ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2020 19:08
*ΜΠΟΡΕΙ στην αριστερά να εμφανίζονται ως “δικαιωματιστές”, ωστόσο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που εδρεύει στο Στρασβούργο, ευχαρίστησε τον Μάξιμο Χαρακόπουλο γιατί ήταν η πρώτη φορά που έλαβε πρόσκληση να μιλήσει στην ελληνική Βουλή. Ο διαπρεπής δικαστής Λίνος Αλέξανδρος Σισιλιάνος έδωσε τα εύσημα στον Λαρισαίο πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής που είχε την πρωτοβουλία. Ο γαλάζιος βουλευτής θεωρεί ότι η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι στον πυρήνα της φιλελεύθερης ιδεολογίας. *ΜΠΟΡΕΙ στην αριστερά να εμφανίζονται ως “δικαιωματιστές”, ωστόσο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που εδρεύει στο Στρασβούργο, ευχαρίστησε τον Μάξιμο Χαρακόπουλο γιατί ήταν η πρώτη φορά που έλαβε πρόσκληση να μιλήσει στην ελληνική Βουλή. Ο διαπρεπής δικαστής Λίνος Αλέξανδρος Σισιλιάνος έδωσε τα εύσημα στον Λαρισαίο πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής που είχε την πρωτοβουλία. Ο γαλάζιος βουλευτής θεωρεί ότι η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι στον πυρήνα της φιλελεύθερης ιδεολογίας.

Μασκοφόροι

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ της Αποκριάς ηλιόλουστο, και Καθαρά Δευτέρα με συννεφιά -για να τραβιέται και η φασολάδα- προβλέπει για το τριήμερο η ΕΜΥ.

Και μεσοβδόμαδα βροχούλες για να ξεαγχωθούν και οι αγρότες... Κι αν έχουν ακυρωθεί οι αποκριάτικες εκδηλώσεις λόγω κορονοϊού, οι Λαρισαίοι θα ντυθούν μασκοφόροι και θα βγούνε... (Αρκεί να έχει περισσέψει καμιά μάσκα στα φαρμακεία.)

ΘΑ.

 

Θα βγούνε...

ΜΠΟΡΕΙ τα καρναβάλια να ακυρώθηκαν, όμως μην νομίζετε ότι ο κόσμος θα κάτσει σπίτι ταμπουρωμένος, πέφτει τριήμερο με καλό καιρό, θα βγει έξω, θα γλεντήσει σε μπαράκια και εκδηλώσεις, εξάλλου ένας ιός είναι, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, που πολλοί περιμένουν να το ζήσουν.

Γ.Γ.

 

Λαγάνες

ΤΗΣ... Λαγάνας θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα στη Λάρισα. Οι φούρνοι σε θέσεις μάχης για να προσφέρουν το παραδοσιακό αρτοσκεύασμα. Μόνο που πια τα είδη της λαγάνας είναι πάρα πολλά, με ελιές, με τυρί, με μέλι, με μερέντα, σίκαλης και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί Λαρισαίοι επιδίδονται σε κυνήγι για την καλύτερη λαγάνα, πηγαίνοντας από φούρνο σε φούρνο.

Ν.Π.

 

Δεν ζυγώνει...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα πραγματοποιήσουν και φέτος σήμερα Σάββατο της Αποκριάς - όπως και κάθε χρόνο - τον ετήσιο χορό τους, οι Σαρακατσαναίοι στα Φάρσαλα. Έγινε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και αποφασίστηκε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ίωση που προβάλλεται τόσο έντονα από τα ΜΜΕ. Εξάλλου, όπως σχολίαζαν στη φαρσαλινή πιάτσα για πλάκα, δεν τολμάει να ζυγώσει ο ιός τους Σαρακατσαναίους, παίρνει δρόμο και κόβει πέρα!

Γ.Γ.

 

Πήρε φωτιά

το Twitter

«DespaβHχω» και άλλα αμίμητα τραγουδά από το πρωί το ελληνικό Twitter, με τον κορονοϊό να βρίσκεται πια προ των πυλών της Ελλάδας. «Το χιούμορ σώζει ζωές» λένε και κάτι θα ξέρουν οι Έλληνες χρήστες του Twitter που το έχουν ρίξει από το πρωί στο τραγούδι. Παραθέτουμε μερικά:

Κολλάνε δυο, κολλάνε τρεις, κολλάνε χίλιοι δεκατρείς.

Κορονοϊέ, κορονοϊέ, έλα να κάνουμε κονέ (Έφη Σαρρή)

Κορονοϊέ μου, είν’ αβάσταχτος ο βήχας μου καλέ μου....

Μα εγώ δεν ζω γονατιστός, είμαι ο κορονοϊός, είμαι ο κορονοϊός- τι κι αν φοράνε όλοι μάσκες, εγώ σας στέλνω εντατικές, εγώ σας στέλνω εντατικές...

Γ.Ρ.

 

Πανικός

ΑΠΟΡΙΑΣ άξιο: Πώς είναι δυνατό την ώρα που ο ιατρικός κόσμος της χώρας συνιστά ψυχραιμία τονίζοντας ότι η μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από ασθενείς για να μην μεταδίδουν τους ιούς, στα νοσοκομεία από φύλακες μέχρι νοσηλευτές και γιατροί να κινούνται με μάσκες;

Όταν οι επαγγελματίες υγείας, που γνωρίζουν τη συμπεριφορά των ιών, κάνουν χρήση της μάσκας με τόση ευκολία, δεν περιμένει κανείς από τους πολίτες να έχουν διαφορετική συμπεριφορά, που αγγίζει τα όρια του πανικού.

Δ.Κ.

 

Κορονοϊός παντού

ΦΥΣΙΚΑ ο κορονοϊός μονοπωλεί τις συζητήσεις και στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας. Με τη νεαρή μητέρα να ρωτά τον γιατρό της: Εγώ που έχω υιό και τον έχω και κορώνα στο κεφάλι μου, θα τη σκαπουλάρω;

Και τη φίλη της να διαπιστώνει τα εξής: Αυτό που ακυρώνουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις για την αποφυγή συνωστισμού, αλλά αφήνουν τα ποδοσφαιρικά ματς να γίνουν, με ξεπερνάει. Εκτός πλέον κι αν όλοι έχουν πεισθεί ότι στα γήπεδα πηγαίνουν τρεις και ο κούκος.

Γ.Ρ.

 

Μηχάνημα

THN υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης και τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας περίμενε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για να προχωρήσει την έγκριση και τον διαγωνισμό για την προμήθεια του «συστήματος ενδοσκοπικού υπερήχου ανωτέρω πεπτικού» με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Πρόκειται για το μηχάνημα που ως γνωστό διεκδίκησαν οι καθηγητές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μάλλον ανεπιτυχώς, καθώς για την Περιφέρεια η υπόθεση ήταν ξεκάθαρη: το μηχάνημα ή θα πήγαινε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο εφόσον συστηνόταν Γαστρεντερολογική Κλινική ή θα χανόταν η ευκαιρία να αποκτηθεί το μηχάνημα. Με εγκριτική για το Γενικό Νοσοκομείο το μηχάνημα δεν θα μπορούσε να εγκατασταθεί στο Πανεπιστημιακό...

Δ.Κ.

 

Προσφυγικό Ι

«ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ μέτρα στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ)» πρότεινε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν», Κωνσταντίνος Βαϊούλης, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενισχύοντας τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, που διαφωνούσε με την τακτική του ΔΟΜ, να λειτουργεί χωρίς συνεννόηση με τον Δήμο Λαρισαίων, στην υλοποίηση προγράμματος στέγασης προσφύγων στην πόλη της Λάρισας.

Ο κ. Βαϊούλης μετάφερε την πληροφορία ότι τα ενοίκια που προσφέρει σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για τη στέγαση προσφύγων, ο ΔΟΜ, ανέρχονται στα 630 ευρώ τον μήνα!

«Είναι απαράδεκτο η ΔΟΜ να προχωρά σε ενοικίαση διαμερισμάτων...» συμφώνησε και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου.

Το μεταναστευτικό βρήκε γενικότερα το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου σε απόλυτη συμφωνία. Μάλιστα κατά τη συζήτηση του θέματος, επισημάνθηκε ιδιαίτερα, ότι είναι ανάγκη να υπάρχει ενότητα για το «καλό της Λάρισας».

«Να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτό το θέμα...», δήλωσε στην τοποθέτησή του και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πρωτοβουλίας Αξιών» Ακης Νασιώκας.

***

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, δεν φάνηκε ενωμένο το σώμα για την «ιδιωτικοποίηση» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Στις τοποθετήσεις τους οι επικεφαλής των παρατάξεων, τάχθηκαν υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, αλλά αργότερα στην υιοθέτηση του σχετικού ψηφίσματος, εκτός από τη θετική ψήφο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και της «Λαϊκής Συσπείρωση», οι υπόλοιποι δήλωσαν απλά «παρών».

Ούτε θετική, αλλά ούτε και αρνητική η ψήφος τους.

Πιθανόν είχαν τις ενστάσεις τους και τους ενδοιασμούς τους για το περιεχόμενο όλου του κειμένου, που κατέθεσε η «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

 

Προσφυγικό ΙΙ

ΠΟΛΥΣ λόγος για τη διαπαραταξιακή επιτροπή που συγκροτήθηκε σε Δήμο Λαρισαίων, για το μεταναστευτικό, έγινε προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Ρένα Καραλαριώτου ανάφερε ότι «δεν λειτουργεί» και ο

αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωτ. Βούλγαρης απάντησε ότι θα προγραμματίσει συνεδρίασή της την ερχόμενη εβδομάδα.

***

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ο αντιδήμαρχος ανάφερε ότι μόλις προχθές ουσιαστικά, ξεκίνησε και πάλι, με παράταση τετραμήνου, το κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στον Δήμο Λαρισαίων, για θέσεις εργαζομένων στον προσφυγικό καταυλισμό στο Κουτσόχερο.

Πρόκειται για καθαρίστριες, φύλακες, διοικητικό προσωπικό, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους... κ.α.

Χθες, μάλιστα, ο ίδιος μετέβη από νωρίς το πρωί στον καταυλισμό, προκειμένου να συντονίσει εκ νέου την οργάνωση για την ομαλή συνέχεια του προγράμματος, καθώς χθες πήγαν οι πρώτοι εργαζόμενοι που επιλέχθηκαν. Στο σύνολό τους είναι 46.

Ο κ. Βούλγαρης επισήμανε ότι για την εξέλιξη του προγράμματος θα ενημερώσει τη διαπαραταξιακή επιτροπή στη συνεδρίασή της.

***

«ΝΑ κλείσουν τα hot spot στα νησιά και να διοχετευτούν όλοι οι πρόσφυγες στην ηπειρωτική χώρα.

Να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα... Η κυβέρνηση να φροντίσει την πρόσληψη προσωπικού για να στελεχώσει αυτή τη δράση...» ήταν η άποψη του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τον οποίο κοίταξε στραβά ο Κ. Βαϊούλης.

 

Εκατομμύριο

ΣΤΟΝ Έβρο βρέθηκε χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρος επιθεωρώντας, από το πρωί, την ενίσχυση των μέτρων επιτήρησης. Παράλληλα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοΐδης επιβλέπει το σκέλος της φρούρησης σε ό,τι αφορά στην αστυνομία και πάει λέγοντας. Χώρια τα μέτρα από θαλάσσης και αέρος.

Είναι από μέρες γνωστό, υπάρχουν και δημοσιεύματα για το 1,5 ή 1 εκατ. προσφύγων στα σύνορα με τη Συρία που εγκαταλείπουν τη χώρα τους μετά τις τελευταίες πολεμικές επιχειρήσεις. Να το ξαναπούμε, υπήρξαν και δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο με φωτογραφίες.

Οπότε οι εταίροι μας τόσο στην Ε.Ε. όσο και στο ΝΑΤΟ δεν έχουν καμία δικαιολογία για τα παιχνίδια του Ερντογάν που εκμεταλλεύεται το δράμα των προσφύγων για να ανεβάσει δημοσκοπικά τα ποσοστά του, να ασκήσει πίεση την Ευρώπη κλπ. Γεωπολιτικά παιχνίδια και στο μέσον της πίεσης, η Ελλάδα ως αποθήκη ψυχών.

Β.Κ.

 

Σύσκεψη

ΤΟ πώς θα εξελιχθούν πλέον τα πράγματα με την πίεση των προσφυγικών ροών θα κληθούν να εκτιμήσουν οι μετέχοντες στη σύσκεψη που εκτάκτως συγκαλεί σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και εκπροσώπων του Λιμενικού Σώματος.

Σε εσωτερικό επίπεδο γιατί προφανώς η κυβέρνηση, έτσι όπως στριμώχνουν τα πράγματα, θα αναζητήσει βοήθεια στις μεγάλες δυνάμεις...

Β.Κ.

 

Αποκριάτικα

ΚΑΛΑ, παρελάσεις και κούλουμα σε πλατείες μπορεί να μην γίνουν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση οι ιδιώτες-καταστηματάρχες να μην έχουν κάποιο αποκριάτικο δρώμενο. Μπορεί φέτος να μην δούμε τα καζάνια με τις φασολάδες στις πλατείες, τα καρναβαλάκια όμως σίγουρα θα βγούνε για βόλτα και παιχνίδι. Θα είναι λέει και ο καιρός καλός, οπότε όλα καλά.

Ν.Π.

 

Κούνιες

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ γονείς που επισκέπτονται την παιδική χαρά στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου. Έχει μόνο δύο κούνιες και αυτές για βρέφη. Πού να παίξουν τόσα παιδιά που ξεχύνονται μετά το σχολείο; Τα περισσότερα είναι από 5 ετών και άνω. «Μα γιατί δεν βάλανε και άλλες δύο κούνιες για μεγαλύτερα παιδιά; Είναι που είναι μικρή η παιδική χαρά, πού να παίξουν όλα αυτά τα παιδάκια;» αναρωτιόταν χθες η Λαρισαία μητέρα. Ας το δει ο Δήμος.

Ν.Π.

 

Στον Βόλο

ΣΤΟΝ Βόλο βρέθηκε χθες ο διοικητής των Αμερικανικών Χερσαίων Δυνάμεων Ευρώπης (USAREUR) αντιστράτηγος Κρίστοφερ Καβολί. Αν δεν κάνουμε λάθος είναι η πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή, ενώ πρόσφατα είχε επισκεφθεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ενώ είχε μιλήσει και σε συνέδριο στη Σχολή Ευελπίδων.

Η επίσκεψη, λίγες ημέρες μετά την «Τιτανομαχία» στο Λιτόχωρο παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Τζ. Πάιατ, συνδέεται με την επιχειρησιακή αναβάθμιση της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Βελεστίνο, όπου οι Αμερικανοί επενδύουν όπως σχεδιάζουν να επενδύσουν και στο υπό πώληση λιμάνι του Βόλου.

Ακολουθεί η Λάρισα, που θα αποτελέσει τον έτερο επιχειρησιακό βραχίονα, στο πλαίσιο πάντα της καινούριας στρατιωτικής συμφωνίας Ελλάδας και ΗΠΑ. Με αργά βήματα αλλά σταθερά, η Συμφωνία υλοποιείται...

Β.Κ.

 

Άλκη Ζέη

ΝΑ διαβάζουν βιβλία, να διαβάζουν βιβλία, να διαβάζουν βιβλία, ήταν οι τρεις συμβουλές που έδινε η Άλκη Ζέη στα παιδιά. Η ίδια με το έργο της μύησε εκατομμύρια παιδιά στον μαγικό κόσμο της ανάγνωσης... Η συγγραφέας που «έφυγε» χθες από τη ζωή στα βιβλία της καταπιάστηκε και με ζητήματα όπως τα ναρκωτικά, η ίδια άλλωστε ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ.

***

ΤΗΝ εμπειρία του να διδάξει με την Αλκη Ζέη παρούσα -στα πρώτα του βήματα ως καθηγητής στη Θεραπευτική Κοινότητα ΕΞΟΔΟΣ μάλιστα-, καταθέτει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης απευθύνοντας στη σπουδαία Ελληνίδα το ύστατο χαίρε, αλλά και ένα «ευχαριστώ». Γράφει λοιπόν ο πρόεδρος: «Κάποια, πολλά χρόνια πίσω. Μεσημέρι στο σαλόνι της Θεραπευτικής Κοινότητας ΕΞΟΔΟΣ. Και ένας νέος φιλόλογος, στα πρώτα του βήματα, μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό 50 μελών της να παλεύει με την απειρία του. Και με την αγωνία του να κάνει ένα μάθημα ελκυστικό, επιχειρώντας να αξιοποιήσει τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, την ποίηση.

Η πόρτα ανοίγει και η Άλκη Ζέη των παιδικών μας χρόνων, του αγαπημένου “μεγάλου περίπατου του Πέτρου”, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ τότε, κάνει την είσοδό της. Ζητά να παρακολουθήσει το “μάθημα”. Ένα ξεψυχισμένο “ευχαρίστως”. Και αυτή υπομονετικά να κάθεται σε μια γωνιά. Να παρατηρεί, να αγκαλιάζει με το βλέμμα της όλη την αίθουσα. Τον νέο καθηγητή που ίδρωνε και ξε-ίδρωνε. Τα παιδιά που πάλευαν να ξαναπιάσουν το νήμα της γνώσης από την αρχή. Κάποια στιγμή φτάνει -επιτέλους- το τέλος. Η αμήχανη ερώτηση για το πώς της φάνηκε. Και ένα φωτεινό χαμόγελο, δύο λέξεις, ένα “συνέχισε έτσι” για τον νέο καθηγητή, μνήμη πολύτιμη για τα χρόνια που έρχονταν.

Την Άλκη Ζέη τη συνάντησα χρόνια μετά, σε μια εκδήλωση με αφορμή ένα σπουδαίο πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς για την αξιοποίηση της τέχνης στην εκπαίδευση στην Αθήνα. Της μίλησα για αυτή την ανάμνηση. Την ευχαρίστησα για αυτό το “συνέχισε”. Χρέος παλιό, που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί της.

Σήμερα την αποχαιρετούμε. Μας αφήνει κληρονομιά πολύτιμη τα βιβλία και τους αγώνες της. Σε εποχές δύσκολες. Που μοιάζουν όλο και πιο σπάνια όσα μπορούν να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Καλό ταξίδι κα Ζέη. Σε ευχαριστούμε!».

ΘΑ.

 

Για τη ΔΕΗ

ΑΠΟ τον Κοκκινοπηλό η διαμαρτυρία – καταγγελία του Σ.Σ. «Μου έκοψαν το ρεύμα για λογαριασμό 80 ευρώ, «ληγμένο» προ 10 ημερών. Απευθύνθηκα στη ΔΕΗ και ... άλλαξαν τη δικαιολογία για το χρέος μου λέγοντας ότι ο λόγος που έκοψαν το ρεύμα είναι... άκουσον – άκουσον, ότι είναι στο όνομα του πατέρα μου. Αν είναι δυνατόν! Η μισή Ελλάδα είναι έτσι...».

 

Ανοιξη

Η άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών. Μπορεί επίσημα να αρχίζει στις 21 Μαρτίου, οι προάγγελοί της όμως έκαναν την εμφάνισή τους. Οι μέρες μεγάλωσαν, τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν, τα βλαστάρια εμφανίζονται ξανά στα δέντρα και στους θάμνους. Όμορφη η εικόνα στην πόλη.

Ν.Π.

 

***

 STOLES MASKES2

ΣΤΟΛΕΣ, μάσκες, ψεκασμοί σε σχολεία. Προληπτικά μέτρα λέει, κατά του κορονοϊού. Για τους «ψεκασμούς» της παραπληροφόρησης πάντως ένα είναι σίγουρο: δεν υπάρχει αντίδοτο.

 

 

***

 AKRVS ENDIAFEROYSA KELLAS3

ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του καθηγητή Χρήστου Ζερεφού για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της, στη συνδιάσκεψη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Μεσογείου (PAM). Την… πάσα του κ. καθηγητή “αξιοποίησε” ο οικοδεσπότης Χρήστος Κέλλας, που μίλησε στη συνέχεια για το υδάτινο έλλειμμα στη Θεσσαλία και την αναγκαιότητα αλλαγής κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass