί...)                         

Ζ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass