«Νέα Λάρισα»

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2013 21:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:49
* ΔΕΝ αφήνει ασχολίαστο το γραφείο Τύπου της Κίνησης «Νέ@ Λάρισα» την παρατήρηση ανθρώπων της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», για τη μη παρουσία τους στην πρόσφατη εκδήλωση, ούτε και του αναγνώστη για την ανάδυση μνημείων στην πλατεία Μπλάνα.
Συγκεκριμένα η «Νέα Λάρισα» υποστηρίζει τα εξής: «Η, τελικά, μη παρουσία στελεχών-εκπροσώπων της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», στην πρώτη παρουσίαση της «Νέ@ς Λάρισας» από όποια πλευρά και να το εξετάσει κανείς, αξιολογείται ως επιλογή και ενέργεια, θετικά ή αρνητικά, για την «Ενωτική Πρωτοβουλία» και όχι για τη «Νέ@ Λάρισα».
Σε ό,τι αφορά στο θέμα της «ανάδυσης των μνημείων», η αναφορά ήταν ακριβώς, στη ρηξικέλευθη και οραματική πράξη του αείμνηστου δημάρχου Αγ. Μπλάνα να γκρεμίσει την παλιά «νέα αγορά». Πράξη που, «άνοιξε το δρόμο» και, για την οποία, δικαιωματικά, ονοματοθετήθηκε προς τιμήν του η συγκεκριμένη πλατεία και, έχει και την προτομή του. Δεν ήταν για τη διαχείριση της υπόθεσης μετέπειτα η οποία, έχει αρκετά σημεία τρωτά.
Όσον αφορά στους 11 Λαρισαίους που εμφανίζονται ως «μουτζαχεντίν» του Ντίνου Διαμάντου, αφού υπέγραψαν, στηρίζοντας την υποψηφιότητά του και το 2010 και τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι... πιστοί στρατιώτες είναι περισσότεροι και θα αποκαλυφθούν σύντομα, με νεότερη λίστα συμπολιτών που θα υπογράφουν τη διακήρυξη της «Νέας Λάρισας».
Γ.Ρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass