Γιατί κ. υπουργέ;

Δημοσίευση: 04 Απρ 2013 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:19
* Η ΑΡΧΗ είχε γίνει πρόσφατα, με τις τελετές παράδοσης – παραλαβής της 1ης Στρατιάς και του ΑΤΑ όπου απαγορεύθηκε η παρουσία τοπικών τηλεοπτικών σταθμών και φωτογράφων των τοπικών ΜΜΕ.
Η απόφαση βαραίνει τον υπουργό Άμυνας Παν. Παναγιωτόπουλο και δημοσιογράφο στο επάγγελμα, καθότι αποκλείεται οι τοπικοί σχηματισμοί να έλαβαν τέτοια πρωτοβουλία. Άλλωστε εθιμοτυπικές τελετές είναι.
Το κακό συνεχίζεται σήμερα με το ΥΕΘΑ να δείχνει πως δε σέβεται τους δημοσιογράφους οι οποίοι καλούνται να καλύψουν την επίσκεψη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, πού λέτε; Έξω από το ΑΤΑ! Ναι σωστά διαβάσατε έξω από το ΑΤΑ γιατί αν περιμένουν οι δημοσιογράφοι σε κάποια αίθουσα μέσα στο ΑΤΑ, μπορεί να θιγούν απόρρητα θέματα εθνικής άμυνας. Αυτά που ξέρει και ο τελευταίος ΝΑΤΟϊκός αξιωματικός!
Αν αφορούσε σε δηλώσεις του κ. ΥΕΘΑ γνωρίζαμε τι θα κάναμε, αλλά επειδή δεν πρέπει να κατηγορηθούμε για αγένεια και επειδή δεν μας φταίει σε κάτι ο κ. Τσίπρας, θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η συνάντηση για να γίνουν δηλώσεις. Μάλιστα, περνώντας την κεντρική πύλη του ΑΤΑ, στο αριστερό σας χέρι έχει ένα υπέροχο ζαχαροπλαστείο....
Β.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass