Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καμία συνεργασία με τα ΚΥΑ – ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2017 12:05

Διαψεύδει οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας με τα ΚΥΑ – ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σε ανακοίνωσή της με την οποία παρέχει σειρά διευκρινίσεων για την παρουσία της στον νομό Λάρισας καλώντας παράλληλα τους παραγωγούς να την εμπιστευτούν και να υποβάλουν άμεσα τις αιτήσεις ΟΣΔΕ στα νέα σημεία εξυπηρέτησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με αφορμή μια κακόβουλη και παραπλανητική φημολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα στον νομό σχετικά με τη διαδικασία των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2017 διευκρινίζει τα παρακάτω :

Tα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών υπό τον διακριτό τίτλο ΚΕΑ που λειτουργούν κάτω από την αιγίδα της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μεταφερθήκαν φέτος σε νέες διευθύνσεις.

* ΚΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παλαμιώτη 19, παράδρομος της ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης, απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς. Τ: 2414-409540 έως 549

* ΚΕΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Αγίας Παρασκευής 20, Τύρναβος. (απέναντι από τα ΚΤΕΛ) Τ: 24920-29258

* ΚΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ: Φαρσάλων 115, Νίκαια. Τ:2410-921971

* ΚΕΑ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Πλατεία Θέμιδος, Συκούριο, απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς. Τ: 24950-52915

* ΚΕΑ ΑΓΙΑΣ: Λαρίσης 18, Αγιά.

Τα προαναφερθέντα ΚΕΑ της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δεν έχουν καμία σχέση με τα γραφεία που έχουν μετονομαστεί πρόσφατα σε ΚΥΑ - ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και τα διαχειρίζεται η ΑΓΡΟΓΕΝΕΣΙΣ ΕΠΕ, εταιρία συμφερόντων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγρινίου. Συνεπώς τα ΚΥΑ – ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ δεν έχουν καμίας μορφής συνεργασία με την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Η εταιρία ΑΓΡΟΓΕΝΕΣΙΣ ΕΠΕ δεν είναι πιστοποιημένος φορέας σαν Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων στον νομό Λάρισας και δανείζεται την πιστοποίηση του ΚΥΔ Agroprotasis, Θανοπούλου Βαρβάρα με έδρα τα Φάρσαλα.

Καλούμε τους παραγωγούς να εμπιστευτούν την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και να υποβάλουν άμεσα τις αιτήσεις τους στα νέα σημεία εξυπηρέτησης, πληρώνοντας με μια από της παρακάτω επιλογές:

* Χωρίς μετρητά, με πάγια εντολή

* Χωρίς μετρητά, με χρήση πιστωτικής κάρτας

* Με μετρητά.

Τα ΚΕΑ της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα λειτουργούν όλο τον χρόνο και θα υποστηρίζουν τους παραγωγούς όχι μόνο στην υποβολή και διόρθωση της δήλωσης ΟΣΔΕ αλλά και σε πληθώρα άλλων δράσεων όπως ενδεικτικά είναι η αξιοποίηση μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης» καταλήγει η ανακοίνωση της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Σχετικά Άρθρα