Στη Λαμία

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2013 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:37
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
* ΣΕ ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στη Λαμία η συνάντηση του νέου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αντρέα Παπαμιμίκου, με τους προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας, όπου βεβαίως συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Δημήτρης Παπαευθυμίου.
* * *
* ΤΟΣΟ στη Θεσσαλονίκη όπου έκανε την πρώτη συνάντηση με προέδρους της Βόρειας Ελλάδας όσο και χθες, τα κομματικά στελέχη εξέφραζαν την ικανοποίησή τους και για το γεγονός ότι ένας νέος άνθρωπος ανέλαβε το πηδάλιο του κόμματος για την πρωτοβουλία που πήρε, άμεσα, να γυρίσει όλη την Ελλάδα, να γνωριστεί με τους προέδρους των Οργανώσεων και να ακούσει τις προτάσεις και τις απόψεις τους σχετικά με την οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ πριν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις για το «πώς» θα πρέπει αυτή να γίνει. Οι δε πρόεδροι εκτός των όσων απόψεων κατέθεσαν προφορικά, δεσμεύτηκαν να τις υποβάλουν και γραπτώς, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη ταξινόμηση και επεξεργασία.
* * *
* ΜΑΛΙΣΤΑ, ακολουθώντας την τακτική επικοινωνίας μέσω διαδικτύου που είχε ήδη εγκαινιάσει από την ΟΝΝΕΔ, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, από σήμερα «εγκαινιάζει» και ανοιχτή διαβούλευση στο διαδίκτυο, για τα μέλη του κόμματος, με θέμα ακριβώς «τι κόμμα θέλουμε και πώς το θέλουμε».
* * *
* Η συζήτηση χθες κράτησε πάνω από τρεις ώρες, οι προτάσεις που κατατέθηκαν πολλές. Όσο για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας, Δημήτρη Παπαευθυμίου, τόνισε ότι οι περιφερειακές οργανώσεις θα πρέπει να είναι πιο ευέλικτες και πιο«σφιχτές», ότι θα πρέπει να υπάρχει περιφερειακή συνείδηση και άρα και περιφερειακή διοίκηση, ότι το κόμμα χρειάζεται να αναπτύξει καλύτερα αντανακλαστικά απέναντι στην κοινωνία και ότι βεβαίως πρέπει να αντιμετωπιστούν και τα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι οργανώσεις.
Η «περιοδεία» Ανδρέα πάντως θα συνεχιστεί μέχρι να καλύψει όλη την Ελλάδα και να αποκτήσει προσωπική και σφαιρική εικόνα για τον παλμό της ΝΔ σήμερα.
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass