Στις διαδηλώσεις

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2013 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:38
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
* ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα λειτουργήσουν από σήμερα οι Δήμοι. Όποια κι αν ήταν η εξέλιξη αργά χθες το βράδυ στην ψηφοφορία της Βουλής, δεν υπήρχε απόφαση για παράταση των κινητοποιήσεων, ούτε από τους εργαζόμενους, μήτε από τους δημάρχους. Βέβαια, ο Κ. Τζανακούλης παρέμεινε στην Αθήνα. Έχουν συνεδρίαση ξανά στην ΚΕΔΕ σήμερα.
* * *
* ΑΠΟ προχθές βράδυ στην πρωτεύουσα για τις πρωινές διαδηλώσεις Λαρισαίοι δημοτικοί υπάλληλοι. Κυρίως οι 110 εργαζόμενοι των άμεσα θιγομένων κατηγοριών. Είχαν φύγει με πούλμαν μέσα στη νύχτα.
Και χθες το πρωί ενισχύσεις, για το απογευματινό συλλαλητήριο. Άλλο ένα πούλμαν, διώροφο αυτό ταξίδεψε Αθήνα. Κατανομή δυνάμεων από τους συνδικαλιστές.
* * *
* ΟΙ δήμαρχοι πάντως σαν να κουράστηκαν. Άμαθοι πλέον από πεζοδρόμιο, είχαν πολλά χρόνια να μετάσχουν σε διαδήλωση, καίει και πιο πολύ ο ήλιος στην Αθήνα...
Στην Κλαυθμώνος έδωσαν το «παρών» χθες, οι 5 από τους 7 Λαρισαίους άρχοντες: Τζανακούλης, Κομήτσας, Πασχόπουλος, Μαλάκος και Γκουντάρας. Απόντες από τη διαδήλωση ο Φαρσάλων Καραχάλιος κι ο Τεμπών Κολλάτος. Σε επίπεδο Θεσσαλίας, παρόντες οι 19 από τους 25. Πολύ υψηλή συμμετοχή. Συνυπολογιζομένου ότι οι δήμαρχοι είχαν ξαναβρεθεί Αθήνα για το ίδιο θέμα μόλις την περασμένη Παρασκευή αλλά και πως στις τουριστικές περιοχές είναι πολύ δύσκολο να απουσιάσουν αυτή την περίοδο.
 Ζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass