Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα... πτέρυγα

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2013 4:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:30
e-mail επικοινωνίας: tsant@eleftheria.gr
* ΘΑ μπορούσε κανείς να το πει και «κεραυνό ένα αιθρία» με την έννοια του ότι δεν υπήρξε σχετική ...προειδοποίηση, αλλά...Αλλά από την άλλη, για τους γνωρίζοντες δεν είναι και τόσο ξαφνικό το γεγονός.
Η παραίτηση του Θανάση Αγγέλη από την ομάδα της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ανακοινώθηκε ξαφνικά και λακωνικά χθες, έχει ιστορία.
Και η συμμετοχή του στις συνεδριάσεις της ομάδας της πλειοψηφίας ήταν σπάνια και η δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκε σε κάποια θεσμική θέση επίσης γνωστή, όπως και η επιθυμία του να λάβει μία θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη. Την είχε εκφράσει από την αρχή της θητείας της παρούσας ΠΑ και την εξέφρασε εκ νέου και στις πρόσφατες αλλαγές στους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες που έκανε ο Κώστας Αγοραστός.
Τώρα, «γιατί» επέλεξε τη συγκεκριμένη στιγμή για να αποστασιοποιηθεί αυτό είναι ένα άλλης τάξεως ζήτημα.
Πάντως σημειολογικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι και χθες ο Θανάσης Αγγέλης καθόταν δίπλα στον αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρη Αλεξόπουλο, που ως γνωστόν βρίσκεται σε «βαθιά κατάψυξη» εδώ και καιρό αλλά μόλαταύτα δεν έχει παραιτηθεί. Οι δύο τους θα κάνουν μάλλον την «πτέρυγα των δυσαρεστημένων»!
Μ.Η.Α.