ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2019 19:45
• ΩΣ γνωστόν, πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα κ.λπ., κ.λπ. Να, λοιπόν, η καπετάνισσα πίσω από τον πρόεδρο Καπετάνο, η δασκάλα Φανή, τη βραδιά της γαλάζιας νίκης.  Ζ. • ΩΣ γνωστόν, πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα κ.λπ., κ.λπ. Να, λοιπόν, η καπετάνισσα πίσω από τον πρόεδρο Καπετάνο, η δασκάλα Φανή, τη βραδιά της γαλάζιας νίκης. Ζ.

Φύση

* ΖΩΑ. Πώς αλλιώς να εκφραστείς βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο από τη Χαλκίδα. Δεκάδες λουόμενοι με κινητά στα χέρια καταγράφουν πώς ένα ψάρι έχει εγκλωβιστεί στα ρηχά νερά. Κάποιοι το πιάνουν και το σηκώνουν, άλλοι στη συνέχεια το χτυπούν με πέτρα και το σκοτώνουν.

* * *

* ΕΙΝΑΙ φυσιολογικό να φοβηθείς και επίσης φυσιολογικό να βγεις από το νερό ώσπου να φύγει από το σημείο που ούτε κι εκείνο ήθελε να βρίσκεται. Μα δεν είναι φυσιολογικό να τρέχεις να το πιάσεις μόνο και μόνο για να το σκοτώσεις. Έτσι για την πλάκα σου, για την ικανοποίησή σου.

* * *

* ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως οι άνθρωποι είμαστε οι κυρίαρχοι. Έχουμε την εντύπωση πως μπορούμε να κάνουμε πλάκα με όλα. Βαστάτε όμως μην αγριέψει η φύση. Το κάνει καμιά φορά με τις τόσες εξυπνάδες μας και τότε δεν ξέρουμε πού να κρυφτούμε. Σεβασμός είναι η λέξη που λείπει από το μυαλό και την καρδιά πολλών. Θέλει λίγο ψάξιμο...

Κ.Γ.

 

Τσίπουρο

* ΣΕ καυτή πατάτα εξελίσσεται η υπόθεση της τιμής του τσίπουρου μετά την απόφαση από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μπει «φρένο» στον μειωμένο συντελεστή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο τσίπουρο και την τσικουδιά, που παράγουν οι μικροί αποσταγματοποιοί. Οι περυσινές αντιδράσεις όταν έσκασε το θέμα δίνουν μια γεύση τι θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες κυρίως στον Τύρναβο, καθώς αν ισχύσει η απόφαση του Δικαστηρίου και αυξηθεί ο φόρος κατανάλωσης, δεν θα είναι λίγοι όσοι θα υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν ως ασύμφορη την παραγωγή. Με την καυτή πατάτα να περνάει από τα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ και του δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση (πέρυσι) στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας και του νέου δημάρχου Γιάννη Κόκουρα όταν αναλάβει, που θα κληθεί να διαχειριστεί τα πολύ δύσκολα με το καλημέρα στον Δήμο Τυρνάβου...

Δ.Κ.

 

Χειρουργείο

* ΑΥΤΗ και αν είναι είδηση. Με 25 χιλιάδες ευρώ άνοιξε μια αίθουσα χειρουργείου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο! Το αποκάλυψε χθες ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός όταν μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι προεκλογικά επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και η καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Ελένη Αρναούτογλου μίλησε για πρόβλημα στους προβολείς χειρουργείου, που είχε ως αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το χειρουργείο. Αν και η συντήρηση βαρύνει το νοσοκομείο, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κατόρθωσε να εξασφαλίσει το κονδύλι των 25 χιλιάδων και μαζί τη λειτουργία του χειρουργείου, πολύτιμη για την παροχή της δημόσιας υγείας.

Αλλά το ερώτημα παραμένει: Aν δηλαδή δεν επενέβαινε ο περιφερειάρχης για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, το χειρουργείο δεν θα λειτουργούσε; Δεν θα βρισκόταν λύση από τη διοίκηση του ιδρύματος και θα έκλεινε χειρουργική αίθουσα για 25 χιλιάδες ευρώ;

Δ.Κ.

 

Έγκυροι

* ΜΕ την τραγωδία της Χαλκιδικής, αποδείχθηκε πως το πολιτικό ρεπορτάζ επέστρεψε στις παλιές καλές εποχές της... εγκυρότητας. Αφού τρία τουλάχιστον πρωτοσέλιδα ισάριθμων Μέσων Ενημέρωσης (εντύπων και ψηφιακών) εξήραν τα «κυβερνητικά αντανακλαστικά» στη «διαχείριση της πρώτης κρίσης». Τι σύμπτωση. Τρεις διαφορετικοί δημοσιογράφοι, σε διαφορετικά ΜΜΕ σκέφθηκαν το ίδιο πράγμα, να τονίσουν πόσο καλά τα πήγε η κυβέρνηση. Όταν η δημοσιογραφία στη χώρα μας, βάζει μόνη της τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της. Η μία εκδοχή.

Η δεύτερη εκδοχή είναι πως τα... μεγάλα πνεύματα του κυβερνητικού ρεπορτάζ συναντώνται στη «γραμμή» του Μαξίμου. Του εκάστοτε Μαξίμου...

Β.Κ.

 

Έωλο

* ΣΩΣΤΑ ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παγώσει η απόφαση Γαβρόγλου και να μην ιδρυθεί τελικά η 4η Νομική Σχολή στην Πάτρα. Με τον κ. Μητσοτάκη να υιοθετεί (σ.σ. ξανά σωστά) τη θέση του νομικού κόσμου πως για την Ελλάδα είναι πλεονασμός όχι μία ακόμη αλλά και 4η Νομική Σχολή.

Την ίδια ώρα, εντελώς άστοχη ήταν η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα. Ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σημείωσε πως «ήξερα ότι δυσαρεστήθηκε η ΝΔ με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αλλά δεν περίμενα ότι θα έσπευδε να τιμωρήσει έναν ολόκληρο Νομό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση της πατρίδας μας». Με τέτοια έωλα επιχειρήματα πήραν στον λαιμό τους τον Τσίπρα...

Β.Κ.

 

Λαρισαίοι

* ΠΕΡΙ διαπλοκής η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δημήτρη Οικονόμου. Ο οποίος διετέλεσε σύμβουλος της Lamda Development, εταιρεία που ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως είχε «παρασκηνιακές συνεννοήσεις με τη ΝΔ» για το έργο του Ελληνικού, που αναδείχθηκε προεκλογικά.

Με τον κ. Οικονόμου απαντώντας να σημειώνει πως «εκπλήσσομαι πραγματικά με τα δημοσιεύματα που «ανακαλύπτουν» συνεργασία μου με τη ΛΑΜΔΑ, αλλά και τις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού κ. Σωκράτη Φάμελλου.

Είναι γνωστό ότι είμαι καθηγητής Πολεοδομίας και Χωροταξίας, αλλά και μελετητής επί πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα. Στο πλαίσιο αυτό έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με το ΥΠΕΝ επί ΣΥΡΙΖΑ (Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο του Τουρισμού), το Πράσινο Ταμείο, διάφορους δημάρχους (όπως π.χ. ο νυν δήμαρχος Λάρισας κ. Καλογιάννης), τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Κόκκαλη και δεκάδες άλλους».

Είμαι άραγε όργανο όλων των προαναφερομένων;» καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Β.Κ.

 

Χυλοπίτες

* ΕΙΧΑΝ έμπνευση στη συντροφιά των Λαρισαίων φοιτητών.

- Κρύβεις ένα θεσπέσιο πλάσμα...

- Υπερβάλλεις, αλλά σ΄ ευχαριστώ.

- Όχι δεν κατάλαβες, κάνε λίγο δεξιά σε παρακαλώ.

* * *

* - ΑΓΟΡΙ μου να σου φτιάξω χυλοπίτες;

- Όχι γιαγιά, δεν μου αρέσουν.

- Απ΄ το Μαράκι απέναντι όμως, μια χαρά τις τρως.

* * *

* - Η άλλη έφτιαξε φραπέ και πόσταρε ‘’δείτε τι έφτιαξα...’’ Δηλαδή άμα φτιάξει κάνα παστίτσιο, θα δώσει συνέντευξη Τύπου;

Ζ.

 

Ίσως

* ΤΗ δική της άποψη για τα όσα συζητιούνται τις τελευταίες ώρες με αφορμή και την τραγωδία της Χαλκιδικής, δίνει η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Άρτας σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη. Για το πολυσυζητημένο τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης το 112 για το οποίο η καθυστέρηση στη λειτουργία θεωρείται η αιτία του κακού.

Η κ. Γεροβασίλη λέει λοιπόν το εξής σοβαρό: «Το τραγικότερο που επιχειρείται, το οποίο δηλώνει και παντελή άγνοια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χρησιμοποιούνται ανάλογα συστήματα, είναι να πειστεί η κοινή γνώμη ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα προειδοποίησης του κόσμου για καιρικά φαινόμενα για τα οποία, με τα συστήματα που διαθέτει η χώρα, δεν μπορεί να προσδιοριστεί ούτε η έκταση, ούτε ο χρόνος, ούτε η περιοχή που θα εκδηλωθούν αλλά ούτε και οι πιθανές επιπτώσεις».

Πάσα εξήγηση δεκτή...

Β.Κ.

 

Αναγκαιότητα

* ΤΗΝ αναγκαιότητα ο ιδιωτικός τομέας να συμπράξει με την αυτοδιοίκηση στον πολιτισμό τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Animus» Αχιλλέας Νταβέλης χθες σε συνέντευξη Τύπου, όπου ανακοίνωσε ότι παραχωρεί το υπαίθριο θέατρο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων που στόχο θα έχουν και τη στήριξη ανθρώπων με αναπηρία. Ωραία πρωτοβουλία και οι αρχές της πόλης θα πρέπει να το δουν ζεστά, γιατί η αλήθεια είναι ότι η πόλη έχει ανάγκη από ένα τέτοιο θέατρο σύγχρονων προδιαγραφών και προσβάσιμο στα ΑμεΑ. Εξάλλου, η πόλη στερείται τέτοιων υποδομών. Καλό το Κηποθέατρο αλλά έχει τα προβλήματά του.

Ν.Π.

 

Βαλεριάνα

 *«ΚΑΠΟΙΟΙ συμπολίτες μας υπογράφουν υπέρ ενός υποψηφίου με τη ΝΔ στον νομό Λάρισας. Μόλις είδα τα ονόματά τους. Πίνω βαλεριάνα, με τις υγείες τους. Το τέλος της ψυχανάλυσης. Η διαφαινόμενη εξουσία της ΝΔ είναι γοητευτική και πλανεύτρα», έγραψε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ (και ηθοποιός και σκηνοθέτης) κ. Χρυσούλα Χρήστου λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Με τον Ζ. των Ψιθυριστών αργότερα να αναρωτιέται εύλογα αν η κ. Χρήστου αναφερόταν στον Κώστα Τσιάνο που είχε υπογράψει για την υποψηφιότητα του Γ. Καραβάνα...

* * *

* ΧΘΕΣ ο σπουδαίος Λαρισαίος θεατράνθρωπος Κώστας Τσιάνος με ένα αιχμηρό σχόλιό του απαντούσε στην κ. Χρήστου, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τι ψήφισε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές. Έγραψε λοιπόν ο κ. Τσιάνος: «Κυρία Χρυσούλα Χρήστου είναι καλό να μαζέψετε λίγο τα λογάκια σας, γιατί προσβάλλετε με όσα λέτε το κόμμα που σας έχρισε υποψήφια ... στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Να είστε τιμητής μόνο σε ό,τι αφορά τον εαυτό σας και όχι για τους άλλους. Για πολλούς λόγους μπορεί να είστε πικραμένη, αλλά δεν χρειάζεται να πάρετε ηρεμιστικά για λογαριασμό όσων εκτιμούν την προσωπικότητα και την προσφορά άλλων και ας ανήκουν σε κόμμα που δεν ψηφίζουν. Αν σε κάποιο ανόητο σχόλιό σας στον τοπικό τύπο συμπεριλαμβάνετε κι εμένα να τα πάρετε αμέσως πίσω, γιατί είναι γνωστό πως εγώ ψηφίζω πάντα κατά συνείδηση και κυρίως πρόσωπα που νομίζω πως είναι χρήσιμα το καθένα στον τομέα τους και όπου χρειαστεί.

Και για να μην μπερδεύεσαι: Ψήφισα τον ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ στην Περιφέρεια, τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ για Δήμαρχο των Λαρισαίων και το Κ.Κ.Ε. στις εθνικές εκλογές. Πάρε τώρα τη βαλεριάνα σου... Χρυσούλα σύνελθε...».

ΘΑ.

 

Αστυνόμευση

* ΑΛΑΛΟΥΜ χθες με την αλλαγή κατεύθυνσης της Ευάγγελου Κοτσώνη που έβγαινε στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Η δύναμη της συνήθειας είναι τόσο μεγάλη ώστε κανένας οδηγός δεν πρόσεχε τη σήμανση.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από Λαρισαίο που έχει εντρυφήσει σε θέματα του ΣΒΑΚ. Επειδή έρχονται και άλλες κυκλοφοριακές αλλαγές καλό θα είναι για τις πρώτες ημέρες να υπάρχει ένας τροχονόμος ή δημοτικός αστυνομικός για να βοηθά την κατάσταση και να αποφεύγεται το αλαλούμ. Δεν είναι κακή ιδέα...

Δ.Κ.

 

Γήπεδο

* ΤΙ νόμιζε ο Χατζηνικολάου; Πώς θα γλίτωνε τόσο εύκολα; Είπε τι είπε και μετά τίποτα; Όχι κύριε δημοσιογράφε. Πάρε και συ τη μήνυσή σου για να μην παραπονιέσαι. Ο Κούγιας πάει όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό του. Μα στο δικαστήριο φυσικά ως έμπειρος νομικός. Έλα όμως που και το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων κατέθεσε μήνυση εναντίον του Αλέξη για όσα είπε το βράδυ των εκλογών. Φιρί, φιρί το πάει και αυτό το Παρατηρητήριο για καμιά ανακοινωσούλα στο ξεκίνημα και μήνυση στη συνέχεια...

Κ.Γ.

 

Προθέσεις...

* ΈΝΑ πλέγμα φορολογικών ρυθμίσεων που θα είναι αντιπροσωπευτικό της ταυτότητας και των στόχων της νέας κυβέρνησης, θα περιέχει ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή. Τουλάχιστον αυτή είναι η θέληση, ο σχεδιασμός. Και αυτή πλέον η πρόθεση, να τονώσει την οικονομία μέσω της μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, δεν εκφράστηκε μόνο προεκλογικά αλλά και επίσημα πλέον.

Ωστόσο ο σχεδιασμός για την άμεση νομοθέτηση των υπεσχημένων δεν παύει αυτή τη στιγμή να έχει τον χαρακτήρα απλής πρόθεσης και η πραγματοποίησή της δεν είναι βέβαιη, δεδομένου ότι θα απαιτηθεί να προηγηθούν πρώτα οι επαφές της νέας κυβέρνησης με τους θεσμούς. Οι οποίοι θεσμοί πριν ακόμη αναλάβει η νέα κυβέρνηση, έθεσαν ξεκάθαρα ένα αυστηρό πλαίσιο κατευθύνσεων στη δημοσιονομική πολιτική. Εν ολίγοις, το νέο οικονομικό επιτελείο μπορεί να έχει βάλει «πλώρη» για άμεση ελάφρυνση της φορολογίας αλλά τα πάντα τελούν υπό την αίρεση των θεσμών. Αυτός είναι ο κρίσιμος παράγοντας. Γι’ αυτό ας περιμένουμε.

Γ.Ν.

 

Τρίπτυχο

* ΟΙ κυβερνητικές προτεραιότητες που θα πρέπει να υλοποιήσει άμεσα η νέα ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα ενώ ο υπουργός Παν. Θεοδωρικάκος ξεκίνησε ήδη τις επαφές του με δημάρχους μεγάλων δήμων και φορέων της ΤΑ. Σε ό,τι αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι εξαγγελίες αφορούν στο τρίπτυχο, της είσπραξης του ΕΝΦΙΑ από τους δήμους, της αλλαγής του νόμου της απλής αναλογικής και της άμεσης τροποποίησης διατάξεων για τη λειτουργία των ΟΤΑ, προκειμένου να διευκολυνθεί η κυβερνησιμότητά τους. Η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ δεν είναι δα και καινοτομία, η κατάργηση της απλής αναλογικής αποτέλεσε εξαγγελία, οπότε αναμένονται οι νέες διατάξεις για την κυβερνησιμότητα. Αν για παράδειγμα δεν ψηφισθεί ο προϋπολογισμός από το δημοτικό συμβούλιο τότε να εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή. Εν αναμονή...

Β.Κ.

 

Ταξίδι

*ΔΕΝ υπάρχει πιο όμορφο πράγμα μέσα στο καλοκαιράκι να διαβάζεις για ταξίδια άλλων και να δροσίζεσαι. Και νοερά να ταξιδεύεις. Το κάνει για όλους όσοι δεν μπορούν ο Λαρισαίος Κώστας Φαρμάκης. Πάντα με την οικογένειά του. Καθημερινά όμως αφιερώνει αρκετό χρόνο για να γράφει στο ιστολόγιό τους. Η Λίνα, ο Κωστής, Νάγια και ο Βασίλης που έχουν πάει σε δεκάδες χώρες, φέτος βρίσκονται στην Αίγυπτο. Τα όσα διαβάζουμε κάθε μέρα στο «linokostas.blogspot.com» είναι χρήσιμα και ευχάριστα.

Κ.Γ.

 

Προκλήσεις

* ΚΑΤΑ καιρούς έχουμε δει πολλά και πέρα για πέρα απίθανα challenge (προκλήσεις) στο διαδίκτυο. Μετά το Ice bucket challenge (κουβάς με παγωμένο νερό στο κεφάλι) και το Kiki challenge(χορός κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο εν κινήσει), τώρα σειρά έχει το Bottle Cap Challenge. Σε αυτή την πρόκληση θα πρέπει κάποιος να διώξει το καπάκι από ένα μπουκάλι με στριφογυριστή κλωτσιά χωρίς να ρίξει το μπουκάλι. Την πρόκληση δέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς ο οποίος τα κατάφερε αριστοτεχνικά, φτάνοντας το επίπεδο του Τζέισον Στέιθαμ που θεωρείται βασιλιάς της συγκεκριμένης πρόκλησης. Όχι βέβαια ότι κερδίζουν κάτι πέρα από like, έτσι για να ‘χουμε να λέμε. Τι έχουμε να δούμε ακόμη.

Ν.Π.

 

Του ναυτικού

* ΜΕ έμπνευση πάλι οι Λαρισαίοι φοιτητές.

- Έχω αρχίσει και βαριέμαι, ρε παιδιά. Πάω να χτυπήσω την πόρτα της διπλανής που είναι ο άντρας της ναυτικός. Να δω ποιος θα βγει ημίγυμνος στο μπαλκόνι.

* * *

* - ΕΝΑ δίκλινο θα θέλαμε.

- Μα είστε τέσσερα άτομα.

- Α, οι δύο κοιμούνται όρθιοι.

Ζ.

 

-----

GIORTINH MERA GIA TON BASILH KOKKALH• Γιορτινή μέρα για τον Βασίλη Κόκκαλη η χθεσινή. Μετά τον προεκλογικό αγώνα και την εκλογή, η ώρα για τα συγχαρητήρια από φίλους και ψηφοφόρους, σε αναγνώριση της κοινοβουλευτικής αλλά και υπουργικής του θητείας.

 

-----

PROSFATOS STH N YORKH O AGORASTOS• ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ στη Ν. Υόρκη ο Κ. Αγοραστός τα είπε με τον εκδότη του «Εθνικού Κήρυκα», όπου είχε δώσει και συνέντευξη. Τώρα ο Αντ. Διαματάρης ανέλαβε υφυπουργός αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Ζ.

 

-----

OYDEIS GNORIZEI TI LEEI TO SYGKEKRIMENO

• ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει τι λέει το συγκεκριμένο σήμα της τροχαίας, ούτε οδηγός μήτε και πεζός. Εκτός αν κουρευτεί το δέντρο. Γωνία Διογένους με Κουμουνδούρου. Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass