Ζέστα

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2019 19:45
*Ο νέος υπουργός Προ-Πο εξηγεί στους Λαρισαίους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ; Προστασίας του Πολίτη αλλά κι 1Χ2 στο προπό να τον έπαιζαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πάλι θα τον έχαναν τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη, όταν είχε επισκεφθεί προεκλογικά τη Λάρισα.  Ζ. *Ο νέος υπουργός Προ-Πο εξηγεί στους Λαρισαίους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ; Προστασίας του Πολίτη αλλά κι 1Χ2 στο προπό να τον έπαιζαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πάλι θα τον έχαναν τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη, όταν είχε επισκεφθεί προεκλογικά τη Λάρισα. Ζ.

*ΣΥΝΗΛΘΕ επιτέλους ο καιρός. Τέλειωσαν οι βροχές, δεν στέγνωσε όμως η ατμόσφαιρα.

-Πάρε τώρα λοιπόν ζέστη με υγρασία Λαρίσης.

-Α, αυτή είναι η λεγόμενη ζέστα, ε;

Ζ.

 

Δυσκόλεψε

*- ΟΙ άλλοι έχουν φέρει στην παραλία λάπτοπ, τάμπλετ, ενισχυτή, μίκτη και ηχεία...

Κοιτούσε παραξενεμένος ο μεσήλικος Λαρισαίος.

-Το έχουν δυσκολέψει πολύ το μπάνιο.

Ζ.

 

Μεταπήδηση

*ΤΑ τελευταία χρόνια η είσοδος δημοσιογράφων στα ψηφοδέλτια έχει αυξηθεί θεαματικά. Κι ο Κ. Π. γνωματεύει: Φυσικά, αρκετοί ανάμεσά τους πολιτεύονται σοβαρά και με ήθος. Η αναλυτική και κριτική ματιά τους, η καλλιέργεια και ο κοσμοπολιτισμός τους είναι στοιχεία πολύτιμα και αναζωογονητικά για το άνυδρο πολιτικό μας τοπίο. Αυτό που προκαλεί ελεεινή εντύπωση είναι οι δημοσιογράφοι που ξεκινούν την προεκλογική τους εκστρατεία πολύ πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά τους. Ας το πούμε λιγότερο κομψά: τον καιρό που υποδύονταν τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους είχαν πάρει ήδη κρυφά ναυτικό φυλλάδιο από το κόμμα κι αρμένιζαν με κομματικά πανιά.

***

*ΔΗΛΑΔΗ, όταν δήλωναν δημοσιογράφοι είχαν κάνει ήδη υπόγεια συμφωνία ή, έστω, προσύμφωνο με την κομματική ηγεσία. Τον καιρό που έβγαιναν στο γυαλί και σχολίαζαν και έκαναν μούτες και γκριμάτσες και θύμωναν και ασκούσαν κριτική και απαξίωναν πολιτικούς αντιπάλους και καμώνονταν τους δημοσιογράφους ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ή, άντε, στην καλύτερη περίπτωση, ήθελαν να μπουν στα ψηφοδέλτια και έκαναν σαν να περνάνε δοκιμαστικό. Αλλά εμείς δεν το ξέραμε αυτό.

***

*ΠΩΣ φτάσαμε ένας τηλεοπτικός σταθμός να τροφοδοτεί με πολλές υποψηφιότητες ένα μεγάλο κόμμα; Πώς φτάσαμε στο γκροτέσκο σημείο να συζητά ο Γ. Αυτιάς στην εκπομπή του την υποψηφιότητά του με τον αρχηγό της ΝΔ; Πώς φτάσαμε να παρευρίσκονται Μπογδάνος και Πορτοσάλτε σε κομματική φιέστα του Άδωνη Γεωργιάδη, να αποθεώνονται σαν τους προφήτες της κομματικής Αποκάλυψης και την άλλη μέρα να καμώνονται τους σχολιαστές της επικαιρότητας; Φυσικά, για την μπουφόνικη περίπτωση Μπογδάνου θα μπορούσε να πει πολλά κανείς έτσι κι αλλιώς, όπως και για τον άνθρωπο-συνώνυμο των fake news Γιάννη Λοβέρδο. Βρήκαν και οι δύο θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Όπως και ο δημοσιογράφος Γ. Χριστοφορίδης που ακολούθησε επιτυχώς τη διαδρομή εφημερίδα «Χωνί» - ΑΝ.ΕΛ.- ΣΥΡΙΖΑ. Όπως θέση βρήκε και ο αγωνιστής της Αριστεράς Τέρενς Κουίκ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. (Ευτυχώς στη Λάρισα δεν έχουμε παρόμοιο φαινόμενο. Αντιθέτως στον Βόλο παρατηρείται έξαρση.)

Ζ.

 

Κάνα καιρό...

*- ΔΙΑΚΟΠΕΣ θα πας;

Στο κλίμα των ημερών η κουβεντούλα των Λαρισαίων.

- Πήγα.

- Τον Ιούνιο;

- Τον Αύγουστο, του 2008.

Ζ.

 

Προσευχόμενοι

*Ο Λαρισαίος σχολίαζε τον σχολιασμό, στην προ ημερών λεζάντα στην εφημερίδα, φωτογραφίας του Μ. Χαρακόπουλου μαζί με τη Λ. Λιακούλη. Επισημαίνοντας ότι ‘’όλα τα λεφτά’’ θα ήταν μια άλλη φωτογραφία των δυο τους, του επανεκλεγέντος με τη ΝΔ και της νέας βουλευτή του ΚΙΝΑΛ. Όταν την Κυριακή της Πεντηκοστής, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, είχαν βρεθεί αμφότεροι στο Λιβάδι Ελασσόνας. Κατά τον εκκλησιασμό εκείνη την ημέρα προβλέπεται η επίπονη διαδικασία της γονυκλισίας που επαναλαμβάνεται 3 φορές. Συνέβη λοιπόν. Γονατισμένοι κι οι δυο τους, δίπλα-δίπλα, μόνοι μπροστά ως επίσημοι. (Πάντως, αν μη τι άλλο, εισακούστηκαν οι προσευχές τους.)

Ζ.

 

Στις εργοστασιακές

*ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. Η χώρα επανέρχεται στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις, ήταν το περιπαικτικό σχόλιο Λαρισαίου συριζαίου.

Ο Κ.Μ. όμως δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο σημειώνει: Ανατρίχιασα από συγκίνηση τις προάλλες, παρακολουθώντας την τελετή ορκωμοσίας του Μητσοτάκη του Β΄, ειδικά στο στιγμιότυπο που ο πατέρας -πρωθυπουργός φίλησε τα τρία του παιδιά, ένα αγόρι και δύο κόρες, ζωή να έχουν. Γιατί το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι πρόβαλε μία αντίστοιχη σκηνή, όταν πριν από τριάντα τόσα χρόνια, ο Μητσοτάκης ο Α΄ φιλούσε τα παιδιά του, ένα αγόρι και τρεις κόρες, μετά από μία δική του ορκωμοσία. Περίμενε κανείς τότε, το φιλί εκείνο στον Κυριάκο να ήταν προφητικό για τη σημερινή πρωθυπουργοποίησή του; Μήπως αντίστοιχα το τωρινό φιλί του Κυριάκου στον γιο του είναι προφητικό για ένα μελλοντικό πρωθυπουργό, τον Κωνσταντίνο Β΄ Μητσοτάκη Γ΄; (Να είμαστε καλά μετά από τριάντα χρόνια, κι ας το δούμε και αυτό.)

Ζ.

 

Πρωτοεμφανιζόμενη

*ΚΟΝΤΕΨΕ να φτάσει τους 1.000 σταυρούς, παραλίγο η Βάσω Τσίτα η οποία προσφάτως επανέκαμψε στην πατρίδα της, τη Λάρισα και πρωτοεμφανίστηκε στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Θεωρήθηκε καλή επίδοση. Αν μη τι άλλο συγκριτικά καθώς βγήκε έκτη στη σειρά. Ξεπερνώντας άλλους πέντε συνυποψηφίους της. Pas mal...

Ζ.

 

Από "Δ"

*ΕΙΧΑΝ τα θέματά τους στην παραθαλάσσια συντροφιά των Λαρισαίων.

- Όλα τα δύσκολα από ‘’Δ’’ ξεκινάνε. Το έχετε παρατηρήσει; Δευτέρα, Δουλειά, Διάβασμα, Δίαιτα, Δεν φταις εσύ εγώ φταίω.

***

*- ΕΜΕΝΑ θα μου πεις για μπάλα ρε; Πενήντα χρόνια πάω στα γήπεδα.

- Κι εγώ πενήντα χρόνια γυρνάω στα σκυλάδικα αλλά μπουζούκι δεν έμαθα...

***

*- Η άλλη έκανε το μεσημέρι μπρος πίσω 10 λεπτά να παρκάρει. Κουράστηκε και αποκοιμήθηκε η καημένη...

Ζ.

 

Ένθα κλίμα...

*ΦΙΛΤΑΤΕ, (έφτασε το θερινό γραμματάκι του Κ. Ι. Π., θερμού περιεχομένου με δροσερή όμως μορφή)

Διάγω εν απολύτω ευφροσύνη τας ημέρας του θέρους εν Ραψάνη, ένθα κλίμα ευαγές και περιβάλλον αγλαόν τέρπει πλουσίως τας ψυχάς.

Κύματα Ολυμπίου αύρας εκχύονται εκ τους όρους των Θεών, έως τας υπωρείας αυτού. Το κατώφλιον, έτι και του ελαχίστου οικίσκου, είναι εστραμμένον προς μιαν θέαν αφθάστου αίγλης και απαραμίλλου ομορφιάς, ήτις απλούται έως της γραφικής κοιλάδος, της κατέναντι υψουμένης Όσσης και των γραφικών παραλιών. Οι ρύακες, όσοι διεσώθησαν εκ της αφρόνου μανίας των κατοίκων και δεν ετάφησαν υπό τσιμέντου μετά των γραφικών "καλντεριμιών" κελαρύζουσιν ευήκοοι ακαταπαύστως. Ο ήχος των, συνοδεύει τους τετερίζοντας τέτιγας, από όρθρου βαθέως, έως και της επ' εσχάτων εσπέρας.

Ο δε θρους των δασυφύλλων πλατάνων με συντροφεύει ευφροσύνως και δη τας πρωινάς ώρας, ομού μετά των γιγάντων της Αρχαίας και συγχρόνου Γραμματολογίας, αλλά κι αυτών των υφ' υμών καθ' εκάστην καταγεγραμμένων ενδιαφερόντων και τερπνών σχολίων σας εις τας στήλας της εγκρίτου και αγαπητής "Ελευθερίας".

***

*ΘΑ ήμην ευτυχής, εάν υλοποιούσες την δοθείσαν υπόσχεσίν σου, όπως προσέλθεις και συναπολαύσωμεν το εύγευστον "κεμπάπ" μετά του θαυμασίου "μπρούσκου".

Η Ραψάνη προ ολίγων 10ετιών έσφυζεν από πληθυσμόν. Το Σχολείον ηρίθμη περί του 360 μαθητάς. Σήμερα μόνο ελάχιστα παιδία μεταβαίνουσιν εις Πυργετόν δια την βασικήν των Εκπαίδευσιν. Διαρκούντος του χειμώνος, ελάχιστοι παραμένουσιν εν τω χωρίω. Κυρίως γέροντες προβάλλοντες ανά τας ρύμας, ωσεί φαντάσματα.

Από του Ιουνίου όμως καταφθάνουσιν, οι ανά την Ελλάδα και κυρίως την Γαλλίαν ξενιτεμένοι μας. Μέχρι και της 15ης Αυγούστου, η Ραψάνη, επαίρεται δια το σφρίγος και την ζωντάνια.

***

*ΕΝ Ραψάνη λειτουργεί σήμερον αξιόλογος Βιβλιοθήκη, υπό την Διεύθυνσιν της Κας Χάιδως Πανταζή. Η Κυρία αύτη, εξαιρετικώς ευγενής, προσηνής, δια την οργάνωσιν, ου μην της αρίστης Βιβλιοθήκης, αλλά και δια άλλας ατελευτήτους και ποικίλους ενασχολήσεις της.

Καθ’ έκαστον θέρος, ότε το χωρίον λαμπρύνεται, από τας αγνάς αγγελικάς φωνάς πολλών παίδων, η Βιβλιοθήκη γέμει εξ αυτών, ταύτα ενθουσιώδη, ανέρχονται καθ’ εκάστην εις την φιλόξενον στέγην της κυρίας Χάιδως. Η ψυχή δε αυτής, γέμουσα εκ του «Εκπαιδευτικού» Ιδεώδους, μετ’ απαραμίλλου ζήλου και αφιλοκερδώς αναλίσκεται εις έργον ανθρωπιστικόν. Αύτη εστί, κηρός ανημμένος, τήκων αενάως, δια την φώτισιν Ελληνοπαίδων. Πραγματοποιεί εκδρομάς, κάμει εκδηλώσεις νυκτερινάς. Ποιεί χρήσιν του Ουγκώ, όστις είπεν: «Δύο τινά πληρούσι την ψυχήν μου. Ο έναστρος Ουρανός, υπέρ εμέ και η ηθική τάξις εν εμοί». Βραβεύει δωρητάς, οργανώνει Συνέδρια και τινα άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός. Ευγενεστάτη. Πρώτη να εξυπηρετήσει τους πάντας με ένα γλυκύν λόγον, ου μην, αλλά και με εν διαρκές γλυκύτατον χαμόγελον. Η κυρία Χάιδω είναι αναμφισβήτητα αγλάισμα του χωρίου, προς ην ταπεινώς εκφράζω τον ειλικρινή μου σεβασμό και συγχαρητήρια.

Ζ.

 

Το κομπιουτεράτσι

*ΕΝΑΣ Κρητικός στο αεροδρόμιο, περνά από το γνωστό μηχάνημα που ελέγχει τα μεταλλικά αντικείμενα. Τη στιγμή που περνά, αυτό σφυρίζει. Αφήνει τότε εκείνος κλειδιά, κέρματα και άλλα αντικείμενα. Ξαναπερνά, αλλά εκείνο συνεχίζει να σφυρίζει. Βγάζει τη ζώνη, ξαναπερνά, σφυρίζει πάλι. Σκέφτεται λίγο .

-Αααα, το κομπιουτεράτσι θα είναι...

Βγάζει τότε από την τσέπη το όπλο και το αφήνει. Ανάσταστος ο αστυνομικός.

-Κομπιουτεράκι το λένε αυτό;

-Ναι, κομπιουτεράαατσι. Γιατί εμείς στην Κρήτη σύντεκνε, μ' αυτό κάνουμε τους λογαριασμούς μας.

Ζ.

 

Μπαταρίες

* ΑΔΕΙΑΖΕΙ η Λάρισα. Το αντιλαμβάνεσαι στις νυχτερινές βόλτες. Λιγόστεψε ο θόρυβος στους πεζόδρομους του κεντρικού ιστού. Χαλαρά σε όσα καφέ – μπαρ έμειναν ανοιχτά. Άλλοι πάλι προτίμησαν να κλείσουν. Με τις εφημερίδες στα τζάμια καταλαβαίνεις πως γίνονται και οι απαραίτητες ανακαινίσεις για να τους βρει έτοιμους ο Σεπτέμβρης.

***

ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ο πληθυσμός της πόλης. Πάει στα παράλια. Αγιόκαμπος, Σωτηρίτσα, Βελίκα, Παλιουριά, Κουτσουπιά, Κόκκινο Νερό και πάει λέγοντας, Στόμιο, Ομόλιο, Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό μα και οι παλιοί παραθεριστές στον Πλαταμώνα. Όπου φύγει – φύγει για λίγη αλμύρα. Όσοι πάλι έχουν και λίγα χρήματα αποθηκευμένα κάνουν και ένα έξοδο παραπάνω επιλέγοντας ένα νησάκι για λίγες ημέρες. Όλα για να γεμίσουν λιγάκι οι μπαταρίες καθότι πάλι ο χειμώνας θα είναι γεμάτος δυσκολίες.

Κ.Γ.

 

Μπλακ χιούμορ (Ι)

*ΜΕΓΑΛΟΙ χιουμορίστες αποδεικνύονται οι επαγγελματίες των γραφείων κηδειών στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν φοβούνται να ξεπεράσουν τα όρια. Να βγούνε από τα συνηθισμένα. Τώρα μάλιστα πιάνουν και τον παλμό της επικαιρότητας.

Προχθές με τον σεισμό για παράδειγμα το γραφείο τελετών Μπούκουρας (γνωστός για την τακτική του αυτή) έδινε οδηγίες.

Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια του σεισμού:

Μην μπαίνετε κάτω από τα έπιπλα διότι αυτά κουνιούνται από τον σεισμό και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστείτε. Το μόνο που επιτρέπεται είναι να καθίσετε κάτω από την κάσα (της πόρτας διευκρίνιζαν) αλλά δεν είναι και απαραίτητο.

Αν είστε δίπλα σε παράθυρο μην μετακινηθείτε. Είναι καλό να βλέπετε έξω τι γίνεται. Αφιερώστε χρόνο στο να σώσετε μερικά πολύτιμα για εσάς αγαθά. Τηλεόραση, λάπτοπ, το αγαπημένο σας μπλουζάκι, πίνακες ζωγραφικής και άλλα.

Αν μένετε σε όροφο κατεβείτε στο ισόγειο με το ασανσέρ διότι η υπόλοιπη μάζα θα κατεβαίνει από τις σκάλες.

Βρείτε τρόπο να ποστάρετε στα social media περί του σεισμού και φυσικά το status σας προς ενημέρωση όλων.

Τέλος αφήστε την ψυχραιμία για αργότερα. Τρέξτε να σωθείτε.

 

Μπλακ χιούμορ (ΙΙ)

*ΟΜΩΣ οι οδηγίες από το γραφείο κηδειών δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζουν για το τι να κάνουν οι πολίτες μετά τον σεισμό:

Ησυχάστε και μην φοβάστε για επόμενο σεισμό. Η αναμονή ενός μετασεισμού είναι άκρως ψυχοφθόρα κατάσταση.

Εάν πεταχτήκατε έξω κατά τη διάρκεια του σεισμού επιστρέψτε στην οικία σας για να καταγράψετε όλες τις ζημιές. Μην λησμονήσετε να κρατήσετε φωτογραφικό αρχείο σε περίπτωση που έχετε ασφαλίσει το σπίτι.

Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε τον χρόνο σας για έλεγχο πυρκαγιάς, ηλεκτρικών βλαβών ή διαρροής αερίων. Θα το διαπιστώσετε αργά ή γρήγορα.

Κάντε update το status σας και επιπλέον check in. Μια selfie μετά τον σεισμό είναι ό,τι πρέπει. Θα φτιάξει το κέφι όλων.

Κ.Γ.

 

Δελφίνια

*ΜΕΓΑΛΗ αύξηση παρατηρείται στους πληθυσμούς των δελφινιών που ζουν στο θαλάσσιο πάρκο της Αλοννήσου, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Μεσόγειο όπου καταγράφεται ανησυχητική, καθοδική πληθυσμιακή τάση, που θέτει σε κίνδυνο τα συγκεκριμένα είδη.

Πάντως τις τελευταίες ημέρες στον Αγιόκαμπο πολύ συχνά και ειδικά μπροστά στο ξενοδοχείο κοντά στο λιμάνι αρκετοί λουόμενοι παρατηρούν σε κοντινή απόσταση από την ακτή δελφίνια. Παιχνιδιάρικα και γυαλιστερά. Κανείς δεν ξέρει αν τα δύο αυτά σχετίζονται, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για εντυπωσιακό θέαμα.

Κ.Γ.

 

Δεξιά

* ΔΕΝ πρόλαβαν να ξεκινήσουν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε πως «η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα».

Πρώτον, ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλης Καραμαλάκης έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα. Γνωστός στη Λάρισα νωρίτερα, όταν ακόμη ήταν Βορείου Ελλάδας.

Δεύτερον, τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. επέβαλλε το άλλοτε κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και νυν Υπουργός της ΝΔ, Μιχ. Χρυσοχοΐδης. Τον οποίο καταγγέλλει για αναστήλωση του κράτους της Δεξιάς, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και σήμερα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάνν. Ραγκούσης. Τι θα θέλει τώρα αυτά ο κ. Ραγκούσης…

Τρίτον, η Δεξιά (σ.σ. με… οποιοδήποτε χρώμα) στα Σώματα Ασφαλείας δεν χρειάζεται αναστήλωση.

Β.Κ.

 

----------------------------

KATI SAN SKYTALODROMIA*ΚΑΤΙ σαν Σκυταλοδρομία είναι και στη Νεαδημοκρατία.

Ζ.

 

----------------------------

DIKHGOROS ALLA KAI ANURVPOS*ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ αλλά και άνθρωπος της αγοράς η Στέλλα Μπίζιου, βρήκε αμέσως κοινή γλώσσα στη Βουλή με τον υπουργό Κ. Χατζηδάκη.

Γ.Μ.

 

----------------------------

 OLH H DESKATH DIABAZEI*ΟΛΗ η Δεσκάτη διαβάζει την εφημερίδα. Καλά, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αλκαζάρ κάνει το ίδιο και καθημερινά στην πόλη, οπότε ο Αχιλλέας Μεταξιώτης δεν διακόπτει τη συνήθεια ούτε στο χωριό.

Ζ.

 

----------------------------

KAUHMERINES EINAI OI SYNANTHSEIS*ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ είναι οι συναντήσεις των δύο πρώτων της Γιάννουλης, του παλιού προέδρου Γιάννη Δαβλέρη και του πρώην δημάρχου ΓιαννουλοΦαλάνης Θανάση Μαμάκου. Πίνουν μαζί το πρωινό καφεδάκι, σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Λεν για τα παλιά αλλά και για τα μελλούμενα.

Κ.Τσ.

 

 

----------------------------

O LARISAIOS PHGE NA PLHRVSEI*Ο Λαρισαίος πήγε να πληρώσει την τελευταία δόση του δανείου.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass