Ο ΕΛΓΑ στους Γόννους για τον δάκο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΛΗΓΕΝΤΑ ΕΛΑΙΟΠΕΡΙΒΟΛΑ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 22:05

Κλιμάκιο ελεγκτών του ΕΛΓΑ Λάρισας επισκέφθηκε χθες τον Δήμο Τεμπών.

Το κλιμάκιο πραγματοποίησε επίσκεψη σε ελαιοπερίβολα της Δημοτικής Κοινότητας Γόννων και ενημερώθηκε από τους ελαιοπαραγωγούς για το πρόβλημα που έχει προκύψει, έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση αντιμετώπισης του δάκου ώστε να μην καταστρέφεται κάθε χρόνο η παραγωγή τους.

Το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ αποτελούνταν από τον διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτη Καλφούτζο, τον κ. Δημήτρη Σταυρίδη προϊστάμενο του τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου ΔΑΟΚ Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ κ. Κώστα Καραμπάτσα και Σπύρο Σπυρόπουλο και τον γεωπόνο του Δήμου Τεμπών κ. Σπύρο Μπετχαβέ.

Το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε επίσης για μια εποικοδομητική συνάντηση τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο, στο γραφείο του στην έδρα του δήμου στο Μακρυχώρι.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ζημιές που υπέστησαν οι ελαιοπαραγωγοί στα κτήματά τους από τον δάκο στη δημοτική Ενότητα Γόννων αλλά και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

Στη σύσκεψη και στην επιτόπια επίσκεψη σε περιβόλια με ελαιόδεντρα συνοδεύοντας το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαΐτης και κ. Γεωργία Τσιόπα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Καραναστάσης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ. Γεώργιος Μπανιώρας.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass