Αρχαίοι... Γερμανοί!

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2013 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:27
* ...ΚΑΙ μέσα σε όλα τα άλλα, βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ και ένα γκρουπ Γερμανών τουριστών στο Αρχαίο Θέατρο. Οι οποίοι συνέπεσαν σχεδόν με το τέλος της παράστασης και περιεργάζονταν από πάνω τον χώρο.
Αφού όμως το είδαν που ήταν ανοιχτό, ζήτησαν την άδεια να κατέβουν και στον χώρο, που τους δόθηκε και τον ρόλο των «ξεναγών» ανέλαβαν ο δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης, αλλά και ο βουλευτής Χρ. Κέλλας που είναι και γερμανομαθής και πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Συνδέσμου, και τους τα έλεγε και από πρώτο χέρι.
Οπότε κάποια στιγμή εξέφρασαν την απορία τους γιατί το Θέατρο δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί, και ο Χρ. Κέλλας τους είπε: «Δεν υπάρχουν λεφτά γι’ αυτό, να πείτε στη Μέρκελ να μας δώσει». Οι Γερμανοί έσκασαν στα γέλια, αλλά πάντως είπαν ότι θα της το μεταφέρουν της καγκελαρίου! Μάλιστα, μία το πήρε και πιο ζεστά από τους υπολοίπους και είπε ότι η γειτόνισσά της είναι η πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Ρηνανίας-Βεστφαλίας και μόλις γυρίσει θα της το πει!
Σε κάθε περίπτωση δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το Θέατρο αλλά και την Ελλάδα γενικά και είπαν ότι γυρίζοντας στη Γερμανία θα είναι οι μεγαλύτεροι διαφημιστές της Ελλάδας!
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass