Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γροθιές και... σχόλια!

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2013 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:00
* ΕΣΠΑΣΕ τα καθιερωμένα των τελευταίων χρόνων το Εργατικό Κέντρο Λάρισας με κατάθεση αυτή τη φορά στεφάνων για την Πρωτομαγιά στην πλατεία όπου και το μνημείο του πρώτου του προέδρου Τάκη Γαργαλιάνου.
Υψωμένες γροθιές και υπό την υπόκρουση της 4ης Διεθνούς από ...«Hi- tech» συνδικαλιστή μέσω I phone! Ομως δεν έλειψαν και τα σχόλια μελών της Διοίκησης για την όλη σύνθεση της πορείας που τα μεταφέρουμε ακριβώς όπως τα καταγράψαμε:
Συγκεκριμένα σχολίαζαν αρνητικά την προχθεσινή παρουσία στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους ΣΥΡΙΖΑ με πανό και σημαίες.
«Την ώρα, έλεγαν, που κόπτονται δήθεν για την ενότητα του εργατικού κινήματος, χωρίς χρώματα και κόμματα. Μήπως σκέφτονται να υποκαταστήσουν τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και να αναλάβουν αυτοί τον γιορτασμό της 1ης Μάη ή απλά θέλουν να καπηλευτούν τις συγκεντρώσεις για μικροκομματικά τους συμφέροντα;
Όπως και να έχει, ο σεβασμός τους τάχα στην αυτοτέλεια του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος πήγε περίπατο, αποδείχνοντας ότι δεν τον εννοούν, αν δεν είναι στα μέτρα τους...».
(σ.σ. Μάλλον ολίγον ...τσουχτερές οι κουβέντες, αλλά δεν ήταν δέον να τις... λογοκρίνουμε)
ΔΗ.ΒΑΛ.