ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΓΡΟΤΕΣ

Πλήρωσαν για ρεύμα και φως δεν βλέπουν…

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2017 11:14

Την έντονη διαμαρτυρία δεκάδων Λαρισαίων αγροτών προκαλεί η στάση της ΔΕΔΔΗΕ, καθώς, ενώ έχουν εξοφλήσει έγκαιρα τις δαπάνες για τη σύνδεση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με την αρδευτική γεώτρηση, ενώ πλήρωσαν για την κατασκευή υποδομών, μέχρι σήμερα η σύνδεση δεν έχει επιτευχθεί καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες- η ΔΕΔΔΗΕ δεν διαθέτει υλικά (κολώνες, καλώδια κλπ).

Αντιπροσωπεία αγροτών συναντήθηκε χθες με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασ. Κόκκαλη στον οποίο και εξέθεσαν το πρόβλημα, ζητώντας τη συνδρομή του. Με τον κ. Κόκκαλη να αναγνωρίζει ως δίκαιο το αίτημα των αγροτών στους οποίους και τόνισε πως ήδη έχει επικοινωνήσει με τη ΔΕΔΔΗΕ, αναμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις από βδομάδα.

Εκ μέρους των θιγόμενων αγροτών ο κ. Βαγγ. Παπαγιαννούλης σημείωσε ότι περισσότεροι από 60 αγρότες, χωρίς να υπολογισθούν οι κτηνοτρόφοι, στο δίκτυο του ΤΟΕΒ Πηνειού «έχουν καταβάλει περί τις 10.000 ευρώ ο ένας τόσο για τη σύνδεση όσο και για υποδομές» (κατασκευή οικίσκου κλπ) στις αρδευτικές γεωτρήσεις.

Η διαδικασία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και, ενώ η ΔΕΔΔΗΕ δεσμεύθηκε τότε ότι η σύνδεση θα γίνει το επόμενο δίμηνο, «σήμερα έχουμε φθάσει στους 8 μήνες μετά και το ρεύμα δεν συνδέθηκε ακόμη» τονίζει ο κ. Παπαγιαννούλης προσθέτοντας ότι «η φημολογία θέλει τη ΔΕΔΔΗΕ να καθυστερεί επειδή δεν έχει κολώνες και καλώδια».

«Κάνουμε αγώνα για το αυτονόητο» πρόσθεσαν οι αγρότες με τον κ. Κόκκαλη να σημειώνει πως «οι αγρότες έχουν δίκιο, έχω ήδη επικοινωνήσει με τη ΔΕΔΔΗΕ από την οποία αναμένω συγκεκριμένες δεσμεύσεις από βδομάδα». Στο πλαίσιο της ίδιας συνάντησης οι αγρότες ευχαρίστησαν τέλος τον κ. Κόκκαλη για τια παρεμβάσεις του, προκειμένου να συνεχισθεί το πρόγραμμα της νιτρορύπανσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass