Αρχηγός

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 11:30

ΔΕΝ είναι μόνο ο πολιτικός κόσμος, όπως για παράδειγμα ο πρώην πρωθυπουργός Κων. Σημίτης που δημιουργεί θέματα στο Αιγαίο με τις θέσεις του, είναι και οι στρατιωτικοί.

Οι απόστρατοι – ως ένα βαθμό - δικαιολογούνται να πιάνουν στασίδι στις τηλεοπτικές  εκπομπές με αναλύσεις ακόμη και για θέματα που δεν έχουν χειριστεί.  Αλλά ο Αρχηγός ΓΕΣ, Γ. Καμπάς θα περίμενε κάποιος ότι μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον θα ήταν πιο μετριοπαθής.

Στην πρόσφατη επίσκεψή του Αρχηγού στην Κάλυμνο αναφερόμαστε. Όπου ο στρατηγός, κατά την επίσκεψή του σε μοναστήρι, θέλοντας να σημειώσει την προκλητική στάση των γειτόνων και τις παρενοχλήσεις αποκαλύπτει πως τον «κυνηγάνε» οι Τούρκοι ενώ ο ιερέας δείχνει πιο μετρημένος στις δηλώσεις του και σπεύδει να διαχωρίσει τη στάση του Τουρκικού λαού από την ηγεσία.

«Δεν είμαι της Αθήνας» δηλώνει μάλιστα στην κάμερα τοπικού Μέσου (χωρίς βεβαίως να ερωτηθεί) για να δηλώσει έτσι πως είναι του Εβρου και των Νησιών. Για τους εκτοξευτές του συστήματος MLRS, δεν είναι της παρούσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass