Στάση αναμονής

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2013 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:44
* ΠΟΛΥ κουβέντα γίνεται γι’ αυτήν, χωρίς αυτήν. Ο λόγος για την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, Ρένα Καραλαριώτου και αντικείμενο οι προθέσεις της σχετικά με τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Θα μείνει στην Περιφέρεια η θα πάει στον Δήμο;», είναι το κεντρικό ερώτημα, καθώς είναι γνωστό ότι γίνεται αποδέκτης «πιέσεων» από πολλούς που πιστεύουν ότι η Ρένα θα μπορούσε να είναι υποψήφια για δήμαρχος και να «χτυπήσει» Δήμο. Και στην περίπτωση αυτή βέβαια, θα ήταν και η πρώτη γυναίκα που θα ηγείτο ψηφοδελτίου για τον Δήμο.
* * *
* Η ίδια πάντως, τηρεί σιγή ιχθύος για το ζήτημα, παρότι, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό μία τέτοια προοπτική καθώς έχει ήδη περάσει από τη θέση της αντινομάρχη και τώρα της αντιπεριφερειάρχη και η «δοκιμή» και ενός άλλου βαθμού αυτοδιοίκησης, όπως είναι ο Δήμος, σίγουρα αποτελεί πρόκληση.
Από την άλλη, δεν χάνει την ευκαιρία να επισημαίνει την ιδιαίτερα καλή και αρμονική συνεργασία που έχει με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, γεγονός που την «κρατάει» στην Περιφέρεια, πόσο μάλλον που θεωρεί σίγουρη την επικράτηση Αγοραστού και στις επόμενες εκλογές.
Οπότε, προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής σε σχέση και με τη διαμόρφωση του συνολικού σκηνικού στα αυτοδιοικητικά στη Λάρισα.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass