Δεν... εξαργύρωσε

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2013 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:11
* ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ χθες ο Χρ. Καλομπάτσιος την πληροφορία που προχθές ανέφερε η «Ε» ότι τελικά δεν είχε καταθέσει αίτηση για τις διοικήσεις των Νοσοκομείων.
Και στην απόφασή του, όπως ο ίδιος σχολίαζε, βάρυνε το γεγονός ότι υπάρχει θέμα «ασυμβίβαστου» και έτσι δεν θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος στις επόμενες εκλογές ή και για ακόμη παραπέρα. Άλλωστε, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα θα έπρεπε να παραιτηθεί από τη θέση 18 μήνες πριν. Οπότε... πότε; Ήδη μέχρι να τοποθετηθούν οι νέες διοικήσεις ο χρόνος που έχει περάσει είναι μακρύς.
«Προτιμώ να μείνω κοντά στους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους και να συνεχίσω να εργάζομαι γι’ αυτούς» έλεγε χθες ο ίδιος, αν και... Αν και η περίπτωσή του φερόταν από τις «σίγουρες» για την κατάληψη μίας διοικητικής θέσης στα νοσοκομεία.
Έτσι όπως εξελίχθηκε το πράγμα, πάντως, φαίνεται ότι ο Χρ. Καλομπάτσιος, δεν θέλησε ούτε να...εξαργυρώσει το γεγονός ότι είχε εθελοντικά δεχτεί να μπει ενδέκατος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ (τότε που προεκλογικά γινόταν ένα... στριμωξίδι στις θέσεις του ψηφοδελτίου και υπήρχαν γκρίνιες) γεγονός που ο νυν υπουργός Υγείας και τότε γραμματέας του κόμματος Α. Λυκουρέντζος, που είχε έρθει τότε στη Λάρισα είχε ξεχωριστά σχολιάσει και είχε πει το θα «αναγνωριστεί» αυτή η κίνηση.
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass