Παραιτήθηκε ο συνεταιριστής Τάκης Τσικόπουλος

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 22:10
Παραιτήθηκε ο Τάκης Τσικόπουλος, ο οποίος στη φωτογραφία (από τη γ.σ. της πρώην ΕΑΣ) πλαισιώνεται από τους κ. Σπ. Τσικρίκα και Χρ. Τσιτσιρίγκο Παραιτήθηκε ο Τάκης Τσικόπουλος, ο οποίος στη φωτογραφία (από τη γ.σ. της πρώην ΕΑΣ) πλαισιώνεται από τους κ. Σπ. Τσικρίκα και Χρ. Τσιτσιρίγκο

Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε χθες από μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών ο συνεταιριστής Δημήτρης Τσικόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνεταιριστής από τη Νίκη, αφενός κουρασμένος από τις χρόνιες δικαστικές περιπέτειες, στις οποίες έμπλεξε ως ο τελευταίος αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας (πριν την εκκαθάριση) και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να δεσμευθούν οι προσωπικοί του τραπεζικοί λογαριασμοί, αφετέρου προβληματισμένος από το μέλλον του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών στη διοίκηση του οποίου μετείχε από την πλευρά της μειοψηφίας, αποφάσισε να αποχωρήσει. Προφανώς η αποχώρησή του από το συνεταιριστικό κίνημα, μετά από 30 και πλέον χρόνια θα είναι οριστική. Η αποχώρηση Τσικόπουλου αποτελεί ένα πλήγμα για την αντιπολιτευόμενη ομάδα του Χρ. Σιδερόπουλου, καθώς πλέον στο πλευρό του έχει απομείνει μόνο ο Νίκος Νούλας.

Τη θέση του παραιτηθέντος Τσικόπουλου στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών καλείται να πάρει ο επιλαχών Δ. Τσιμούρτος από την Αμυγδαλή Αγιάς, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος να ασχοληθεί με το συνεταιριστικό κίνημα, ειδικά στην παρούσα φάση. Άγνωστο λοιπόν τι θα συμβεί εφόσον αρνηθεί να καλύψει την κενή θέση στη διοίκηση του Α.Σ., καθώς δεν υπάρχει άλλος επιλαχών.

Υπενθυμίζεται ότι στην αλλαγή δεδομένων που σημειώθηκε στη διοίκηση του Συνεταιρισμού, με την πρόταση μομφής κατά του τότε προέδρου Χρ. Σιδερόπουλου είχε παραιτηθεί ο Λευτέρης Μαντζώνης και τη θέση του είχε πάρει ο Γιώργος Καραΐσκος, ενισχύοντας την ομάδα του σημερινού προέδρου Φώτη Παπαδόπουλου. 

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass