Κακούργημα

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:25
* ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ πρόκειται να γίνει η κλοπή σιδηροδρομικού υλικού, όπως π.χ. καλωδίων ρεύματος, που προκαλούν και σημαντικά ζητήματα ασφάλειας των σιδηροδρόμων. Την εκτίμηση αυτή έχει η διοίκηση του ΟΣΕ, όπως είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοφανόπουλος. Μάλιστα, αναμένεται να κατατεθεί, τον επόμενο μήνα, τροπολογία στη Βουλή.
* * *
* Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, αναφέρθηκε στο θέμα, με αφορμή το δυστύχημα της περασμένης εβδομάδας στο Μεξικό, όπου έξι άτομα σκοτώθηκαν και 22 τραυματίστηκαν από εκτροχιασμό τρένου, λόγω κλοπής μεταλλικών στοιχείων από τις σιδηροδρομικές τροχιές. "Οι κλοπές μεταλλικών στοιχείων από τα σιδηροδρομικά δίκτυα συνιστούν φαινόμενο που ταλανίζει πολλές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, άλλες σε μικρότερο και άλλες σε μεγαλύτερο βαθμό" είπε ο κ. Θεοφανόπουλος.
* * *
* «Η κατάσταση είναι σταθερή», προσθέτει. «Παράλληλα, οι επιχειρήσεις της αστυνομίας έχουν λειτουργήσει πολύ θετικά προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης του φαινομένου" τονίζει ο πρόεδρος του ΟΣΕ και υπογραμμίζει ότι, σε κάθε περίπτωση, η επιθεώρηση των γραμμών του σιδηροδρομικού δικτύου είναι διαρκής και τα όποια συμβάντα εντοπίζονται, αντιμετωπίζονται άμεσα, αφού διακοπεί πρώτα η κυκλοφορία και εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης».
Ε. Ρ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass