«Ανανέωση» με ονοματεπώνυμο

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2013 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:21
* ΑΝ η ΝΔ μιλάει για «ανανέωση», σε ηλικιακό επίπεδο και όχι μόνον, τα μέλη για την Πολιτική Επιτροπή που εκλέχθηκαν από τη Λάρισα είναι στην πλειοψηφία τους η «προσωποποίηση» της ανανέωσης αυτής.
Το πολύ... 35 οι 4 από τους 5 εκλεγέντες, ανήκουν σίγουρα στη νέα γενιά πολιτικών στελεχών που δημιουργεί η Νέα Δημοκρατία που έχουν... πολιτικό μέλλον και προσδοκά ότι θα της εξασφαλίσουν και το δικό της μέλλον με το κόμμα να προβάλει ένα πιο σύγχρονο προφίλ, νεανικό και με λιγότερες «αγκυλώσεις» σε σχέση με το παρελθόν.
Και ο Αντώνης Μάγγλαρης που μάλιστα στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο όπου εκλέχθηκαν καμιά 80αριά, εκλέχθηκε 17ος αλλά και ο Γιώργος Ζιαράγκας που δεν είναι μεν μέλος της ΝΟΔΕ αλλά είναι τομεάρχης της ΝΔ στον νομό Τρικάλων και ο Δημήτρης Παπαλέξης που είναι τομεάρχης της ΝΔ στον νομό Καρδίτσας, οι οποίοι επίσης εκλέχθηκαν ψηλά, αλλά βεβαίως και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Κώστας Χατζηκωνσταντίνου που εκλέχθηκε από το ψηφοδέλτιο της ΟΝΝΕΔ σαφώς, «κουμπώνουν» με το σύνθημα περί «ανανέωσης» στελεχών που ο ίδιος ο Α. Σαμαράς προωθεί. Οι δυο πρώτοι ήταν και μέλη της απελθούσας ΠΕ οπότε έχουν ήδη πάρει το βάπτισμα, οπότε η επανεκλογή τους έχει και την ιδιαίτερη σημασία του.
Όσο για τον Γιώργο Αδαμούλη, μπορεί να μην ανήκει στη γενιά των 30άρηδων αλλά σίγουρα αποτελεί μία δυναμική παρουσία με άποψη και προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό της ΝΔ.
Τελικά όμως, οι εκλεγμένοι Λαρισαίοι είναι συνολικά 6 διότι με το ψηφοδέλτιο γυναικών της περιφέρειας εκλέχθηκε και μάλιστα 7η η Ξένια Κρασαδάκη, η οποία ναι μεν δεν μένει στη Λάρισα αλλά Λαρισαία είναι. Είναι δε και περιφερειάρχης της ΝΔ στη Στερεά Ελλάδα.
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass