Μοιράστηκαν

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2013 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:53
* ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ και οι διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων από τον νομό Λάρισας που θα συμμετάσχουν στο 9ο Συνέδριο της ΝΔ στο τέλος του μήνα.
«Ικανοποιητική» χαρακτηρίστηκε από τη ΝΟΔΕ η προσέλευση στην ψηφοφορία, αλλά το «ικανοποιητική» είναι μία σχετική έννοια γιατί θα μπορούσε σαφώς να είναι και μεγαλύτερη από 250 άτομα που προσήλθαν και ψήφισαν.
Εκείνο που έχει ενδιαφέρον πάντως, σε σχέση με αυτούς που εξελέγησαν από τη ΝΟΣ ( 19 άντρες και 7 γυναίκες λόγω ποσόστωσης) είναι ότι οι ψήφοι γενικά ήταν «μοιρασμένοι» χωρίς... εξόφθαλμες διαφορές, τουλάχιστον στο κομμάτι του «μικτού» ψηφοδελτίου. Δηλαδή σε αυτό που μπορούσαν να θέσουν υποψηφιότητα και άντρες και γυναίκες, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία οι υποψήφιοι ήταν άντρες, πλην μίας γυναίκας, η οποία εξελέγη. Από το «μικτό»-ανδρικό, δεν εξελέγησαν 4 αφού συνολικά οι υποψήφιοι ήταν 23. Στις γυναίκες πάλι και οι 7 που ήταν υποψήφιες προφανώς βγήκαν αλλά στην περίπτωση αυτή, φαίνεται μία «συσπείρωση» ψήφων. Ενώ και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την Αγρότες-Συνεταιριστές, όσοι ήταν οι υποψήφιοι βγήκαν.
Ορισμένοι από τους Λαρισαίους συνέδρους έχουν ήδη βάλει πλώρη για τη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται σχετικά για να πετύχουν τον... στόχο.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass