Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ως το τέλος της θητείας

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2014 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:52
* ΧΩΡΙΣ καν να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για το Δήμο Λαρισαίων η Ρένα Καραλαριώτου, στο (γαλάζιο) παρασκήνιο άρχισε μια (παρα)φιλολογία για το αν θα (πρέπει να) παραιτηθεί ή όχι από τη θέση της χωρικής αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.
Οι ψίθυροι έφθασαν όπως είναι φυσικό στο επιτελείο της και, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια κατέστησε σαφές πως παραμένει κανονικά στη θέση μέχρι το τέλος της θητείας της. Ήδη ενημέρωσε σχετικά και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.
* * *
* «ΚΑΙ γιατί να παραιτηθεί η Ρένα; Μήπως παραιτούνταν ο Κώστας Τζανακούλης από δήμαρχος τα προηγούμενα χρόνια πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος; Ή μήπως έχει παραιτηθεί κάποιος άλλος δήμαρχος ή οποιοσδήποτε άλλος αιρετός πριν τις εκλογές;», έλεγε Λαρισαίος που ακούγεται ότι διατηρεί επαφή με το επιτελείο της.
Ο ίδιος θύμιζε και πρόσφατο παράδειγμα: «Μήπως παραιτήθηκε ο Ντίνος Διαμάντος από την προεδρία του ΤΕΕ τον περασμένο Ιούλιο όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Λαρισαίων;
Έξι μήνες πέρασαν από τότε, συνεχίζει να είναι πρόεδρος στο Τεχνικό Επιμελητήριο εκμεταλλευόμενος τα οφέλη του αξιώματος στον τομέα της επικοινωνιακής προβολής κι όχι μόνο...».
ΜΑΚ.