ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Βγαίνουν τα τρακτέρ στην Καρδίτσα

* Πανθεσσαλική σύσκεψη οργανώνει η ΕΟΑΣΚ στον Παλαμά

Δημοσίευση: 18 Νοε 2016 10:24

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 αποφάσισε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας να «βγάλει» τα τρακτέρ στην Καρδίτσα προκειμένου να πλαισιώσουν ένα παναγροτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στα σκληρά μνημονιακά φοροεισπρακτικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ’ επιταγή των δανειστών της χώρας.

Ειδικότερα, σε σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ Βαγγέλης Μπούτας πρότεινε και έγινε αποδεκτό από τους συγκεντρωμένους εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δυναμικών κινητοποιήσεων που θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα τον προπομπό περεταίρω κλιμάκωσης του αγώνα στην «καρδιά» του χειμώνα!

Ο νέος κύκλος θα ανοίξει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου οπότε στελέχη της Ομοσπονδίας και μέλη αγροτικών συλλόγων του Νομού θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Καρδίτσας κατά των νέων φορολογικών μέτρων.

Ακολούθως, στις 28 Νοεμβρίου, (ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί μετά από συνεργασία με τις άλλες θεσσαλικές ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων) θα πραγματοποιηθεί πανθεσσαλική σύσκεψη στον Παλαμά, για να συντονιστούν οι ενέργειες οργάνωσης κινητοποιήσεων σε όλη την περιφέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τόπος διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην Καρδίτσα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, δεδομένου ότι στο κέντρο της πόλης θα έχουν στηθεί το Παγοδρόμιο, η Ρόδα, το Καρουζέλ και άλλα παιχνίδια, ενώ θα έχει ανοίξει και η «Παυσιλυπούπολη» ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass