Όπως και να ’χει!

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:25
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
* ΡΩΤΗΘΗΚΕ και χθες ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός σχετικά με τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής, αλλά η απάντηση του ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και για τον επιπλέον λόγο ότι για τις Περιφέρειες δεν ανακοινώθηκε τίποτα οπότε «το τοπίο στην ομίχλη» είναι ακόμη πιο θολό εν προκειμένω.
Πάντως είπε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος του είπε ότι το θέμα είναι υπό συζήτηση γενικώς .
Πάντως σήμερα στις 11 η ΕΝΠΕ έκλεισε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών για το θέμα του προϋπολογισμού και τα χρήματα που ζητάνε προς ενίσχυση οι Περιφέρειες αλλά βεβαίως, αφορμής δοθείσης θα συζητηθεί και το θέμα που προέκυψε. Ενώ θα συναντηθούν και με τον υπουργό Επικρατείας.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, δήλωσε… άνετος, αν τελικώς υπάρξουν αλλαγές.
Και επειδή παρούσα ήταν και η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, έσπευσε να... ερμηνεύσει τον Κώστας Αγοραστός σχολιάζοντας:«αν δεν το καταλάβατε ο Κώστας λέει ότι είτε με αυτό το σύστημα είτε με άλλο, θα κερδίσουμε».
Η ίδια πάντως δήλωσε θετική στην αλλαγή του συστήματος αρκεί βεβαίως να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία και μερίμνα προκειμένου να λυθούν διάφορα ζητήματα τεχνικά αλλά και να αντιμετωπιστούν τοπικές ιδιομορφίες. Άποψη με την οποία συμφώνησε και δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος ο οποίος ήταν παρών.
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass