Ψιθυριστά

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2013 13:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:56

 
Κομμουνιστές!
* ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ η προχθεσινή απόφαση του «Γιούρογκρουπ» να επιβάλει έκτακτη εισφορά στις καταθέσεις των Κυπρίων. Απόφαση η οποία ελήφθη νύχτα και τέθηκε αμέσως σε εφαρμογή, με αποτέλεσμα, χιλιάδες αποταμιευτές να «κουρευτούν»... ενώ κοιμόντουσαν!
Χθες το πρωί οργισμένοι Κύπριοι διαπίστωναν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αναλήψεις, γιατί τα συστήματα των ΑΤΜ δεν λειτουργούσαν (...), ενώ, αργότερα, όταν αποκαταστάθηκε η λειτουργία τους διαπίστωσαν ότι παρακρατούνταν μέχρι και το 9,9% των καταθέσεών τους.
Στην Κύπρο έχουν καταθέσεις και πολλοί Έλληνες, ενώ αγωνία υπήρξε και μεταξύ των καταθετών των θυγατρικών των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, οι οποίες όμως εξαιρέθηκαν του «κουρέματος».
Κι όπως σχολίαζε συμπολίτης, το «Γιούρογκρουπ» πρέπει να... καταλήφθηκε από κομμουνιστάς οι οποίοι υφαρπάζουν τις οικονομίες του κοσμάκη...
Δ. Χ.
 
Όπως... Ελλάντα;
* ΤΟ περιστατικό με τους μαθητές από τον Αμπελώνα που εγκλωβίστηκαν στην Ουγγαρία μαζί με χιλιάδες άλλους συνέβη γιατί;
Γιατί σου λέει στην Ουγγαρία την Πέμπτη ήταν αργία, οι προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες ήταν άλλες και ο «κακός τους ο καιρός» έπιασε στον ύπνο τον κρατικό μηχανισμό, ο οποίος αργούσε.
Δηλαδή «φυσιολογικά πράγματα» όπως ακριβώς συμβαίνουν και στην Ελλάδα!
Το μη.... φυσιολογικό είναι ότι εκεί κυκλοφορούσε χθες ότι γινόταν λόγος να παραιτηθεί μέχρι και ο αρμόδιος υπουργός επειδή δεν αντιμετωπίστηκε έγκαιρα και αποτελεσματικά η κατάσταση. Ενώ εδώ; Άιντε το πολύ-πολύ να την πλήρωνε κάνας υπάλληλος.
Όσο για τους μαθητές από τον Αμπελώνα; Θα έχουν να συζητάνε μέρες και να θυμούνται χρόνια την περιπέτειά τους.
Μ.Η.Α
 
«Έχετε κλήση»
* ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει πλέον «νέα Ένωση» στη θέση της ΕΑΣ αλλά... Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι «ουρές» της παλιάς έχουν τελειώσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες για την ιστορία κατάχρησης χρημάτων από το Ταμείο της, έχει ήδη αρχίσει ο Εισαγγελέας να καλεί κόσμο και να αναμένονται και άλλες κλήσεις, ενδεχομένως και «τρανταχτών» ονομάτων που πλέον δεν ασχολούνται με την Ένωση και έχουν άλλη ιδιότητα, προκειμένου να βρεθεί άκρη σχετικά με το «τι» συνέβη τελικά και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες.
Μ.Η.Α
  
Τηλεφώνημα
* ΓΙΑ τηλεφωνικές οχλήσεις από αγνώστους, διαμαρτύρεται συμπολίτισσα. Λέγοντας πως άγνωστη τηλεφώνησε στο σπίτι της, ακόμη και στις 9.30 το βράδυ όπως έγινε προχθές, ζητώντας για λογαριασμό κάποιας εταιρίας, να μιλήσει με τα παιδιά της εφόσον είναι 19 έως και 28 ετών.
Επειδή οι καιροί είναι ύποπτοι και επειδή, συνήθως, οι εταιρίες δεν αναζητούν κανέναν νυχτιάτικα, καλόν είναι εφόσον ανάλογο περιστατικό έχει συμβεί και σε άλλους συμπολίτες ας απευθυνθούν στις αρμόδιες αρχές...
Β.Κ.
 
 e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass