ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2019 19:00
* ΠΟΛΛΗ δουλειά στο κατακαλόκαιρο για τη Λίτσα Λιακούλη. Ούσα μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης βρέθηκε ήδη στα βαθιά της κοινοβουλευτικής δράσης, αφού ένα από τα πρώτα πολυνομοσχέδια της νέας κυβέρνησης συζητείται στην Επιτροπή. Στη φωτογραφία με τον εκ Κερκύρας ορμώμενο συνάδελφό της κ. Δημ. Μπιάνκη. * ΠΟΛΛΗ δουλειά στο κατακαλόκαιρο για τη Λίτσα Λιακούλη. Ούσα μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης βρέθηκε ήδη στα βαθιά της κοινοβουλευτικής δράσης, αφού ένα από τα πρώτα πολυνομοσχέδια της νέας κυβέρνησης συζητείται στην Επιτροπή. Στη φωτογραφία με τον εκ Κερκύρας ορμώμενο συνάδελφό της κ. Δημ. Μπιάνκη.

Σαχάρα

*ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ η ζέστη το Σάββατο στην πόλη με τη Λαρισαία να αστειεύεται στο πρωινό τηλέφωνο με την ξενιτεμένη φίλη της:

-Ναι σου λέω, τρομερή ζέστη εδώ… Αφού να σκεφτείς όταν ήθελα να δροσιστώ λιγάκι άνοιγα τον φούρνο.

***

ΑΠΟ χθες βέβαια η κατάσταση είναι καλύτερη, με τη θερμοκρασία να είναι υψηλή αλλά να μη νιώθεις ότι τα ρουθούνια σου φλέγονται σε κάθε εισπνοή.

Βέβαια σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η πτώση της θερμοκρασίας είναι παροδική, με τον υδράργυρο να αναμένεται να ξανατραβήξει την ανηφόρα από μεθαύριο και μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, αποτέλεσμα των θερμών ρευμάτων από τη Σαχάρα.

Λες και χρειαζόμαστε στη Λάρισα θερμά ρεύματα από τη Σαχάρα για να κάνει ζέστη! Αυτοί να τρέμουν μην φυσήξει στα μέρη τους κανένα βοριαδάκι και τους πιάσει… ζέστα. Κι όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο: Γιατί οι καμήλες ζούνε στην έρημο και οι Λαρισαίοι στη Λάρισα; Γιατί οι καμήλες διάλεξαν πρώτες…

ΘΑ.

 

Εκπτώσεις

* ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ εξορμήσεις στη Λάρισα, μόνο για ψώνια στην εμπορική αγορά, κάνουν οι παραθεριστές των παραλίων του νομού Λάρισας.

Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται κάθε χρόνο στις θερινές εκπτώσεις και φαίνεται να παρασύρει και τους ξένους τουρίστες, που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο.

Όπως αποδεικνύεται, οι εκπτώσεις μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού στη Λάρισα.

Λ.Κ.

 

Μαύρη γάτα…

* ΣΤΟΝ Βόλο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Αυγερινός δεν βγήκε όμως για την εθνική μπάσκετ των εφήβων (παιδιά ηλικίας κάτω των 18), αφού ηττήθηκε τόσο στον ημιτελικό με την Ισπανία (που πήρε τελικά και το ευρωμπάσκετ), όσο και στον μικρό τελικό με τη Σλοβενία. Η εθνική μας κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, γνωρίζοντας ήττες με διαφορά, 70 – 54 και 81-57 αντίστοιχα.

Κάποιοι μιλούσαν για «μαύρη γάτα»…

Δ.Χ.

 

Φαιδρά

* ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ εισηγήσεις δέχεται ο δήμαρχος Λαρισαίων… Πληροφορίες λένε ότι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι απέτυχαν να εκλεγούν στις εκλογές της 26ης Μαΐου –και λόγω απλής αναλογικής- ζητούν από τον Απ. Καλογιάννη να τους ορίσει ειδικούς συμβούλους, θέση η οποία μάλιστα είναι έμμισθη. Ο δήμαρχος προσώρας τα ακούει όλα αυτά, χωρίς να απαντά, πόσο μάλλον να δεσμεύεται.

Εκείνο που δεν ξέρουν οι αυτοπροτεινόμενοι, είναι ότι τέτοιου είδους πιέσεις προς τον Καλογιάννη λειτουργούν αντίστροφα. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι ονειρεύονται πράγματα που δεν ξεπερνούν απλά τα όρια της φαντασίας, αλλά αγγίζουν εκείνα της φαιδρότητας.

Δ.Χ.

 

Τις νύχτες;

*«ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμος στα παράλια του Δήμου Αγιάς κι ούτε το Περιφερειακό Ιατρείο διανυκτερεύει ούτε κάποιο από τα φαρμακεία. Λες κι άμα συμβεί κάτι θα γίνει μόνο τη μέρα». Διαμαρτυρόταν ο Λαρισαίος παραθεριστής Γ.Μ. για το γεγονός ότι στα παράλια Αγιάς δεν υπάρχει δυνατότητα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας τις νύχτες: «Κι άμα -ο μη γένοιτο- συμβεί κάτι τι θα κάνουμε; Θα τρέχουμε στην Αγιά και στη Λάρισα; Και οι συνταξιούχοι που κάνουν διακοπές με τα εγγονάκια τους πώς θα οδηγήσουν νυχτιάτικα; Ας το δούνε το θέμα οι υπεύθυνοι πριν είναι αργά…». (Κι αν οι υπεύθυνοι για φέτος δεν προλαβαίνουν, ας κάνουν κάτι για του χρόνου.)

ΘΑ.

 

1821 λόγοι

* ΜΑΣ εξέπληξε για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός. Σαν έτοιμη από καιρό, φαντάζει η απόφασή του να αναθέσει στη Γιάννα Αγγελοπούλου την προετοιμασία των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την παλιγγενεσία. Η «κυρία Ολυμπιακοί Αγώνες 2004», ανέλαβε επικεφαλής επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες «θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού», σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου.

Όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στους στόχους αυτής της επετείου-ορόσημο για τους Έλληνες, είναι να ξανασυστηθεί η χώρα στη διεθνή κοινότητα μετά την πολυετή κρίση.

Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα πρόκειται για μια φιέστα εκδηλώσεων, όχι βέβαια ότι αυτές θα λείψουν. Αλλά είναι ίσως και μια καλή ευκαιρία αναστοχασμού. Έχουμε …1821 λόγους να ξαναγνωρίσουμε την Επανάσταση, όχι μόνο για λόγους εθνικής ανάτασης αλλά επίγνωσης της ιστορικής αλήθειας και μέσω αυτής της αναγκαίας αυτογνωσίας που δυστυχώς μας λείπει, για να πορευτούμε.

Βλέπετε, το ‘21 δεν είχε μόνο Κολοκοτρωναίους και Μπουμπουλίνες, αλλά κοτζαμπάσηδες και Μαυρομιχαλαίους…

Δ.Χ.

 

Κρύσταλλο

* Η γερμανική κυβέρνηση, χαιρέτισε χθες την ανακήρυξη της υποψηφιότητας της Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα για τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Εκφράζοντας την αισιοδοξία της για την τελική εκλογή της, να διαδεχθεί δηλαδή τη Γαλλίδα Κριστίν Λαγκάρντ. Η Βουλγάρα Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, είναι σήμερα δεύτερη στην ιεραρχία της Παγκόσμιας Τράπεζας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, έχει πολύχρονη εμπειρία σε θεσμούς, διετέλεσε Επίτροπος της ΕΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γιούνκερ κλπ.

Το μοναδικό πρόβλημα που «έχει» είναι το όριο ηλικίας (των 65 ετών) που θέτει το ΔΝΤ. Εμείς ως χώρα που υποστήκαμε τα δεινά των πολιτικών του ΔΝΤ γνωρίζουμε πως οι ώριμες κυρίες διαθέτουν το ζουμί αυτών των πολιτικών με τις πανανθρώπινες αξίες.

Φανταζόσαστε να τοποθετούσαν κάποιον κύριο που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ταξικές ορμές του απέναντι στη φτωχή καμαριέρα. Μεταξύ μας έχουμε την εντύπωση πως διπλά σταθήκαμε τυχεροί, αποφεύγοντας τα χειρότερα, καθώς δεν επέλεξαν τον πρώην επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Αλλά τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια, τι μας νοιάζει, ας βάλουν και τη γιαγιά τη Δέσπω…

Β.Κ.

 

Πολλοί

* ΤΙΣ επιπτώσεις του βρετανικού brexit μελέτησε πανεπιστήμιο του Βελγίου εστιάζοντας στην απασχόληση. Έρευνα σύμφωνα με την οποία, η έξοδος χωρίς συμφωνία θα σημάνει 1 εκατ. ανέργους. Σε όλη την Ευρώπη, οι μισοί εκ των οποίων στη Βρετανία. Πραγματική απειλή…

Β.Κ.

 

Συγκλονίζει

* ΕΝΑΣ οδηγός στο Αγρίνιο επιστρέφοντας από ταξίδι στο Βελιγράδι, πήγε το λεωφορείο του στο συνεργείο γιατί δεν… δούλευε καλά. Για να διαπιστώσουν πως ανάμεσα στο σασμάν και στο διαφορικό του λεωφορείου, βρισκόταν νεκρός ένας άνδρας, νεαρής ηλικίας και μάλλον ασιατικής καταγωγής.

Εκτιμάται πως αγνοώντας το πραγματικό δρομολόγιο του τουριστικού λεωφορείου, ο άτυχος νέος κρύφθηκε εκεί για να περάσει μάλλον στην Ευρώπη και δεν εννοούμε στην Ελλάδα.

Από το «εισιτήριο» που αναζητούσε – έστω λάθρα – για να περάσει στην πολιτισμένη Ευρώπη, βρήκε τον θάνατο άγνωστο εδώ και πόσες ημέρες, κάτω από ποιες συνθήκες. Μόνος και αβοήθητος στη λάβα της ασφάλτου, στην κάπνα της εξάτμισης.

Μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία στην Ευρώπη των κλειστών συνόρων. Η μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε. έχει κάψει… φλάντζα κεφαλής.

Β.Κ.

 

Κατασκήνωση

* ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ήταν η προσέλευση των παιδιών στην εκδήλωση λήξης των δύο πρώτων περιόδων, του θεσμού «Κατασκήνωση στην Πόλη» του Δήμου Λαρισαίων.

Στο πλαίσιό της, τα περισσότερα ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στη δράση να φυτέψουν κατιφέδες, που πρόσφερε η Υπηρεσία Πρασίνου, στον Βοτανικό Κήπο του Δήμου, στο Αλκαζάρ και δεν δίστασαν να πιάσουν τα εργαλεία και να ανακατευθούν με τα χώματα.

500 φυτά προσφέρθηκαν εκείνη την ημέρα, εκ των οποίων τα μισά φυτεύτηκαν στον κήπο και τα υπόλοιπα δόθηκαν στα παιδιά για να τα φυτέψουν στο σπίτι τους και να φροντίζουν την ανάπτυξή τους.

Κάπως έτσι καλλιεργείται η περιβαλλοντική συνείδηση. Με πράξεις.

Λ.Κ.

 

Αποκέντρωση…

* ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ αποκέντρωση ζούμε στον νομό μας. Συναυλίες, παραστάσεις, προβολές ταινιών, δράσεις για παιδιά απ’ άκρη σε άκρη της λαρισαϊκής γης, με τους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους να έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Στην πανέμορφη Ραψάνη δε οι δράσεις είναι καθημερινές, και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Δράσεις που σε συνδυασμό με τη δροσιά προσελκύουν το σύνολο των κατοίκων και παραθεριζόντων στο πανέμορφο χωριό του Ολύμπου. Πώς να μην χαίρεται η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ραψάνης κ. Πόπη Γαζέτα που βλέπει τους σχεδιασμούς της να βρίσκουν τέτοια ανταπόκριση από τους συντοπίτες τους…

ΘΑ.

 

Παράθυρο

* ΑΚΟΜΗ και αφαίρεση διπλώματος για ένα μήνα, όπως χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ προβλέπει εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για τους επαγγελματίες οδηγούς (ταξί, λεωφορείων κλπ) που καπνίζουν στην καμπίνα επιβατών.

Η νέα εγκύκλιος είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της αντικαπνιστικής εκστρατείας και θα έχει όντως ενδιαφέρον κατά την εφαρμογή της, να ανακοινώσει η Πολιτεία πως το τάδε διάστημα διαπιστώθηκαν τόσες παραβάσεις και αφαιρέθηκαν τόσες άδειες.

Απαντώντας στην επινόηση του «έξυπνου» Έλληνα πως έχω το παράθυρο ανοικτό άρα δεν καπνίζω σε κλειστό χώρο και άλλες τέτοιες εξυπνάδες. Ο αντικαπνιστικός νόμος δεν πάσχει από ερμηνευτικές εγκυκλίους και οδηγίες.

Λείπει η πολιτική βούληση για την εφαρμογή του και η αντικαπνιστική παιδεία για την αντιμετώπιση της πλέον βλαβερής συνήθειας. Από τα σχολεία πρέπει να ξεκινήσουν, πρώτα να διδάξουν τα παιδιά…

Β.Κ.

 

Κυτία

* ΣΧΕΔΟΝ εξαλείφθηκε το φαινόμενο των βανδαλισμών στα κυτία για τις ακαθαρσίες σκύλων, που περιέχουν πλαστικά γάντια και χάρτινα φαράσια.

Το πρώτο χρονικό διάστημα της τοποθέτησής τους σε κοινόχρηστους χώρους, τα κρούσματα ήταν απανωτά και η απογοήτευση των αρμόδιων της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ήταν μεγάλη, όπως και ο προβληματισμός τους για το αν θα πετύχαινε το εγχείρημα.

Μεταξύ άλλων, προσπάθησαν να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές, πραγματοποιώντας ενημερωτικές εκδηλώσεις σε σχολεία, ενώ παράλληλα προσπάθησαν να κάνουν κοινωνούς αυτής της προσπάθειας και τους κατοίκους κάθε γειτονιάς, προτάσσοντας το όφελος για τη δημόσια υγεία.

Μετά το κάλεσμα άμεση ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, στο σημείο να ελέγχουν και να παρεμβαίνουν για τη διαφύλαξη των κυτίων.

Τελικά, όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Λ.Κ.

 

Κλεισθένης

* ΣΤΟ κυριακάτικο φύλλο της «Ε» στις απαντήσεις που έδωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, στην τελευταία ερώτηση, η οποία αφορούσε στο σχέδιο κυβερνησιμότητας του Υπ. Εσωτερικών, εκ παραδρομής γράφτηκε «Καλλικράτης» αντί για «Κλεισθένης» που είναι το νέο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Γ.Γ.

 

Παράπονα

* -ΤΗΝ άθλια κατάσταση με την καθαριότητα στην πόλη, κυρίως στις συνοικίες επισημαίνει Λαρισαία αναγνώστρια, η οποία απευθύνθηκε και στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων, για να της απαντήσουν ότι δεν υπάρχει προσωπικό. Η ίδια θεωρεί αδικαιολόγητη την παραπάνω άποψη, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια, όπως κι όλοι οι συμπολίτες της πληρώνουν δημοτικά τέλη και απαιτούν να έχουν καθαρή πόλη. Ας φροντίσει ο δήμαρχος για τη στελέχωση της Υπηρεσίας ή να επιστρέψουν σε αυτήν, όσοι αρχικά προσελήφθησαν εκεί και στη συνέχεια μετακινήθηκαν σε διοικητικές ή άλλες θέσεις.

-ΤΗΝ έλλειψη πρασίνου στο κέντρο της πόλης επισημαίνει σε σχόλιό του άλλος συμπολίτης, με αφορμή και τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται τελευταία στη Λάρισα. Υπενθυμίζοντας ότι το πράσινο και τα δέντρα ρίχνουν τη θερμοκρασία, θεωρεί ότι στους αναμορφωμένους κεντρικούς πεζόδρομους έπρεπε να φυτευθούν περισσότερα δέντρα. Κι επειδή θα συνεχιστεί η διαμόρφωση δρόμων ήπιας κυκλοφορίας στο κέντρο της Λάρισας καλεί την αρμόδια Υπηρεσία να επανεξετάσει την πολιτική της σχετικά με τον αριθμό των δέντρων που θα φυτευθούν.

-ΣΤΗΝ απουσία για μία ακόμη Κυριακή αντρών της Τροχαίας στη γέφυρα της Γυρτώνης, ώστε η έξοδος των αυτοκινήτων που γυρίζουν από τα παράλια, από τον παράδρομο στην εθνική οδό να γίνεται με περισσότερη ευκολία και ασφάλεια, καταγγέλλει ο Π.Σ. «Ας ελπίσουμε ότι τις επόμενες δύο Κυριακές, οπότε θα υπάρξει ξανά μαζική επιστροφή των εκδρομέων, θα βρεθεί μια λύση» καταλήγει.

-ΕΝΟΧΛΕΙ τους επαγγελματίες των παραλιών του πρώην Δήμου Ευρυμενών η σιγή ιχθύος, κυρίως από τους κυβερνητικούς βουλευτές, που παρατηρείται στην υπόθεση ολοκλήρωσης του κόμβου στον Πυργετό. Ανησυχούν γιατί δεν έχουν ακούσει από κανένα κυβερνητικό παράγοντα το τι μέλλει γενέσθαι με την ολοκλήρωση του κόμβου. «Ο χρόνος τρέχει, αν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις το φθινόπωρο, τότε θα περάσουμε ένα ακόμη καλοκαίρι οδικά απομονωμένοι από τη Βόρεια Ελλάδα, με ό,τι αυτό σημαίνει για τον τουρισμό των περιοχών μας» αναφέρουν στην «Ε» οι διαμαρτυρόμενοι επαγγελματίες και καταλήγουν: «Αν ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή με συσκέψεις, επαφές με την Εταιρεία και υποτυπώδεις ερωτήσεις στη Βουλή, τότε …ζήτω που καήκαμε. Οι κυβερνήσεις φεύγουν μα η ταλαιπωρία μένει» δηλώνουν χαρακτηριστικά, παραφράζοντας σχετική διαφήμιση.

-ΝΑ ασφαλτοστρωθεί το τσιμεντοστρωμένο κομμάτι του δρόμου (150 μέτρων) Καρίτσα-Κόκκινο Νερό ζητούν διερχόμενοι οδηγοί, καθώς η σημερινή κατάσταση δεν είναι καλή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί που έρχονται από Καρίτσα προς Κόκκινο Νερό για να αποφύγουν το κακό τσιμεντοστρωμένο κομμάτι του δρόμου, να περνούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, που έχει άσφαλτο, με όποιο κίνδυνο αυτό συνεπάγεται.

Γ.Ρ.

 

---------------------------

TO TERPNON META TOY VFELIMOY

* ΤΟ τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Κορομπίλιας (στη μέση), ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, στη Χαλκιδική.

Βρέθηκε στο beach bar Riviera, στην περιοχή Αϊ Γιάννης του Νέου Μαρμαρά, όπου ιδιοκτήτες είναι ο Λαρισαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σπύρος Βάλλας και ο παλαίμαχος διεθνής Παντελής Καφφές, που αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αντικείμενο συζήτησης η ΑΕΛ, ο Απόλλων Λάρισας, και γενικά οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Α.Χ.

 

---------------------------

MAUHTES TOY GENIKOY LYKEIOY PLATYKAMPOY

ΜΑΘΗΤΕΣ του Γενικού Λυκείου Πλατυκάμπου, με ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος και, λόγω καλοκαιριού, ακόμα μεγαλύτερη στην προστασία των ακτών, φρόντισαν να υπενθυμίζουν στους επισκέπτες των παραλίων την υποχρέωσή τους: «Καθαρές θάλασσες και ακτές είναι πολιτισμός».

Η πινακίδα βρίσκεται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου και το σημείο της μάλλον δεν είναι τυχαίο!

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass