Δύο Λαρισαίοι για το ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2013 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:16
* Ο Φίλιππος Σαχινίδης είναι ο ένας εκ των δύο Λαρισαίων εισηγητών στο πολιτικό-επιστημονικό συμπόσιο που διοργανώνουν το ΠΑΣΟΚ και το ΙΣΤΑΜΕ «Ανδρέας Παπανδρέου» με αφορμή την 39η επέτειο από την ίδρυση του κινήματος.
Το συμπόσιο που θα λάβει χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Αθήνα) την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, τιτλοφορείται: «Από τη μεταπολίτευση στην κρίση. Από την κρίση στην ανασυγκρότηση: Το ΠΑΣΟΚ και η ελληνική πραγματικότητα 1974- 2014».
* * *
* Ο Φ. Σαχινίδης θα μιλήσει στις 11 το πρωί της Τετάρτης στη θεματική ενότητα «Κράτος και οικονομία πριν και μετά την κρίση».
Η εισήγηση του Λαρισαίου βουλευτή και τ. υπουργού Οικονομικών έχει θέμα την «αβέβαιη πορεία μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας».
Στην ίδια θεματική ενότητα θα μιλήσουν ακόμη:
-Αναστάσιος Γιαννίτσης, πρώην υπουργός: «Ιδεολογία και οικονομικές πολιτικές».
-Χριστόφορος Σαρδελής, Οικονομολόγος: «Τράπεζες και χρηματοδότηση της ανάπτυξης».
- Νίκος Χριστοδουλάκης, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην υπουργός: «Για μια έξοδο από το μνημόνιο και όχι από το ευρώ».
Αρίστος Δοξιάδης, Οικονομολόγος: «Κόμματα, επιχειρήσεις, προνόμια και ανταγωνισμός».
* * *
* ΣΤΙΣ 4.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στη θεματική ενότητα «Από την κρίση στην Ανασυγκρότηση», θα μιλήσει και ο Λαρισαίος πρώην υπουργός Παιδείας Πέτρος Ευθυμίου με θέμα: «Παγκοσμιοποίηση και προοδευτική έξοδος από την κρίση, χωρίς νοσταλγίες και παραμύθια».
* * *
* ΑΠΟ τη Θεσσαλία θα μιλήσει στο συμπόσιο και ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας, αν. καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστας Καρτάλης (στις 5.30 το απόγευμα της Τρίτης) με θέμα: «Μια συζήτηση για το περιβάλλον, την ενέργεια, την οργάνωση του χώρου και τη νέα πόλη».
* * *
* ΑΜΕΣΩΣ μετά την ολοκλήρωση του συμποσίου, στις 6.30 το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης οργανώνεται επετειακή εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν για πρώτη φορά μαζί ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass