3η Γιορτή Ανθοκομίας στον Αμπελώνα

* Τέλη Απριλίου στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου

Δημοσίευση: 17 Απρ 2018 22:05
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Δήμος Τυρνάβου συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του για οικονομική ανάπτυξη, διοργανώνει τη 3η Γιορτή Ανθοκομίας 27, 28 και 29 Απριλίου 2018, στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα.

Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια της δημοτικής αρχής που έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες, οι οποίες με αναγνωρισμένη επιτυχία έχουν θεσμοθετηθεί και διευρυνθεί από την αρχή της δημοτικής περιόδου.

Την έμπνευση και την πρόταση προς τον Δήμο Τυρνάβου είχε η Αμπελωνίτισσα π. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρούλα Σουρλατζή – Ζαχαράκη την οποία πρόταση αγκάλιασε τόσο ο Δήμος Τυρνάβου όσο και η Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα.

Για τη Γιορτή της Ανθοκομίας έχουν τεθεί δύο στόχοι: Πρώτος, να γίνει ένας ακόμη θεσμός στον Αμπελώνα και δεύτερος, η αναγνώρισή της από την κοινωνία, ώστε να αποτελέσει ένα «κέντρο επιχειρηματικότητας» για όσους θέλουν να αντιδράσουν δυναμικά στην οικονομική κρίση.

Η Γιορτή της Ανθοκομίας, με πολλούς επισκέπτες, μπορεί να δημιουργήσει το πεδίο προσφοράς και ζήτησης υπηρεσιών και προϊόντων του αγροτικού τομέα αλλά και του βιοτεχνικού.

Ως δημόσιος φορέας ο Δήμος έχει το ειδικό βάρος και τις υποδομές να βοηθήσει κυρίως αυτούς που είναι στο ξεκίνημά τους και δεν έχουν τα κεφάλαια να επεκταθούν άμεσα.

Για να εφαρμόσει αυτή τη νέα στρατηγική δημόσιας προσφοράς, ο Δήμος  έχει δρομολογήσει τις παρακάτω ενέργειες:

* Παραχωρεί το χώρο δωρεάν στους εκθέτες όπως και τη φύλαξη του χώρου και τον εξοπλισμό σε ομπρέλες τραπεζάκια καρέκλες, κιόσκια και φωτισμό, τη διαφήμιση του γεγονότος με αφίσες πανό και μέσα μαζικής ενημέρωσης .

* Προσκαλεί όλους τους φυτωριούχους, ανθοπαραγωγούς, εμπόρους και βιοτέχνες ειδών κήπου αλλά και σε επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το αντικείμενο να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους του Δήμου και να λάβουν μέρος στη γιορτή ή αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα φέτος να επισκεφτούν τον χώρο και να είναι μαζί στην επόμενη φορά.

Στη φετινή γιορτή ανθοκομίας προτείνονται τρεις βραβεύσεις για τον διαγωνισμό που αφορούν την καλύτερη λουλουδάτη γλάστρα ή ζαρντινιέρα και ένα επιπλέον βραβείο γι΄ αυτό που έχει τα περισσότερα like στη σελίδα της ανθοκομικής στο FB. Τηλέφωνα επικοινωνίας και συμμετοχής στα τηλ. 6973–847847 και 6946-733125.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass