Δρόμος για Στερεά

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2013 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:50
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
* ΜΠΟΡΕΙ να μην αφορά άμεσα τη Λάρισα αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα έργο το οποίο αφορά σε όλη τη Θεσσαλία και το οποίο ήταν «μπλοκαρισμένο» εδώ και κάτι χρόνια.
Πρόκειται για τη συνέχιση των εργασιών στην Εθνική Οδό Νέο Μοναστήρι-Σοφάδες που τι εξασφαλίζει ουσιαστικά; Εξασφαλίζει τη σύνδεση της Θεσσαλία με τη Στερεά Ελλάδα και κατά συνέπεια αφορά σ’ όλους που κινούνται «από» ή «προς» τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.
* * *
* ΤΟ έργο είχε «βαλτώσει» και τελικά μετά βασάνων και κόπων ξεκόλλησε και προχωράει, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, να δίνει το πράσινο φως για τη δημοπράτησή του, όπως ανακοίνωσε χθες στην Καρδίτσα.
Ένας επιπλέον λόγος που ο περιφερειάρχης φρόντισε να... τρέξει τα πράγματα ήταν και το γεγονός ότι το έργο είναι ενταγμένο στο Γ’ ΚΠΣ και αν δεν ξεκολλούσε κινδύνευε όχι μόνο η Θεσσαλία να χάσει το έργο αλλά και η Ελλάδα να χάσει τα χρήματα. Αν μάλιστα σκεφθεί κανείς ότι το έργο έχει το διόλου ευκαταφρόνητο προϋπολογισμό των 10,8 εκ. ευρώ, τότε μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της... χασούρας.
Εν πάση περιπτώσει το έργο μπήκε σε τροχιά δημοπράτησης και μάλιστα μέσα από ευρωπαϊκό διαγωνισμό θα αναδειχθεί ο ανάδοχος και η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών είναι στις 10 Σεπτεμβρίου.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass