Οι Ανεξάρτητοι

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2013 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:52
* «Η παρουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόσο στους Δήμους όλου του νομού, αλλά κυρίως στον Δήμο Λαρισαίων θα εκφραστεί με σοβαρότητα, ευθύνη και συνέπεια απέναντι στους χιλιάδες Λαρισαίους που στήριξαν το κίνημα από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του. Μην ξεχνάτε ότι στις εθνικές εκλογές του Μαΐου στην πόλη της Λάρισας οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν η τρίτη πολιτική δύναμη». Αυτά δήλωσε, κληθείς από τη στήλη να σχολιάσει δημοσίευμα κυριακάτικης αθηναϊκής εφημερίδας που τον παρουσίαζε ως υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων, με την ξεκάθαρη στήριξη του προέδρου Πάνου Καμμένου το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκ των τακτικών συνομιλητών του προέδρου του κινήματος, Μιχάλης Σακελάρης.
* * *
* ΣΥΜΦΩΝΑ με τον κ. Σακελάρη «όσον αφορά στο ποιος θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου, αυτό δεν είναι του παρόντος και δεν αφορά κανέναν τούτη την ώρα που τόσο οι συμπολίτες όσο και ο καθένας από μας δίνουμε καθημερινά τον δυσκολότερο αγώνα, τον αγώνα της επιβίωσης. Στόχος όλων όταν έρθει η ώρα πρέπει να είναι η αλλαγή των νοοτροπιών και των πολιτικών που τρία χρόνια τώρα καταστρέφουν τις ζωές όλων των Ελλήνων».
Γ.Ρ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass