Κόσμος, λαός...

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2013 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:41
* ΗΤΑΝ η πιο μαζική συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων που υπήρξε στη Λάρισα, απ’ όσο μπορεί να θυμάται κάποιος. Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες στους δρόμους της πόλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν η κεφαλή της πορείας βρισκόταν στο 10 Λύκειο στην Ηπείρου, οι τελευταίοι διαδηλωτές ήταν ακόμη στην Κενταύρων-κι η Ανθ. Γαζή δεν είναι κανένα στενό δρομάκι.
Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Ταχυδρομείου, με πρωτοπόρους τους εκπαιδευτικούς, ήταν για πρώτη φορά πολυπληθέστερη εκείνης που οργάνωσε το ΠΑΜΕ την ίδια ώρα στην Κεντρική πλατεία-κάποιοι είπαν πολλαπλάσια. Και δεν ήταν ότι το ΠΑΜΕ είχε λιγότερο κόσμο από άλλες φορές. (Πού να ήταν και ενιαία η διαμαρτυρία...)
* * *
* Ο απλός κόσμος βγήκε στους δρόμους της Λάρισας. Αυτό που αναρωτιούνταν όλοι εδώ και πολύ καιρό, «μα γιατί δεν βγαίνουμε όλοι στον δρόμο να αντιδράσουμε;», βρήκε χθες την απάντησή του. Τα συνδικάτα δεν άλλαξαν ξαφνικά, δεν δυνάμωσαν, ούτε τα κόμματα έγιναν πιο πειστικά αίφνης. Η αγανάκτηση, η ανησυχία των ανθρώπων ήταν που βρήκε την κοίτη της. Οπότε την επόμενη φορά... (Αν και αυτό το χθεσινό ουδείς μπορεί να το αγνοήσει).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass