Περί... απόσυρσης

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2013 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:38
* ΕΚ των... πρωτοστατών, προκειμένου να αποσυρθεί από το πολυνομοσχέδιο το άρθρο 108 ο Χρ. Κέλλας που αφορούσε στην ΕΡΤ. Όπου τι έλεγε αυτό το άρθρο; Ότι οι απολυμένοι της ΕΡΤ εξαιρούνται από τις λοιπές κατηγορίες απολυμένων από το Δημόσιο, όπου έχει τεθεί πλαφόν ύψιστης αποζημίωσης 15.000 ευρώ και θα μπορούσαν να πάρουν μέχρι και το τριπλάσιο, δηλαδή 40 χιλ. ευρώ.
Ωστόσο πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας διαφώνησαν και γιατί αν τηρηθεί το «πλαφόν» και για την ΕΡΤ τότε το σύνολο των αποζημιώσεων φθάνει τα 40 εκ ευρώ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση μεγαλώνει κατά πολύ και κυρίως γιατί, όπως είπαν δεν μπορεί να έχουν ψηφίσει να κοπούν 30 και 40 ευρώ τον μήνα από τις συντάξεις των αγροτών, επί παραδείγματι, και να κάνουν εξαιρέσεις για την ΕΡΤ. Και εκείνη την ώρα που ήταν και ο Βορίδης στο βήμα, ο οποίος επίσης συμφωνεί, ανακοίνωσε ότι αυτό δεν το ψηφίζουν οι βουλευτές της ΝΔ.
* * *
* ΤΩΡΑ βέβαια υπάρχει και ένα άλλο... παρασκήνιο, πίσω από όλο αυτό. Επειδή κατά την εκτίμηση των Νεοδημοκρατών ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει πολλούς συμπαθούντες στους κόλπους της πρώην ΕΡΤ δεν επρόκειτο να θέσει θέμα ονομαστικής ψηφοφορίας για το συγκεκριμένο άρθρο και θα αναγκαζόταν να το κάνουν οι ίδιοι είπαν να... προλάβουν την κατάσταση ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι δεν σκοπεύουν να το ψηφίσουν, οπότε ο Στουρνάρας ασμένως το απέσυρε.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass