Τα μηνύματα του Κ. Τζανακούλη

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2013 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:39
* ΣΤΗΝ ομιλία του στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Κώστας Τζανακούλης έστειλε κι άλλα μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες.
Επέλεξε μάλιστα να ολοκληρώσει την ομιλία του συστήνοντας στους αυτοδιοικητικούς «να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας», αναφορά η οποία εκτός από συγκεκριμένους παραλήπτες στο δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων, ερμηνεύτηκε ως νέο «άδειασμα» στον Γιώργο – Αδελφέ – Ακριβούλη για τα όσα είπε την περασμένη εβδομάδα στο δημοτικό συμβούλιο Κιλελέρ.
* * *
* ΕΙΠΕ, λοιπόν, με νόημα ο δήμαρχος Λαρισαίων:
«Μόλις πάμε στην αντιπολίτευση, με το παραμικρό, στέλνουμε εδώ και εκεί, στις διάφορες αρχές, τη συμπολίτευση και μόλις γινόμαστε συμπολίτευση, στέλνουμε τον προηγούμενο δήμαρχο.
Εάν ο οποιοσδήποτε από εμάς έχει κάνει παρανομίες, θα πρέπει να μην κρυφτούμε. Εκεί που πρέπει να πάει, θα πάει, αλλά όχι να προσπαθούμε να βρούμε για ψύλλου πήδημα και να στέλνουμε τον προηγούμενο, η νυν Διοίκηση, ή αλλιώς, μόλις φτάνουμε στην αντιπολίτευση, τους πάντες.
* * *
* ΚΑΙ γινόμαστε καθημερινά θέμα, διότι άμα σε βλέπει ο συμπολίτης που πας στα δικαστήρια, βλέπει τον δήμαρχο μονίμως στα δικαστήρια, πού να καταλάβει για τι είναι; Και λέει: «Πάλι εδώ είναι αυτός; Άρα, κάτι συμβαίνει». Και βγαίνουν με πηχυαίους τίτλους τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης: «Η μαφία των δημάρχων, τα συνδικάτα, τα παρασυνδικάτα». Για όνομα του Θεού, δεν πρέπει να αντιδράσουμε;
* * *
* ΕΔΩ πρέπει να είμαστε μια γροθιά οι αυτοδιοικητικοί. Όσοι υπηρετούμε την αυτοδιοίκηση και την πιστεύουμε. Πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν οι πάντες, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και σε μια τάξη 325 δημάρχων και χιλιάδων δημοτικών συμβούλων, εάν 4 – 5 ή δεν ξέρω πόσοι, παρανομούν ή κάνουν αυτά που κάνουν, δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν όλη την τάξη την αυτοδιοικητική».
ΜΑΚ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass