Το... καλό το παλικάρι

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2013 22:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:36
* ΠΩΣ λέμε «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»;
Ε, αυτό και κατά κυριολεξία.
Διότι το «καλό το παλικάρι» εν προκειμένω είναι ο Α. Τσίπρας, ο οποίος τι κάνει; Η τέλος πάντων τι προσπαθεί να κάνει; Επειδή ο «ξεσηκωμός» των εκπαιδευτικών καταρχήν δεν είναι μαζικός-διότι οι δάσκαλοι έχουν τα δικά τους συμφέροντα και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί το ίδιο, οπότε τραβάνε τον δικό τους δρόμο, αλλά και οι καθηγητές αμφίβολο είναι πόσο «μαζικά» θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις και για πόσο μπορούν να αντέξουν οικονομικά στην αποχή από τα μαθήματα, ρίχνει, εμμέσως πλην σαφώς το μπαλάκι στους μαθητές.
Τους κάλεσε προχθές στους Αγιασμούς να διεκδικούν τα πάντα με αγώνες και να συμπαραταχτούν μαζί με τους γονείς τους, με τους καθηγητές τους.
Δηλαδή, για όσους τυχόν δεν κατάλαβαν, το «μήνυμα» είναι απλό: αν οι μαθητές «συμπαραταχτούν» στον αγώνα των καθηγητών και κάνουν καταλήψεις στα σχολεία, τότε... Τότε απλά οι καθηγητές και δεν θα προσέρχονται στο μάθημα, και θα πληρώνονται και δεν θα τίθεται θέμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις και εκφυλισμού τους, ακριβώς λόγω της έλλειψης συμμετοχής. Επιπλέον δε, το όλο σκηνικό, θα δίνει και την εικόνα μίας γενικευμένη ανακατωσούρας. Απλά πράγματα.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass