Δεν έπρεπε...

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2013 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:10
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
*«Ο κόμβος στην περιφερειακή οδό θα γίνει ούτως ή άλλως», ξεκαθαρίζουν από το Δημαρχείο. «Δεν εξυπηρετεί μόνο το γήπεδο. Η προκήρυξη βγαίνει εντός των ημερών».
* * *
*ΟΣΟ για την προειδοποίηση Α. Παπαστεργίου, η πλευρά Τζανακούλη προλαβαίνει και επανέρχεται εκείνη στην υπόθεση του παραχωρηθέντος «φιλέτου» της Νεάπολης. «Να επανέλθει και να πει ό,τι θέλει ο κ. Άγις. Προηγουμένως όμως να απαντήσει ευθέως γιατί επί Λαμπρούλη μεταβίβασαν την έκταση στη ΓΓΑ και δεν την παραχώρησαν για ορισμένο χρονικό διάστημα; Αν είχαν φροντίσει να παραχωρηθούν για τριάντα χρόνια π.χ., σήμερα ο χώρος θα είχε περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου, μαζί με τις όποιες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Γιατί δεν έκαναν όπως εμείς που παραχωρήσαμε τα 35 και τα 4 στρέμματα για μια δεκαπενταετία. Και σε λίγα χρόνια τα γήπεδα του τένις περιέρχονται αποκλειστικά στον Δήμο. Συνεκμετάλλευση με τον ιδιώτη έχουμε τώρα». (Αν και πρακτικά, μάλλον ο Δήμος τα διαχειρίζεται).
* * *
*«ΝΑ απαντήσει ευθέως ο κ. Άγις», ζητά η πλευρά του δημάρχου. «Γιατί δεν έβαλαν τότε τον όρο που επέβαλε ο Κώδικας Δήμων ότι αν δεν αξιοποιηθεί η έκταση εντός πενταετίας, τότε επιστρέφει αυτομάτως στον Δήμο;». (Γεγονός πάντως αναμφισβήτητο ότι κανείς δεν υπερασπίζεται σήμερα την παραχώρηση των 150 στρεμμάτων στον Κ. Πηλαδάκη προσωπικώς. Μα κανείς πια;).
Ζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass