ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Βαθμοί

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 19:09
*ΜΕΧΡΙ και Κινέζους είχε το Αντάμωμα των Βλάχων στα Τρίκαλα. Μεγάλο το ενδιαφέρον τους, πολλά τα φωτογραφικά τους κλικ.  Γ.Γ. *ΜΕΧΡΙ και Κινέζους είχε το Αντάμωμα των Βλάχων στα Τρίκαλα. Μεγάλο το ενδιαφέρον τους, πολλά τα φωτογραφικά τους κλικ. Γ.Γ.

*ΣE αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι υποψήφιοι που έδωσαν πανελλαδικές διεκδικώντας μια θέση στα ΑΕΙ της χώρας.

Γενικότερα όλοι αναμένουν πτώση στις βάσεις λόγω των θεμάτων που έπεσαν σε Φυσική και Χημεία αλλά πόσο και πού, κανείς δεν ριψοκινδυνεύει να πει με ακρίβεια αφού φέτος το σύστημα είναι εντελώς διαφορετικό. Λογικά μέχρι τέλος της εβδομάδας το Υπουργείο θα πρέπει να ανακοινώσει τις βαθμολογίες. Υπομονή λίγο ακόμη.

Ν.Π.

 

Φυσικώς

*ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ λοιπόν της ανακοίνωσης βαθμολογιών των φετινών πανελλαδικών υπάρχει πρόσθετο ενδιαφέρον να ακουσθεί η άποψη της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων, με ποιο κριτήριο επέλεξαν τα φετινά θέματα στη Φυσική κατεύθυνσης.

Μετά από τόση κριτική από όλους (σ.σ.: πρώτη φορά το ΚΚΕ αφιέρωσε πρωτοσέλιδη αναφορά στον Ριζοσπάστη για τη δυσκολία των θεμάτων) να εξηγήσουν στους υποψηφίους γιατί έβαλαν θέματα που δεν αρκούσε το 3ωρο για την επίλυσή τους. Όχι αν ήταν δύσκολα ή εύκολα αλλά γιατί δεν θα έφτανε το 3ωρο για την επίλυση.

Δηλαδή τρελαίνονται τα παιδιά στα φροντιστήρια, εξοντώνονται οικονομικά οι γονείς και πολυετής προσπάθεια χάνεται άπαξ σε ένα τρίωρο επειδή κάποιος ή κάποιοι αποφάσισαν αυτά τα θέματα τα Φυσικής.

Για αυτό και οι πανελλαδικές παραμένουν «μαθητοφάγο» εξεταστικό σύστημα. Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε και στην Παιδεία. Κλωσούσε χρόνια ψευδεπίγραφες αλλαγές ο κ. Γαβρόγλου και τελικά αποφάσισε να «αλλάξει» το σύστημα των πανελλαδικών. Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν.

Όταν οι μαθητές των πανελλαδικών βαστάνε απουσίες για μετά το Πάσχα, για να μην πάνε σχολείο και ξημεροβραδιάζονται στα φροντιστήρια. Αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αποτυχίας του εκπαιδευτικού συστήματος;

Όχι πως με τη ΝΔ θα αλλάξει κάτι. Χρόνια κυβερνούσαν και αυτοί, ρόιδο τα έκαναν και τότε…

Β.Κ.

 

Συγκεντρώσεις

*ΓΕΥΣΗ από την εναλλακτική προεκλογική καμπάνια της Φώφης Γεννηματά ενδέχεται να πάρουν οι Λαρισαίοι την επόμενη εβδομάδα. Οι επιτελείς του Κινήματος Αλλαγής αποφάσισαν να δώσουν βάρος στις περιοχές που δεν έγιναν προεκλογικές συγκεντρώσεις για τις ευρωεκλογές και ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο με αποτέλεσμα στη Λάρισα να προγραμματίζεται πέρασμα με παρουσία στην αγορά, όπως ακριβώς εμφανίζεται στις γειτονιές της Αθήνας.

Ίσως να είναι και η μοναδική εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά στη Θεσσαλία αν και στη Δυτική Θεσσαλία πιέζουν για την οργάνωση συγκέντρωσης έστω και αν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους…

* * *

*ΠΑΡΑ τους περί του αντιθέτου αρχικούς σχεδιασμούς αναβάλλεται οριστικά και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στη Λάρισα με σκοπό την παρουσίαση ολόκληρου του ψηφοδελτίου. Λογικό ακούγεται αν υπολογίσει κανείς ότι πέντε από τους 11 συνολικά υποψήφιους έχουν προγραμματίσει κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες τις επόμενες ημέρες. Έκτη συγκέντρωση δεν θα την άντεχαν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος.

Δ.Κ.

 

Κλεμμένα

*ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τρολάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις διαδοχικές προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίσει το Κίνημα Αλλαγής για να κερδίσει μερίδα των ψηφοφόρων του στις εκλογές.

Από το «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» φτάσαμε στο «κρατήστε τα κλεμμένα και ελάτε να μας ξανακυβερνήσετε» γράφει ο τοίχος τροφοδοτώντας πρόθυμους να αντιδράσουν και να σχολιάσουν όσα συμβαίνουν στην πολιτική επικαιρότητα.

Δ.Κ.

 

Εκπτώσεις

*ΜΙΑ ημέρα μετά τις εκλογές θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις στα καταστήματα. Προς το παρόν ο κόσμος ξεχύνεται στην αγορά αλλά κυρίως διερευνά, αφού και τέλος του μήνα είναι και λεφτά δεν υπάρχουν και σκέφτονται ότι αν κάνουν λίγες μέρες υπομονή θα μπορούν να πάρουν όσα χρειάζονται σε χαμηλότερες τιμές. Πάντως αν και δεν είναι περίοδος εκπτώσεων, πολλά καταστήματα εφαρμόζουν το σύστημα των προσφορών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ν.Π.

 

Ευαισθησίες

*Η ΑΡΧΗ έγινε με τη μετάφραση των προεκλογικών ομιλιών στη νοηματική για την εξυπηρέτηση όσων αντιμετώπιζαν προβλήματα ακοής. Η συνέχεια δίνεται με την κίνηση της Νέας Δημοκρατίας να τυπώσει το πρόγραμμά της στη γραφή Braille ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης τις προτάσεις της για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας.

Κίνηση με υψηλό βαθμό ευαισθησίας για μια κατηγορία ατόμων με ειδικές ανάγκες, που πρέπει να επικροτηθεί από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του προγράμματος και των θέσεων του κόμματος. Έστω και αν κινήσεις σαν και αυτές του Κυριάκου Μητσοτάκη έπρεπε να θεωρούνται δεδομένες από το σύνολο των ελληνικών κομμάτων παρά να αποτελούν δυστυχώς ζητούμενο…

Δ.Κ.

 

Αέριο

*ΕΝΑ εκατομμύριο ευρώ (!) είναι το μέρισμα που αντιστοιχούσε και έλαβαν οι Δήμοι Λαρισαίων και Βόλου, από την Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου Θεσσαλίας- Θεσσαλονίκης -«ΕΔΑ ΘΕΣΣ».

Αφορά το ποσοστό του 10% επί των κερδών, που λαμβάνουν οι Δήμοι, από τις συμβάσεις διανομής, όπως υποστήριξε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Λεωνίδας Μπακούρας.

***

*ΤΟ 2000, όταν πρωτοεμφανίστηκε το φυσικό αέριο στη Θεσσαλία με τη δημιουργία της ΕΠΑ Θεσσαλίας, υπήρχε άγνοια γι’ αυτή την πηγή ενέργειας.

Τα στελέχη δε, που προσπαθούσαν να πείσουν ότι είναι φιλικότερη προς το περιβάλλον, πιο φθηνή από το πετρέλαιο και για όλα τα υπόλοιπα θετικά στοιχεία, δέχθηκαν την αμφισβήτηση του κόσμου για το εγχείρημα.

«Πάτε να ανατινάξετε τη Λάρισα και τον Βόλο», τους κατηγόρησαν τότε θυμάται ο Λ. Μπακούρας.

***

*ΣΤΟ Δημόσιο ανήκει το 51% της «ΕΔΑ ΘΕΣΣ», αλλά δεν αλλάζει στελέχη όταν αλλάζει η κυβέρνηση, και όπως ειπώθηκε, αυτός είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες ανάπτυξης!

Το 49% ανήκει σε ξένο στρατηγικό επενδυτή, την εταιρεία «Eni Gas e Luce» η οποία ασκεί το management.

Λ.Κ.

 

Ενημέρωση

*ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως αληθινό. Τα δημοσιογραφικά κινητά τηλέφωνα χτυπούσαν διαδοχικά χθες το πρωί με τη νεαρή να δηλώνει την πρόθεσή της να ενημερώσει όσους βρίσκονταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

«Σας τηλεφωνώ από το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή …. και όπως πιθανότατα να γνωρίζετε συμμετέχει στις εκλογές και ζητά τη στήριξή σας. Θα ήταν ευγνώμων αν την …παρέχετε!».

Ουδέν μεμπτόν θα μου πείτε, αφού η ενημέρωση δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Αλλά να ενημερώνεις τους δημοσιογράφους δέκα ημέρες πριν τις εκλογές ότι ο υποψήφιος βουλευτής συμμετέχει στις εκλογές υπερβαίνει τα όρια της ενημέρωσης και περνά στη σφαίρα της γκάφας!

Δ.Κ.

 

Μεταφορές

*ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ αν μη τι άλλο η παρέμβαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές. Έδωσε λοιπόν χθες στη δημοσιότητα σχέδιο νόμου για τις υπεραστικές οδικές μεταφορές έστω και αν δεν πρόλαβε όπως λέει στη σχετική ανακοίνωση να το εισάγει μέχρι σήμερα εξαιτίας της προκήρυξης των πρόωρων εκλογών της 7ης Ιουλίου!

Και το δίνει, εξηγώντας ότι αποτελεί δέσμευση για ψήφιση αμέσως μετά τις εκλογές, καλώντας τους πολιτικούς φορείς να τοποθετηθούν με σαφήνεια για το μέλλον των υπεραστικών οδικών μεταφορών.

Τέτοιος προγραμματισμός για τις επόμενες κινήσεις του Υπουργείου ούτε στη Γερμανία δεν υπάρχει. Αλλά πώς να μην προγραμματίζει ο Χρήστος Σπίρτζης όταν είναι περισσότερο από σίγουρος ότι την εκλογική νίκη την έχει στο τσεπάκι του το κυβερνών κόμμα!

Δ.Κ.

 

Βοήθειά μας

*Η τρέχουσα προεκλογική περίοδος είναι αλήθεια – καθότι βραχύβια- ότι υποχρεώνει τους υποψήφιους και ειδικότερα τους νεότερους να πετύχουν χρόνους ρεκόρ για να προλάβουν «έναν γύρο» όλα τα χωριά του νομού.

Οπότε είναι αντιληπτό να ανακοινώνουν πως στις 6 το απόγευμα θα είναι σε εκείνο το χωριό, στις 6.30 στο επόμενο, στις 7 στο μεθεπόμενο και μέχρι τις 9.30 το βράδυ, κατέβαιναν τη Βερδικούσια και έτρεχαν να φθάσουν στη Σκοπιά.

Το συζητούσαμε λοιπόν ως παράδοξο αλλά αποδείχθηκε πως αγνοούσαμε το καλύτερο πρόγραμμα υποψηφίου. Το οποίο το πληροφορηθήκαμε από το ΚΙΔΗΣΟ ο πρόεδρός του οποίου, Γιώργος Α. Παπανδρέου το μεσημέρι επρόκειτο να επισκεφθεί νοσοκομείο των Πατρών και το απόγευμα (σ.σ. αντιγράφουμε την ανακοίνωση) ο κ. Παπανδρέου «Επικεφαλής Κλιμακίου Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, θα παραστεί στον Εσπερινό και τη Λιτανεία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, Πολιούχου Κάτω Αχαΐας».

Σαν Χριστιανός κι ορθόδοξος…

Β.Κ.

 

Λίγο σεβασμός

δεν βλάπτει

*ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιες καφετέριες συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σε θαμώνες …κάποιας ηλικίας όχι με τον δέοντα σεβασμό. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην «Ε» συμπολίτισσά μας «όταν κάθισε σε καφετέρια του κέντρου, ο σερβιτόρος της ζήτησε να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο τραπέζι, με την αιτιολογία ότι αυτό ήταν ρεζερβέ». Εκείνη του απάντησε ότι «δεν σηκώνουν ποτέ μια κυρία με τέτοιο ύφος» και αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τας υποδείξεις. Επιπροσθέτως η αγανακτισμένη Λαρισαία ζητά περισσότερη ευγένεια και από τους υπαλλήλους των εμπορικών καταστημάτων, προσθέτοντας με νόημα: «Δεν είναι πρέπον να μας απευθύνονται στον ενικό. Δεν είμαστε φίλοι, αλλά πελάτες…».

Γ.Ρ.

 

Τζάαα

*ΣΤΙΣ εξαφανίσεις ανθρώπων λειτουργεί το alert ενώ ανάλογα με την ηλικία ενεργοποιείται και το σύστημα αναζήτησης (Silver κλπ). Για «χαμένους» πρωθυπουργούς, αντίστοιχη διαδικασία δεν έχει προβλεφθεί;

Για παράδειγμα, πώς θα αναζητήσουμε τον πρώην πρωθυπουργό Κων. Καραμανλή που δεν ξαναμίλησε ποτέ μετά τις εκλογές; Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει και mute alert;

Τον νυν πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, μετά τις ευρωεκλογές τον έχετε συναντήσει κάπου, πλην των τηλεοπτικών συνεντεύξεων; Τι απέγινε αυτός ο άνθρωπος, δεν θα κάνει εκλογές; Τζάαα alert υπάρχει;

Β.Κ.

 

Δουλεύεις;

Χάνεις…

*ΤΟ παιδί μιας πολύτεκνης φαμίλιας είπε να εργαστεί για να ανακουφίσει οικονομικά την οικογένειά του. Εργάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι για 40 μέρες και πληρώθηκε μαζί με το δώρο Χριστουγέννων 1.200 ευρώ. Με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης, ο νεαρός φορολογήθηκε με 3.000 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό οικογενειακό εισόδημα. Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Πολυτέκνων «η εξέλιξη αυτή απέκλεισε τον νεαρό σπουδαστή από το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα και από το επίδομα τέκνων. Μία ακόμη περίπτωση που η κυβέρνηση τιμωρεί την εργασία…» καταλήγει ο Σύλλογος.

Άραγε πόσες ακόμη περιπτώσεις υπάρχουν που το ανάλγητο κράτος τιμωρεί με την εξαντλητική του φορολόγηση κάποιον που εργάζεται, για να εξασφαλίσει πλεονάσματα και να μοιράσει επιδόματα;

Γ.Ρ.

 

Για κλάματα

*ΤΗΝ προμήθεια εξοπλισμού τηλεδιάσκεψης - τηλεκπαίδευσης σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας εξήγγειλε χθες ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

Διευκρινίζοντας πως «με τον εξοπλισμό αυτό παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένης επικοινωνίας (διασύνδεση πολλών σημείων σε πραγματικό χρόνο, με εικόνα και ήχο) μεταξύ του συνόλου των εμπλεκομένων στην εφαρμογή του προγράμματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα διαδραστικό σύστημα τηλεδιάσκεψης - τηλεκπαίδευσης το οποίο περιλαμβάνει επίτοιχο διαδραστικό βιντεοπροβολέα, φορητό Η/Υ, πίνακα προβολής και παρελκόμενα (κάμερα – ηχεία – μικρόφωνο – πολύμπριζο)».

Να βάλουμε τα γέλια ή τα κλάματα; Όταν οι νεολαίοι παίζουν τις νέες τεχνολογίες στα δάκτυλα, όταν οι παππούδες στα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων παράτησαν τη δηλωτή και ξημεροβραδιάζονται στο fb, κάνουν add σε παλιές… γειτόνισσες και μιλάνε στο skype με τα εγγόνια, το Υπουργείο Παιδείας εμφανίζει τον προτζέκτορα και το πολύμπριζο ως επένδυση στη νέα εποχή;

Όταν ο Γαβρόγλου πάει σπίτι άλλος κόσμος σκάει μύτη…

Β.Κ.

 

Τροχαίο

για βουλευτή

*ΤΡΟΧΑΙΟ ατύχημα είχε προχθές Κυριακή ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κατσιαντώνης κοντά στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχιλλίου, όταν στο ΙΧ του, έπεσε άλλο αυτοκίνητο. Ο βουλευτής, που ήταν μαζί με τον αστυνομικό του τραυματίστηκε ελαφρά και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, απ’ όπου αναχώρησε μετά από λίγο. Χθες το πρωί απουσίαζε από το γραφείο του, λόγω ζάλης, αλλά το απόγευμα ήταν συνεπής στα ραντεβού με τους ψηφοφόρους του.

Γ.Ρ.

 

Ακούει το ΤΕΙ;

*ΕΞΩ φρενών με τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο πλέον είναι αρμόδιο για το ΤΕΙ Λάρισας είναι οι κάτοικοι του Αγίου Θωμά και κυρίως όσοι έχουν την ατυχία τα σπίτια τους να γειτνιάζουν με το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Καταρχήν τα ξερά χόρτα που βρίσκονται σε οικόπεδα που ανήκουν στο ΤΕΙ έχουν φτάσει τα 4 μέτρα και παρά τις οχλήσεις των κατοίκων να κοπούν για να μην αποτελούν εστία κινδύνου, κανείς αρμόδιος δεν έχει ευαισθητοποιηθεί. Και το δεύτερο, τώρα που τελείωσε η εξεταστική, τα πάρτι των φοιτητών είναι συνεχή και ολονύκτια, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Και επειδή, λόγω πανεπιστημιακού ασύλου η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι, ας φροντίσει η Πρυτανεία να θέσει κάποιους όρους στη χορήγηση των αδειών.

Γ.Ρ.

 

Μέλι

*ΑΠΗΥΔΗΣΕ ο ηλικιωμένος Τυρναβίτης Π.Τ. με τη μανία κάποιου ή κάποιων να του κλέβουν τα μελίσσια που έχει στο Στόμιο. Δέκα έχει όλα και όλα και όπως λέει δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Δίκιο έχει μα πού να το βρει. Φαίνεται το μέλι του είναι μέλι.

Ν.Π.

 

Κίνδυνος!

*ΕΔΩ και καιρό δεν λειτουργεί ο εναέριος σηματοδότης στη διασταύρωση της οδού Φαρσάλων με την περιφερειακή Τρικάλων-Αθηνών. Για τους εποχούμενους που κινούνται προς Νίκαια, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος, καθώς και ο κάθετος σηματοδότης, δεξιά στη διάβαση, δεν γίνεται ορατός από μακριά αφού τον «κρύβει» πινακίδα.

 

Αδέσποτα

*«ΤΙ είχες Γιάννη μου… τι είχα πάντα». Ένας ακόμη παραθεριστής του Πλαταμώνα επισημαίνει τον κίνδυνο που διατρέχουν οι πεζοί από τα πολλά αδέσποτα σκυλιά που έχουν κατακλύσει την περιοχή. Για πολλοστή φορά η «Ε» αναδεικνύει το πρόβλημα, χωρίς να ελπίζει σε καίρια παρέμβαση, αφού αυτό χρονίζει και οι αρμόδιοι αδυνατούν να δώσουν λύση. Οπότε προσοχή όταν βλέπετε από μακριά τα αδέσποτα σκυλιά.

Γ.Ρ.

 

 

----------

 

ME ENAN PROTOTYPO EIPTELOYS TROPO GIA AYTH THN PROEKLOGIKH PERIODO

*ΜΕ έναν πρωτότυπο –επιτέλους- τρόπο για αυτή την προεκλογική περίοδο, επέλεξε ο Χρήστος Κέλλας να επικοινωνήσει τις θέσεις της ΝΔ. Συνομίλησε, άκουσε και στη συνέχεια απάντησε στις δύσκολες ερωτήσεις νέων ανθρώπων, με τους οποίους συναντήθηκε σε κεντρικό καφέ της Λάρισας.

Η φωτογραφία μετά τη συζήτηση, στο Αρχαίο Θέατρο της πόλης.

 

----------

 

THN PROPERASMENH KYRIAKH ORGANA THS TROXAIAS EKOCAN POLLES KLHSEIS*ΤΗΝ προπερασμένη Κυριακή όργανα της Τροχαίας έκοψαν πολλές κλήσεις σε ΙΧΕ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε πεζοδρόμιο του παραλιακού δρόμου Αγιοκάμπου. Και προχθές πάλι παρατηρήθηκε το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης. Προφανώς κάποιοι δεν συνετίστηκαν από την επιδρομή της Τροχαίας. Τελικά όλα είναι θέμα παιδείας...

 

----------

 

TH FOTOGRAFIA POY TRABHJE SYMPOLITHS SYNTROFEYGEI TO SXOLIO TOY

*ΤΗ φωτογραφία που τράβηξε συμπολίτης συντροφεύει το σχόλιό του για το πρώτο βιοκλιματικό, καθαρό και δωρεάν πάρκινγκ στο κέντρο της Λάρισας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass