Ου ψευδομαρτυρήσεις...

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2013 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:45
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
*«ΠΑΛΙ ψέματα Γρηγόρη;». Έχουν συνηθίσει πια στη δημοτική αρχή Αγιάς με τα καμώματα του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Γρ. Καλαγιά, όμως δεν αντέχουν να μην του απαντήσουν σε όσα έγραψε αυτή τη φορά για τη σύσκεψη σχετικά με το πρόβλημα του παλαιού αιγιαλού, όπου μετείχε ο βουλευτής Χρ. Κέλλας, η διευθύντρια της Κτηματικής και θιγόμενοι ιδιοκτήτες.
Λοιπόν, ξεκαθαρίζουν ότι ο δήμαρχος Αντ. Γκουντάρας, ο Δήμος γενικά, ποτέ δεν ειδοποιήθηκε για τη συνάντηση, κανένας δεν είχε μάθει. Αλλιώς γιατί να αδιαφορήσουν, που τόσα χρόνια τρέχουν για την υπόθεση. Ούτε οι πρόεδροι των συλλόγων επαγγελματιών της περιοχής προσκλήθηκαν. Το ξέρουν καλύτερα αυτό, από τον Γρ. Καλαγιά, εκείνοι που οργάνωσαν τη σύσκεψη στα παράλια.
Από την πλευρά του Δήμου, θυμίζουν επίσης ότι ο διαμαρτυρόμενος δημοτικός σύμβουλος είναι εκείνος που έχει παραιτηθεί υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου στην προσωπική του υπόθεση του παλαιού αιγιαλού. Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι δίνουν τη μάχη και σύρονται στα δικαστήρια, εκείνος έχει εγκαταλείψει. Όταν βέβαια δικαιωθούν, τότε θα επωφεληθεί και εκείνος βέβαια... (Και επιμένουν από τον Δήμο, συστήνοντάς του να πάψει να παραβιάζει συστηματικά την Ενάτη Εντολή...).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass