Ψυχραιμία...

Δημοσίευση: 25 Απρ 2013 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:49
* «ΓΙΑ ένα αυστηρά υπηρεσιακό θέμα: τη θεώρηση των επαγγελματικών αδειών λαϊκών αγορών, η οποία- ξεκαθαρίζουμε -ότι βάσει του νόμου αποτελεί αρμοδιότητα του Περιφερειακού Συμβουλίου», σημειώνεται σε ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας, «ο δήμαρχος Λαρισαίων εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στην αντιπεριφερειάρχη».
Συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση, η Ρένα Καραλαριώτου έχει σειρά. «Το ίδιο εφαρμόζεται από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες όλης της χώρας. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας όλο αυτό το διάστημα έχει προχωρήσει με απόφασή του σε πολλές θεωρήσεις αδειών για όλη τη Θεσσαλία, ως οφείλει από τον νόμο. Δεν κατανοούμε λοιπόν ποιος ο λόγος της επίθεσης και τι ζητείται; Ζητείται από το Περιφερειακό Συμβούλιο να μην θεωρεί άδειες, παραβαίνοντας τον νόμο; Ζητείται από την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας να μην ασκήσει τα καθήκοντά της και να μην προστατεύσει τους πωλητές στις λαϊκές αγορές;»
* * *
* ΚΑΙ συνεχίζει η προς δήμαρχο επιστολή: «Γνωρίζει ότι η Δημοτική Αστυνομία- με την οποία υπάρχει άψογη συνεργασία - είναι υποχρεωμένη να επιβάλλει πρόστιμο της τάξης των 1000 ευρώ σε ανθρώπους του μεροκάματου στην περίπτωση που δεν διαθέτουν θεωρημένη άδεια; Και αφού γνωρίζει, όπως είπε, όλους τους λαϊκατζήδες με το μικρό τους όνομα-όντας δήμαρχος 15 ετών - δεν θέλει και ο ίδιος να τους προστατεύσει;
Πάγια θέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία έχει κατ’ επανάληψη εκφραστεί δημόσια, είναι ότι η αρμοδιότητα των λαϊκών αγορών πρέπει να μεταφερθεί εξ ολοκλήρου στους Δήμους. Αυτό όμως πρέπει να γίνει με νόμο. Και ειλικρινά, απαντάμε καλοπροαίρετα, γιατί μοναδικό μας μέλημα είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς, προς όφελος των πολιτών».
Για να καταλήξει: «Πάνω από όλα όμως, πιστεύουμε ότι ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα -τα οποία καλούμαστε να επιλύσουμε καθημερινά-και δεν τον ενδιαφέρουν οι ανούσιες αντιπαραθέσεις. Ψυχραιμία...» ( Η οποία φαίνεται να επικρατεί αμφίπλευρα και άρα δεν αναμένεται νέο επεισόδιο).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass