Δεν το περίμεναν;

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2013 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:18
*ΤΟ σχέδιο προέβλεπε ότι με το κλείσιμο της Σανδράκη στο Ανάχωμα για να προχωρήσουν τα έργα του Περιφερειακού, η κίνηση των οχημάτων θα διοχετευόταν στην Κραννώνος. Που θα επιβαρυνόταν βέβαια σημαντικά, αλλά και πώς αλλιώς, θα λαμβάνονταν ίσως και κάποια προσωρινά μέτρα απαγόρευσης της στάθμευσης αυτοκινήτων...
Άλλαι όμως αι βουλαί της Τροχαίας κι άλλα το βόλεμα των οδηγών κελεύει. Οι οποίοι ακάθεκτοι συνεχίζουν προς τη γέφυρα της ΔΕΥΑΛ, την περνούν και εφορμούν δεξιά στην οδό Λεκατσά. Μετά, χαμός γίνεται στον Πέρα Μαχαλά. Γιωταχί αλλά και φορτηγά και λεωφορεία μανουβράρουν στη Μανουσάκη για να φτάσουν μέσα από τη γειτονιά στη γέφυρα Αλκαζάρ. Είναι και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που εμποδίζουν, θα είναι σύντομα και τα παιδιά των σχολείων. Έχει τρελαθεί ο κόσμος. Και δεν χρειάζεται να ξεκινήσουν φασαρίες για το αυτονόητο. Οι αρμόδιοι, Τροχαία και Δήμος, οφείλουν να βρουν και να επιβάλουν λύση. Σήμερα.
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass