Κιλελέρ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2013 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:34
* «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ μας ο πολίτης» δήλωσε στον απολογισμό της θητείας του ο Ρίζος Κομήτσας και ο Γιώργος Λαδόπουλος της αντιπολίτευσης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
«Σίγουρα είναι σύμβουλός του ο πολίτης αλλά αυτός είναι άμισθος, εν αντιθέσει με τη μισή ντουζίνα συμβούλων της δημοτικής αρχής Κιλελέρ, οι οποίοι παρά τα οξυμένα προβλήματα της Τ.Α. συνεχίζουν να αμείβονται πλουσιοπάροχα» δηλώνει ο εκπρόσωπος του «Μαρίνου Αντύπα» και συνεχίζει: «Όσον αφορά στα χρηματοδοτούμενα έργα του ΕΣΠΑ, όλα όσα εξήγγειλε είναι υπό ένταξη ή θα ενταχθούν, άρα παροχολογία. Κλασικό παράδειγμα η ανόρυξη γεωτρήσεων Αρμενίου και Μέλισσας, όταν εδώ και τρία χρόνια οι κάτοικοι πίνουν νερό από υδροφόρα. Στα χωριά αυτά, όλοι καταλαβαίνουν πως νερό θα πιούνε από την επόμενη δημοτική αρχή. Για τα έργα που υλοποιούνται όπως δήλωσε ο δήμαρχος με το χαμηλότερο κόστος, μάλλον δεν εννοεί αυτά που κάνει με απευθείας αναθέσεις (και είναι πολλά) και τα οποία δεν τυγχάνουν της έκπτωσης της εκάστοτε δημοπράτησης.
Σχετικά με την μη αύξηση των δημοτικών τελών τα τελευταία 2 χρόνια, αυτό είναι φυσικό αφού τον πρώτο χρόνο της θητείας του προχώρησε σε αυξήσεις, όπως στη Δ.Ε. Πλατυκάμπου, από 100%-800%! Για τα έργα που έκανε για την ενίσχυση των αγροτών, ας μας πει εκτός από τον ρόλο του πολιτικού σχολιαστή και επιστολογράφου-ενημερωτή τι πέτυχε στον τομέα της κατάργησης του ΓΟΕΒ, του προγράμματος νιτρορύπανσης, του εξηλεκτρισμού και του πετρελαίου».
Και ο Γ. Λαδόπουλος καταλήγει: «Να γνωρίζει πάντως ο κ. Κομήτσας ότι ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από επαγγελματίες της πολιτικής, αλλά από επαγγελματίες της ζωής».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass