ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2019 19:03
• Η πρόσφατη διαγράμμιση στη διασταύρωση των οδών, Ανθ. Γαζή και Ηρ. Πολυτεχνείου συνοδεύεται από την απαραίτητη σήμανση περί στάθμευσης φορτηγών και φορτοεκφόρτωσης. Όπως παρατηρεί συμπολίτης, ο χώρος στάθμευσης των (έστω μικρών) φορτηγών τόσο κοντά στον σηματοδότη, εμποδίζει την ορατότητα. Όχι μόνο των οδηγών διερχόμενων ΙΧ αλλά και των πεζών που θα θελήσουν να διασχίσουν τη διάβαση...  Β.Κ. • Η πρόσφατη διαγράμμιση στη διασταύρωση των οδών, Ανθ. Γαζή και Ηρ. Πολυτεχνείου συνοδεύεται από την απαραίτητη σήμανση περί στάθμευσης φορτηγών και φορτοεκφόρτωσης. Όπως παρατηρεί συμπολίτης, ο χώρος στάθμευσης των (έστω μικρών) φορτηγών τόσο κοντά στον σηματοδότη, εμποδίζει την ορατότητα. Όχι μόνο των οδηγών διερχόμενων ΙΧ αλλά και των πεζών που θα θελήσουν να διασχίσουν τη διάβαση... Β.Κ.

Γουέστερν

*ΜΟΛΙΣ μία μέρα μας χωρίζει από την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, την εβδομάδα που (και) η Λάρισα θυμίζει σκηνικό πόλης από ταινία σπαγγέτι γουέστερν: Αδειοι δρόμοι, ο ήλιος να καίει, ο λίβας να παρασέρνει κιτρινισμένες ξεραγκαθιές και το μόνο που ακούγεται να είναι το ράθυμο τζι-τζι-τζι των τζιτζικιών.

* * *

*ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ η πιο καταθλιπτική εβδομάδα του χρόνου, διαπίστωνε ο νεαρός Λαρισαίος… Η εβδομάδα που είναι όλα κλειστά, κάνεις αγώνα να βρεις κάτι να φας, αράζεις στο μπαλκόνι, ανοίγεις την μπίρα, το τσαφ του ανοίγματος ακούγεται μέχρι Γιάννουλη, διάφοροι συναγερμοί από ανθρώπους που λείπουν «βαράνε» στο βάθος, και καταλήγεις να ανεβάζεις φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές…

ΘΑ.

 

Διοικητές

*«Η στελέχωση των δημοσίων οργανισμών όλων των υπουργείων αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού. Οι υπουργοί κι άλλοι φορείς εισηγούνται, αλλά την τελική απόφαση θα τη λάβει ο Κυρ. Μητσοτάκης». Αυτό διευκρινίζεται από τη ΝΔ, με αφορμή το αίτημα της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας προς τον ΥΠΑΑΤ Μ. Βορίδη «να στελεχωθούν οργανισμοί του Υπουργείου με ανθρώπους της παραγωγής που γνωρίζουν τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου». Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν θα τηρηθεί και από αυτή την κυβέρνηση η παράδοση που θέλει έναν Λαρισαίο να διοικεί τον ΕΛΓΑ ή τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως συνέβη στο παρελθόν με τον Ν. Κατσαρό, τον Β. Έξαρχο, κ.ά.

Γ.Ρ.

 

Ο… μεσάζων

*Ο βουλευτής της ΝΔ Λάρισας Χρήστος Κέλλας ήταν εκείνος που έκλεισε τα ραντεβού των κτηνοτρόφων, του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Λάρισας και του ΘΕΣγάλα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς οι σχέσεις του με τον Μάκη Βορίδη είναι άριστες. Ο ίδιος ήταν παρών στις συναντήσεις, όταν χρειάστηκε προχώρησε σε διευκρινίσεις και στο τέλος δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους τοπικούς φορείς για τις περαιτέρω ενέργειες του υπουργού.

Γ.Ρ.

 

Τουρίστες

*ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ τους παραθαλάσσιους οικισμούς του νομού Λάρισας, εξέχουσα θέση στην προτίμηση των τουριστών από τις Ανατολικές χώρες έχει το Κόκκινο Νερό.

Εδώ και χρόνια, παρατηρείται μια σταθερή προσέλευση, για διακοπές στην περιοχή, η οποία διαρκεί όλο το καλοκαίρι, κυρίως μέσω οργανωμένων εκδρομών.

Οι επιχειρήσεις της τοπικής κοινωνίας έχουν εναποθέσει σημαντικό βάρος σε αυτόν τον τουρισμό, που κινεί την οικονομία του και προσφέρει συνθήκες βιωσιμότητας, μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στη χώρα μας.

* * *

*ΕΧΟΥΝ ενθουσιαστεί δε, οι τουρίστες, με τα λασπόλουτρα, στις ιαματικές πηγές του Κόκκινου Νερού.

Κατά μπουλούκια συγκεντρώνονται στην «κολυμπήθρα» με τη λάσπη και πασαλείβονται για ώρες!

Δεν τους ενοχλούν ούτε τα βατραχάκια που κάνουν βόλτες στα νερά της!

* * *

*ΚΑΙ να επισημάνουμε φυσικά, ότι πίσω από τη μεγάλη κίνηση των ξένων τουριστών, υπάρχει ένα οργανωμένος μηχανισμός, ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που δεν περιμένει να έρθει «ουρανοκατέβατα» η ανάπτυξη!

Λ.Κ.

 

Μονακό

*Ο ΒΟΛΟΣ -λέει δημοσίευμα του Guardian- είναι μέσα στις 6 ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης. Η βρετανική εφημερίδα περιγράφει τον Βόλο ως μια ζωντανή πανεπιστημιούπολη, που συνδυάζει πλούσια ιστορία, πολιτισμό και καλό φαγητό. Επίσης -αναφέρει το δημοσίευμα- ότι η πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας αποτελεί πύλη προς τα νησιά των Σποράδων-Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο- αλλά και ελκυστική βάση για την εξερεύνηση των μαγευτικών ακτών του Πηλίου…

Ε, καλά, απαντούσε ο Λαρισαίος, μπορεί η Λάρισα να μην είναι στις έξι, αλλά σίγουρα είναι στις πιο σέξι.

* * *

*ΕΝΤΥΠΩΣΗ προκαλεί επίσης ότι από τις 6 πιο όμορφες παραθαλάσσιες πόλεις απουσιάζει η πόλη(-κράτος) του Μονακό. Φήμες λένε ότι ο κυβερνήτης δεσμεύτηκε στους Μονεγάσκους πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κάνει την πόλη τους Βόλο…

ΘΑ.

 

Περί πρωτιάς

*«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος είναι ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη που μας επισκέφθηκε» δήλωσε ο πρόεδρος της γαλάζιας ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος, με τον ΥΠΕΘΑ να ανταποδίδει τα καλά λόγια του Λαρισαίου προέδρου, λέγοντας πως «δεν μπορούσε να μην επισκεφθεί μία από τις πρώτες, πιο παραγωγικές κομματικές οργανώσεις της χώρας». Κατά τ’ άλλα, εν μέσω θέρους αρκετά κομματικά στελέχη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Καπετάνου και παρέστησαν στη σύσκεψη με τον υπουργό, δείχνοντας ότι παρά τη θερινή περίοδο, ο κομματικός μηχανισμός παραμένει ενεργός και… ζεστός. «Προφανώς ακολουθούμε τους κυβερνητικούς ρυθμούς» ήταν το σχόλιο του Χρ. Καπετάνου.

Γ.Ρ.

 

Νύχτα

*«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια» είναι η μόνιμη επωδός του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού όταν αναφέρεται στις εκάστοτε αθλητικές δραστηριότητες. Κατά την περίοδο της «διακυβέρνησής» του δε, το δρομικό κίνημα γνωρίζει στιγμές δόξας. Αυτή τη φορά η Περιφέρεια διοργανώνει ένα… διαφορετικό αγώνα, με τη διαφορετικότητά του να έγκειται ότι θα γίνει βράδυ. Ένα φωτεινό ποτάμι από δρομείς θα πλημμυρίσει τους δρόμους της Λάρισας το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, σε έναν αγώνα που οι διοργανωτές -και όχι μόνο- ευελπιστούν να γίνει θεσμός…

* * *

*ΚΑΙ πώς να μην είναι χαρούμενος ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη του Νίκο Λιούπα, που επιδεικνύει και αντανακλαστικά αλλά και ικανότητα στο να υιοθετεί καλές πρακτικές…

ΘΑ.

 

Φιλολαϊκή

*ΤΗ μια μετά την άλλη, φιλολαϊκή απόφαση λαμβάνει η κυβέρνηση της ΝΔ. Μετά την ανακούφιση φτωχών και πλουσίων (σ.σ. ήταν δίκαιο και το έκαναν πράξη) που προκάλεσε η μείωση του ΕΝΦΙΑ, η κυβέρνηση κατέθεσε χθες στην Ολομέλεια νομοσχέδιο, που καταργεί τις «ουρές της ντροπής» στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.

«Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο, γίνονται πράξη με συνέπεια και ταχύτητα» τονίζει η ΝΔ αφήνοντας σύξυλο τον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει αντιπολίτευση με το πτυχίο του διοικητή της ΕΥΠ και το επιτελικό κράτος.

Με το χθεσινό ν/σ τονίζεται από τη ΝΔ «διευκολύνεται η πρόσβαση των ασθενών σε φάρμακα υψηλού κόστους και ανοίγει ο δρόμος για να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών που συνωστίζονταν σε ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να παραλάβουν τα φάρμακά τους».

Μέχρι να έρθει η ώρα του σκληρού νεοφιλελευθερισμού, η ΝΔ δείχνει το φιλολαϊκό της πρόσωπο, υποχρεώνοντας την αντιπολίτευση να πάει για τα μπάνια του λαού…

Β.Κ.

 

Ρεκόρ

*ΣΤΗ μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Μάξιμος αναγκάστηκε αρκετές φορές να χτυπήσει τον κώδωνα για να επιβάλει την ησυχία. Ο Λαρισαίος πρόεδρος έδειξε ανοχή χρόνου στην εισηγήτρια του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, αλλά κάποια στιγμή την παρακάλεσε να ολοκληρώσει με το... αφοπλιστικό επιχείρημα: «άλλωστε, δύσκολα μπορείτε να υπερβείτε το ρεκόρ κατάχρησης χρόνου από τον κ. Πολάκη...».

 

Διαφάνεια

*ΤΕΛΟΣ στις διαφανείς προσλήψεις των καλλιτεχνικών διευθυντών στο Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, κατηγορεί πως βάζει τη Νέα Δημοκρατία, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά. Η κ. Βαγενά τονίζει στην Κυβέρνηση πως επιστρέφουμε στο μοντέλο των κομματικών προσλήψεων με μόνο κριτήριο το «βόλεμα» ημετέρων.

* * *

*ΕΝΩ, απαντούσε ο Λαρισαίος Νεοδημοκράτης, επί ΣΥΡΙΖΑ όλα γίνονταν με αξιοκρατία… Εδώ νομοθετούσαν για καλλιτεχνικούς διευθυντές που δεν ήταν απαραίτητο προσόν για την πρόσληψή τους το απολυτήριο Λυκείου. Ακόμα και καλλιτεχνικούς διευθυντές σε ΔΗΠΕΘΕ χωρίς πτυχίο δραματικής σχολής προέβλεπε ο σχετικός νόμος ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσφατο δε, είναι το φιάσκο Φαμπρ που ήρθε ως ο προπονητής που θα κάνει την ομάδα να πάρει πρωτάθλημα και έφυγε μετά από μία βαριά ήττα στην πρώτη αγωνιστική…

ΘΑ.

 

Πρωτοβουλία

*ΤΟΝ έλεγχο αθλητικών χώρων και παιδικών χαρών μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου από πτώση μπασκέτας, ζητά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης με επιστολή του προς τους δημάρχους της χώρας.

Ο κ. Πατούλης με μια πρωτοβουλία επικοινωνιακού χαρακτήρα ζητά «άμεση καταγραφή των προβλημάτων και διασφάλιση της μη χρήσης επικινδύνων χώρων» τονίζοντας πως είναι «αναγκαία η εξασφάλιση ειδικού κονδυλίου» από το ΥΠΕΣ.

Ως δήμαρχος γνωρίζει ότι τέτοιοι έλεγχοι πρέπει να γίνονται προτού σκοτωθούν παιδιά, όπως συνέβη με τον 19χρονο. Αλλά επειδή ο κ. Πατούλης έχει τα δικά του σχέδια, στην επιστολή του προς τους δημάρχους σπεύδει να επισημάνει ότι ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος, επέδειξε «άμεσα αντανακλαστικά και ευαισθησία»…

Την έχει σπουδάσει την επικοινωνία…

Β.Κ.

 

Μικρό καλάθι

*ΜΕ συγκρατημένη αισιοδοξία, ακούν οι έμποροι τις εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης, όσον αφορά στο φορολογικό και στη στήριξη που θα τύχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μείωση του ΦΠΑ, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και οι αγρότες, για οφειλές που έχουν δημιουργηθεί τα έτη 2017 και 2018, μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση των 120 δόσεων κ.ά.

«Κρατάμε μικρό καλάθι, μέχρι να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα… Και οι προηγούμενοι για ευνοϊκές ρυθμίσεις μιλούσαν και φοροαπαλλαγή, αλλά δεν τα είδαμε» σχολιάζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαρ. Παπαδόπουλος.

Λ.Κ.

 

Φωτογραφία

*ΣΤΗΝ επικαιρότητα έρχεται, εν αγνοία της, η Λαρισαία δικηγόρος και πρώην βουλευτής τη φιλοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη.

Με αφορμή μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει αγκαζέ την πρώην βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ και επικεφαλής, με προχθεσινή απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη, του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Μια φωτογραφία βγαλμένη πριν μερικά χρόνια στις εκδηλώσεις μίσους, σε Γράμμο και Βίτσι. Η κ. Σβερώνη όντως υπήρξε βουλευτής Λάρισας της ΧΑ, αν δεν κάνουμε λάθος και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος αλλά τελευταία είχε αποστασιοποιηθεί από τη ΧΑ μαζί με άλλα στελέχη.

Αλλά το θέμα δεν είναι η κ. Σβερώνη, παρεμπιπτόντως γίνεται αναφορά στο όνομά της, το θέμα αφορά στην κ. Αντωνίου και η φωτογραφία δημοσιεύεται για να αποδειχθεί η σχέση κυβερνητικών στελεχών με την ακροδεξιά. Αναμφίβολα απαραίτητες οι αποδείξεις αλλά ο κόσμος το έχει τούμπανο. Σχέση όχι, συγκοινωνούντα δοχεία, ναι…

Β.Κ.

 

Ξένοι

*ΠΟΛΛΑ αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στη Λάρισα. Από Ελβετία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Αλβανία…

Οι τελευταίοι ήρθαν να δουν τις οικογένειές τους στην Ελλάδα, οι υπόλοιποι μάλλον είναι περαστικοί ή έχασαν τον δρόμο για τα παράλια.

Λ.Κ.

 

GPS...

*ΘΑ μπορούσε να εντοπιστεί γρήγορα η τοποθεσία, της άτυχης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, από τις αρχές και να τους βοηθήσει να φτάσουν στο σημείο με την υπηρεσία εντοπισμού κινητού, που έχουν όλα τα κινητά τύπου smartphone, για τον εντοπισμό τους, σε περίπτωση κλοπής, καθώς το τηλέφωνο στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ενεργό. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα, αν και εφόσον κατέχεις ανάλογη συσκευή, θέτοντας ενεργή την τοποθεσία (GPS) εντοπισμού θέσης και παράλληλα έχεις τα δεδομένα ίντερνετ (data) ενεργοποιημένα στη συσκευή. Πρόκειται για ένα εργαλείο, που σε περίπτωση ανάλογης έκτακτης ανάγκης, θα “φωτίσει” τις έρευνες των αρχών να φτάσουν στο σημείο του ενδιαφέροντος με μικρή απόκλιση (λίγα μέτρα). Συμβουλή: όταν ταξιδεύεις σε έναν άγνωστο τόπο, ας ξέρει κάποιος (ο σύντροφός, τα αδέρφια, οι γονείς σου), τους κωδικούς της συσκευής (email), μπορεί να φανεί χρήσιμο και να σώσει ζωές.

Γ.Γ.

 

Αγέλη με δόντια

*ΤΟ σοκ της ζωής της δέχθηκε συμπολίτισσα προχθές το απόγευμα όταν δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων. Η γυναίκα, η οποία έκανε πεζοπορία στον παράδρομο της Ν. Σμύρνης στην περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού, κυριολεκτικά τα έχασε όταν, από το πουθενά, βρέθηκε αντιμέτωπη με την αγέλη που της έδειχνε τα δόντια της! Για καλή της τύχη λίγα μέτρα πίσω της ακολουθούσε άλλος περιπατητής, ο οποίος έσπευσε και τη βοήθησε να ξεπεράσει το σοκ αλλά κατάφερε να τρέψει σε φυγή τα σκυλιά.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην «Ε», η συγκεκριμένη αγέλη περιφέρεται καιρό τώρα στην περιοχή και παρότι έχει ειδοποιηθεί ο δήμος για την επιθετικότητα που δείχνουν πολλά από τα μέλη της, δεν έχει υπάρξει ως τώρα κάποια ενέργεια.

 

Λάμπες

* ΞΕΜΕΙΝΑΝ από λάμπες περιοχές του Αγιοκάμπου και δικαίως διαμαρτύρονται επισκέπτες και μόνιμοι κάτοικοι. Στον Δήμο Αγιάς που απευθύνθηκαν κάποιοι, πήραν την απάντηση ότι «ξέρουμε το πρόβλημα αλλά δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε επειδή δεν έχουμε χρήματα».

Χθες αυτά, γιατί από σήμερα -που το μαθαίνει ο Γκουντάρας- δύσκολα θα τους αφήσει στα σκοτάδια παραπονούμενους.

 

------------

 MVP TOY NBA1 8 8 2019
 MVP TOY NBA2 8 8 2019

• MVP του NBA ο Γιάννης, MVP των εκλογών ο Κυριάκος. Μακάρι τα γκολ και τα τρίποντα του ελληνικού αθλητισμού να μπουν και στην πολιτική ζωή. Εκεί τα έχουμε περισσότερο ανάγκη.

 

------------

 

MALLON EINAI H METALLIKH BASH

• ΜΑΛΛΟΝ είναι η μεταλλική βάση κάποιας επιγραφής ή κάποιου πυλώνα. Δεν έχει σημασία τι εξυπηρετούσε κάποτε, σημασία έχει πως αυτό που απέμεινε στην οδό Καραολή και Δημητρίου, η σκουριασμένη αυτή βάση, είναι επικίνδυνη για τους πεζούς, για τους περαστικούς.

Στον δρόμο όπου γίνεται η λαϊκή του Σαββάτου, στη Νεάπολη. Αν ο ιδιοκτήτης την άφησε όπως τη βλέπετε στη φωτογραφία, επίσης είναι αδιάφορο, εκείνο που επείγει -με σκοπό την προστασία των πολιτών- είναι να επέμβει η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων…

Β.Κ.

 

------------

 

O TOPIKOS SYMBOYLOS PYRGETOY LAMPROS

• Ο τοπικός σύμβουλος Πυργετού Λάμπρος Σωτηρίου επανέρχεται στο θέμα για τον ακάλυπτο βόθρο στο δημοτικό πάρκο της κωμόπολης «καρφώνοντας» εκ νέου τον πρόεδρο του Πυργετού με νέα φωτογραφία στη στήλη, όπου φαίνεται ότι η τρύπα του βόθρου καλύφθηκε με παλιά θρανία και ξύλα.

«Μ’ αυτόν τον τρόπο, σημειώνει, αποκαταστήθηκε η τρύπα του βόθρου. Έτσι διασφαλίζει την ασφάλεια των παιδιών και των πολιτών της κοινότητας Πυργετού ο πρόεδρός της;» αναρωτιέται.

Κ.Τσ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass