Από Σεπτέμβριο

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2013 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:39
* ΌΣΟΝ αφορά ειδικότερα στη Νέα Δημοκρατία πάντως ο σχεδιασμός ήταν μετά το συνέδριο να αρχίσουν τα... όργανα και για τις δημοτικές εκλογές.
Από ό,τι φαίνεται όμως το πράγμα μετίθεται εκεί κατά τον Σεπτέμβριο, ενδεχομένως και μετά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων νομαρχιακών και τοπικών επιτροπών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ατύπως δεν έχει ξεκινήσει σε επίπεδο ενδιαφερομένων τουλάχιστον το «μαγείρεμα» σε... χαμηλή φωτιά προς το παρόν γιατί μέχρι να πάρει... βράση το πράγμα έχει ακόμη καιρό.
Ωστόσο, από πλευράς κομματικών στελεχών έχουν ήδη αρχίσει να φθάνουν τα μηνύματα προς την... κορυφή, ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι απόψεις των κομματικών οργανώσεων σχετικά με το «ποιοι» θα στηριχτούν από τη ΝΔ ανά νομό ως υποψήφιοι δήμαρχοι, είτε υπάρξουν επίσημες στηρίξεις είτε... κεκαλυμμένες για να μην υπάρξουν τα παρατράγουδα της προηγούμενης φοράς.
* * *
* ΤΩΡΑ κάθε που πλησιάζουν αυτοδιοικητικές εκλογές παρέχονται διαβεβαιώσεις από το κόμμα ότι θα ληφθούν υπόψη οι απόψεις των κομματικών οργανώσεων και ότι θα γίνει έγκαιρα η διαδικασία επιλογής για να έχουν τον χρόνο οι υποψήφιοι να κινηθούν και δεν γίνεται ούτε το ένα ούτε το άλλο. Με αποτέλεσμα καραμπόλες και δυσαρέσκειες που δεν έχουν καν τον χρόνο να... εκτονωθούν μέχρι τις εκλογές αλλά και να τρέχουν όλοι πανικόβλητοι τελευταία στιγμή για να κάνουν τη δουλειά τους.
 Γιατί αυτή τη φορά να αλλάξει κάτι(;) θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς.
Μ.Η.Α
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass