ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 19:45
• ΗΣΥΧΟΣ ο Αγοραστός με φρουρά Νταβούρα και Καλαμπούκα, τους προέδρους των αστυνομικών. Οι δε πολιτικοί αντίπαλοι οδηγούνται στην ιατροδικαστή Ρουμπίνη για τα περαιτέρω, να εξεταστούν τα αίτια της ήττας τους.  Ζ. • ΗΣΥΧΟΣ ο Αγοραστός με φρουρά Νταβούρα και Καλαμπούκα, τους προέδρους των αστυνομικών. Οι δε πολιτικοί αντίπαλοι οδηγούνται στην ιατροδικαστή Ρουμπίνη για τα περαιτέρω, να εξεταστούν τα αίτια της ήττας τους. Ζ.

Σημειώματα

* ΑΡΧΙΣΑΝ από προχθές τα αθηναϊκά μέσα για τις οδηγίες του νέου υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στα νοσοκομεία. Ο νέος υπουργός, λέει, ζήτησε από τους διοικητές σημειώματα για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία τους και για τις ανάγκες τους, ιεραρχημένες και κοστολογημένες.

Και μπορεί στο λεκανοπέδιο, από το οποίο θα αρχίσει τις επισκέψεις του ο γιατρός μπασκετμπολίστας, να ζήτησε σημειώματα, από τους διοικητές των νοσοκομείων της επαρχίας προς το παρόν δεν ζήτησε τίποτε –πότε να προλάβει άλλωστε. Με την αναπληρώτρια διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Ανθή Χαλιβέρα δεν επικοινώνησε κανείς, πολύ δε περισσότερο ο υπουργός ή ο υφυπουργός, που δεν πρόλαβαν να μπουν ακόμα στα γραφεία τους.

Δ.Κ.

 

Πρακτικές

* ΠΟΛΛΑ ακούστηκαν, ακόμα περισσότερα ειπώθηκαν για τον πολιτισμό της ομαλής παράδοσης και παραλαβής της εξουσίας, με τους ΣΥΡΙΖΑίους να επιχειρηματολογούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Μαξίμου για να παραδώσει στον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά που δεν παρέδωσε πριν 4,5 χρόνια στον Αλέξη Τσίπρα.

Και πριν στεγνώσει το μελάνι ήρθε να τους διαψεύσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που αγνόησε τις οδηγίες του Ανδρέα Ξανθού και προτίμησε να παραμείνει στην Κρήτη για να ξεκουραστεί, παρά να κατέβει στην Αθήνα για να παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Υγείας.

Αναμφισβήτητα άλλο βάρος η κίνηση του Αντ. Σαμαρά, άλλο αυτή του Πολάκη. Η πρακτική όμως είναι ίδια και εξίσου επικριτέα για όσους εμμένουν πιστά στον σεβασμό των θεσμών και του πολιτικού πολιτισμού.

Δ.Κ.

 

Απορίες

* ΑΠΟΡΙΑΣ άξιο στις ατέρμονες συζητήσεις στα πολιτικά καφενεία. Κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, υπουργούς από το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε. Κυβερνά η Νέα Δημοκρατία; Υπουργούς από το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί. Και αφού χρησιμοποιούνται άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, λόγω προφανώς της ικανότητάς τους, και οι πρωθυπουργοί επιλέγουν τους καλύτερους για να κυβερνήσουν τη χώρα, γιατί οι δύο μονομάχοι κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ;

Δ.Κ.

 

Κόντρες...

* ΚΟΝΤΡΕΣ και φιλονικίες που απειλούν να διαταράξουν τις σχέσεις επαγγελματιών, υποβόσκουν το τελευταίο διάστημα, με σημείο αναφοράς τον πεζόδρομο της Φιλελλήνων.

Με αφορμή τις ανεξέλεγκτες σταθμεύσεις των οχημάτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο, για τη φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων, «σιγοβράζουν» προστριβές και έριδες, με την τροχαία και τη δημοτική αρχή να καλούνται συχνά να επιβάλλουν την τάξη και τον νόμο.

Οι καταγγελίες όμως και τα παράπονα για «στραβά μάτια» και επιλεκτικές συστάσεις, έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση επιχειρηματιών, που θεωρούν ότι παραβιάζεται συστηματικά το ωράριο φορτοεκφόρτωσης, με αποτέλεσμα ο πεζόδρομος να γίνεται μόνιμος χώρος στάθμευσης επαγγελματικών αυτοκινήτων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή κυκλοφορία και την εύρυθμη λειτουργία συνολικά των επιχειρήσεων.

Το θέμα θεωρείται μείζον και λύση πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί, γιατί όπως φαίνεται δύσκολα θα καταφέρουν να τα βρουν μεταξύ τους οι επιχειρηματίες...

Γ.Ν.

 

Κομματισμός

* «ΣΕ ένα κράτος δικαίου ο κομματισμός δεν χωρεί σε κανέναν τομέα του Δημοσίου. Πολύ περισσότερο στις Υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας» δήλωσε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάνοντας δεκτή την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αρ. Ανδρικόπουλου, την οποία και προκάλεσε.

Με τον κ. Χρυσοχοΐδη να διευκρινίζει πως «θα γίνουν αξιοκρατικές κρίσεις, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και περιμένει η κοινωνία». Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε από μέρες γραφεί ότι είχε (προ)επιλεγεί από τον κ. Μητσοτάκη για το Δημ. Τάξης, στην περίπτωση μάλιστα που η ΝΔ δεν έβγαζε αυτοδυναμία και θα απαιτούνταν συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ. Αλλά επί της ουσίας ο κ. Χρυσοχοΐδης θα κριθεί από το έργο του.

Αλλά ένας υπουργός που διετέλεσε υπουργός σε κομματικό κράτος διαβεβαιώνει για ακομμάτιστες κρίσεις; Στην ΕΛ.ΑΣ. κιόλας, όπου όχι το έργο του κάθε αξιωματικού αλλά ο μπάρμπας στην Κορώνη είναι βασική προϋπόθεση για την προαγωγή. Με ανέκδοτο μοιάζει αλλά ας περιμένουμε τις κρίσεις...

Β.Κ.

 

ΕΛ.ΑΣ.

* ΑΠΟ την κυβέρνηση θα περιμένουμε επίσης να μεταφρασθεί στην καθημερινότητα των πολιτών η πολιτική της αστυνόμευσης. Σημειώστε πως στην αρμοδιότητα του Υπ. Προστασίας του Πολίτη περνούν οι Φυλακές αλλά και το πρώην Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που καταργείται ως αυτόνομο υπουργείο.

Αστυνομοκρατούμενο κράτος. Τα προβλήματα δεν λύνονται με την ανάθεση αυξημένων αρμοδιοτήτων στην ΕΛ.ΑΣ., αλλαγή πολιτικών χρειάζεται και δη αυτών που γεννούν τα προβλήματα...

Β.Κ.

 

Τολμηρό

* ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ θα έχει η σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας, όπου και θα ανακοινώσει το κεντρικό σχέδιο της κυβέρνησης. Τα μέτωπα που είναι ανοιχτά είναι πολλά, καθώς οι μεταρρυθμίσεις στην παιδεία ήταν από τους βασικούς λόγους που διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και οι εκπαιδευτικοί πάντως περιμένουν με αγωνία...

Ν.Π.

 

Αποτελέσματα

* ΑΠΟ τα περίεργα της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Αν και οι αρχηγοί των κομμάτων που ήταν υποψήφιοι στον νομό, δηλαδή οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Βελόπουλος, ως γνωστό δεν χρειάζονταν σταυρό και παίρνουν το σύνολο των ψηφοδελτίων του κόμματος, στα αποτελέσματα αγνοήθηκε αυτή η διάσταση.

Αντί λοιπόν να εμφανίζονται οι δύο αρχηγοί με το σύνολο των ψηφοδελτίων εμφανίζονται με τον αριθμό των σταυρών που πήραν, καθώς δεν ήταν λίγοι όσοι ψηφοφόροι επέλεξαν να τους σταυρώσουν έστω και αν δεν χρειάζονταν σταυρό. Και μικρό το κακό για τον Κυριάκο Βελόπουλο που σταυρώθηκε από το 50% των ψηφοφόρων του κόμματος και εμφανίζεται πρώτος στη σειρά κατάταξης.

Για τον Αλέξη Τσίπρα όμως υπάρχει θέμα, καθώς εμφανίζεται δεύτερος στη σειρά κατάταξης στον νομό πίσω από τον Βασίλη Κόκαλη, που εξ ορισμού δεν είναι αληθές. Πρώτος εμφανίζεται σε Τέμπη και Τύρναβο, δεύτερος σε Λάρισα και Κιλελέρ, τρίτος στην Αγιά και τέταρτος σε Ελασσόνα και Φάρσαλα! Όπερ σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξουν διορθώσεις στα αποτελέσματα της Περιφέρειας υπέρ των υποψηφίων...

Δ.Κ.

 

Προτεραιότητες

Βορίδη

* ΤΙΣ άμεσες κυβερνητικές προτεραιότητες, όσον αφορά στο έργο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, παρέλαβε στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης. Στη νέα κυβερνητική προσπάθεια προτάσσονται η διασφάλιση σταθερών πόρων από τη νέα Κ.Α.Π., η εισαγωγή νέου νόμου για τους συνεταιρισμούς, η μείωση της φορολογίας στο 10% για όλες τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα και η αντιμετώπιση των παράνομων ελληνοποιήσεων στα αγροτικά προϊόντα με εντατικοποίηση των ελέγχων. Η προηγούμενη κυβέρνηση προεκλογικά έριξε πρόστιμα σε δύο τυροκομικές επιχειρήσεις, ενώ προεκλογικά ο Κυριάκος δεσμεύθηκε ότι θα βάλει τάξη στην άναρχη αγορά του γάλακτος. Για να δούμε...

Γ.Ρ.

 

Πράσινος ήλιος

* ΤΟ «κακό» πάντως με την υπουργοποίηση Χρυσοχοΐδη είναι πως αρκετοί νοικοκυραίοι αστυνομικοί ψήφισαν και με το παραπάνω τη ΝΔ. Αλλά ο αρχηγός τους και πρωθυπουργός πλέον Κυρ. Μητσοτάκης, τους έβαλε υπουργό έναν υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Πώς να χαρούν οι αστυνομικοί τη νίκη της ΝΔ; Να βάλουν τον ήλιο τον πράσινο δίπλα από το εθνόσημο; Αλλά και αυτοί οι πρώην ΠΑΣΟΚοι διακρίνονται για την πολιτική τους συνέπεια. Άλλοι πήγαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι με τη ΝΔ, στο ΚΙΝΑΛ ποιος θα μείνει σύντροφοι; Ο Μαλέλης;

Β.Κ.

 

Εκπτώσεις

* ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. Η λέξη που λειτουργεί ως μαγνήτης στις γυναίκες. Οι πεζόδρομοι της εμπορικής αγοράς της Λάρισας κατακλύζονται από το πρωί ως το βράδυ, από γυναίκες που μπαινοβγαίνουν στα καταστήματα. Απ’ την άλλη, οι περισσότεροι άνδρες συνηθίζουν να κοροϊδεύουν «αυτή τη μανία των γυναικών». Όμως ας μην ξεχνούν ότι ακόμη και το μπλουζάκι τους, η γυναίκα τους το αγοράζει!

* * *

* ΕΝΑ μεγάλο ποσοστό γυναικών περιμένει τις εκπτώσεις για να αγοράσει πιο φθηνά αυτό που χρειάζεται, και φυσικά η οικονομική κρίση έχει αυξήσει αυτό το ποσοστό. Όμως δεν λείπουν και οι αγορές που στηρίζονται σε άλλη λογική.

Στη λογική ότι «μπορεί να το χρειαστώ, και όταν το χρειαστώ και δεν το έχω, δεν θα μπορώ να το αγοράσω στη μισή τιμή», ή στη λογική «είναι φθηνό, πάρε δύο», ή στη λογική και μόνο ότι «είναι προσφορά», ή στη λογική «μπορεί να μην με χωράει, αλλά θα αδυνατίσω»...

Και φυσικά οι αγορές ρούχων, παπουτσιών, καλλυντικών, είναι μια ευχαρίστηση για τις περισσότερες γυναίκες, που κάλλιστα θα μπορούσαν να αφιερώσουν ώρες ατέλειωτες σ’ αυτή. Είναι στο DNA τους.

Λ.Κ.

 

Συνεδρίαση

* ΔΙΑΛΟΓΟΣ σε πηγαδάκι δημοτικών συμβούλων, αναμένοντας την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.

- «Με τέτοια θερμοκρασία προτείνω να κάνουμε τις συνεδριάσεις στα παράλια». «Τότε θα μπούμε στα χωράφια του Γκουντάρα. Να ζητήσουμε να μας φιλοξενήσει, λόγω δυσμενών δύσκολων καιρικών συνθηκών στη Λάρισα; Εγώ λέω, να περιοριστούμε στα γεωγραφικά μας όρια και να πάμε στη δική μας εξοχή. Στην Κοιλάδα!».

Λ.Κ.

 

Τσίπουρο

* ΤΡΙΗΜΕΡΟ φεστιβάλ μπίρας, λέει, διοργανώνεται από τις 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου στον Βόλο. Και τι τους εμποδίζει λέτε να ξεκινήσουν ένα αντίστοιχο για το τσίπουρο εκεί στον Τύρναβο; Με ή χωρίς γλυκάνισο, σίγουρα όμως χωρίς... σταματημό.

Κ.Γ.

 

Στο Αρχαίο

Θέατρο

* ΣΥΝΤΟΜΑ θα κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ με τίτλο «Ύμνος της Ειρήνης» που πραγματοποιήθηκε στον ιερό χώρο του Αρχαίου θεάτρου Λάρισας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας με σκοπό την ανάδειξή του ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης Λάρισας και την τουριστική προβολή της Θεσσαλίας ανά τον κόσμο. Το εντυπωσιακό τρέιλερ κυκλοφορεί ήδη στο Youtube και πρωταγωνιστεί η Λαρισαία ερμηνεύτρια Λουκία Βαλάση, που έχει γράψει και τους στίχους και τη μουσική για το συγκεκριμένο μουσικό έργο. Σίγουρα αξίζει.

Ν.Π.

 

Αλλαγές

* ΣΕΜΝΑ και ταπεινά είναι η κατεύθυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών του για τη διαχείριση της εξουσίας. Και μπορεί η ηγεσία να έχει καλές προθέσεις και οι οδηγίες να είναι σαφείς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το μήνυμα φθάνει στους αποδέκτες. Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί, στο Γενικό Νοσοκομείο, άρχισαν να σκαλίζουν τη νομοθεσία και να σιγοψιθυρίζουν για αλλαγές σε επιτελικές θέσεις και θέσεις ευθύνες. Για να παραχθεί αποτελεσματικότερα το έργο και κυρίως χωρίς καμία διάθεση ρεβανσισμού. Λέμε τώρα...

Δ.Κ.

 

Εξετάσεις γιοκ

* ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ και περίμεναν, αλλά τελικά τζίφος. Οι προαναγγελθείσες από το Υπουργείο Παιδείας εξετάσεις για τα τέλη Ιουνίου, για το Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής, για τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου που παρακολούθησαν τα μαθήματα συγκεκριμένου προγράμματος, χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ, αναβλήθηκαν επ’ αόριστον. Οι εξετάσεις πρακτικά με τα σχολεία κλειστά δεν μπορούν να γίνουν πριν τον Σεπτέμβριο και με τη νέα χρονιά οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου τον Σεπτέμβριο θα είναι Α’ Λυκείου.

Ωστόσο το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ αφορά αποκλειστικά στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να μην μπορεί να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, καθώς οι μαθητές πλέον θα είναι Α’ Λυκείου. Κρίμα να πάει χαμένη η προετοιμασία των παιδιών.

Ν.Π.

 

Πολύτεκνοι

* ΣΕ γεφύρι της Άρτας έχει εξελιχθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων, όπως υποστηρίζουν κάποιοι διοικητικοί, καθώς η ετήσια γεν. συνέλευση έπρεπε να γίνει μέχρι τέλος Μαΐου 2019! Ωστόσο αυτή αρχικά ορίστηκε για τις 27 Ιουνίου και ώρα 3 το μεσημέρι, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ελλείψει απαρτίας. Με χθεσινή ανακοίνωση η διοίκηση καθόρισε τη συνέλευση για αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου κι ώρα 13:00 στα γραφεία του Συλλόγου. Το κλίμα αναμένεται τεταμένο.

Γ.Ρ.

 

Ασανσέρ

* ΒΡΕ μήπως είναι κολλητικό; Αναρωτιούνται οι φίλοι του σιδηροδρόμου στη Λάρισα διαβάζοντας το ρεπορτάζ της «Ε» για τον σταθμό των Νέων Πόρων. Τόσα χρόνια χαλασμένο το ασανσέρ στον Σταθμό της Λάρισας, τώρα χάλασε και στα παράλια του νομού Πιερίας. Σε λίγο θα χαλάσει και στην Κατερίνη, στη Θεσσαλονίκη και πάει λέγοντας...

Κ.Γ.

 

Ασφάλεια

* ΕΙΝΑΙ σοβαρό το ζήτημα όμως. Δεν μπορούν οι λουόμενοι να αναγκάζονται να ανεβαίνουν τόσα σκαλιά μέσα στο καλοκαίρι, τη στιγμή που κάποιοι από αυτούς είναι μεγάλης ηλικίας ή ενδεχομένως να έχουν κινητικά προβλήματα. Πώς αποκλείουμε κάποιους από τη δυνατότητα να κινούνται ελεύθερα; Άσε οι νεαροί που διασχίζουν τις ράγες από πάνω δίχως να υπολογίζουν τους κινδύνους. Βράζει το αίμα τους. Και οι γονείς τους νομίζουν πως υπάρχει ασφάλεια στη μετακίνηση με το τρένο...

Κ.Γ.

 

Κάδοι

* ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους κάδους επικαλούνται κάτοικοι της περιοχής των Αγίων Σαράντα. Επικοινωνώντας με την «Ε» τόνισαν πως ή δεν πλένονται καθόλου ή αυτό δεν γίνεται σωστά. Προσθέτουν πως το αποτέλεσμα μετράει και αναφέρουν ότι το καλοκαίρι είναι ανυπόφορο καθώς η δυσοσμία είναι έντονη.

Κ.Γ.

 

Νερό

* ΤΗΛΕΦΩΝΑ διαμαρτυρίας στην «Ε» και από την περιοχή της Γαλήνης, εκεί όπου οι κάτοικοι γκρινιάζουν για τη διακοπή του νερού.

Στέκονται στο ότι δεν είναι δυνατόν να μην έχουν νερό όταν η θερμοκρασία ζυγώνει τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ κάποιοι άλλοι που αναφέρουν πως έχοντας και την εμπειρία άλλων περιοχών, το νερό τούς φαίνεται ακριβό, εκτός από σπάνιο.

Κ.Γ.

 

----------

PIO XALAROS O ENAS ME GRABATA KAI AMFIESH YPOYRGOY• ΠΙΟ χαλαρός ο ένας, με γραβάτα και αμφίεση υπουργού ο άλλος, τα είπαν στο εντευκτήριο της Βουλής μετά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο. Ο Μάξιμος ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε ότι είναι στη διάθεση του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, με τον οποίο, άλλωστε, είχαν στενή συνεργασία όταν ήταν τομεάρχες της ΝΔ.

 

----------

 BLHMA SE APOSTASH ANAPONHS

Βλήμα...

• ΣΕ απόσταση αναπνοής από το χωριό Ρευματιά Φαρσάλων, βρέθηκε ο στρατιωτικός όλμος σε χωράφι. Η περιοχή αποκλείστηκε από τον στρατό και φυλάσσεται από την αστυνομία, έως ότου μεταφερθεί και γίνει η εξουδετέρωσή του.

Γ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass