Ζάχαρη

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2013 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:47
* ΔΕΝ άντεξε ο Λαρισαίος πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) Χρυσόστομος Γερούκης και υπέβαλε χθες την παραίτησή του στον ειδικό εκκαθαριστή της Αγροτικής Τράπεζας. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως εξήγησε, για τις διαρκείς παλινωδίες στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της εταιρίας τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο παραιτηθείς πρόεδρος είπε στο ΑΠΕ ότι τα 2,5 από τα 3,5 χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της εταιρίας τα «χέρια» του ήταν ουσιαστικά δεμένα και πλέον, δεν μπορούσε να συνεχίσει να διοικεί την ΕΒΖ υπό αυτές τις συνθήκες.
«Η εταιρία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη δίνη συνεχών αποτυχημένων προσπαθειών για ιδιωτικοποίηση. Αυτό έχει διαμορφώσει ένα μη καλό κλίμα στην αγορά. Πρέπει να ληφθεί άμεσα μια οριστική απόφαση για το μέλλον της εταιρεας. 'Η να πωληθεί γρήγορα ή να αποφασιστεί ότι δεν πωλείται και να τεθεί επικεφαλής ένα διοικητικό συμβούλιο, που θα λειτουργεί με βάση τους κανόνες της αγοράς... » Πονεμένη ιστορία, από παλιά, ειδικά για τη Λάρισα, η ΕΒΖ...
Ε. Ρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass