Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ στη Λάρισα

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ Τ. ΧΑΝΙΩΤΗ - ΧΑΡ. ΚΑΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2018 16:50
Κάλεσμα στον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας να παραστεί αύριο στο «Imperial» και να συμμετάσχει στη συζήτηση που θα γίνει για τη νέα ΚΑΠ απευθύνει η οργανωτική Επιτροπή Κάλεσμα στον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας να παραστεί αύριο στο «Imperial» και να συμμετάσχει στη συζήτηση που θα γίνει για τη νέα ΚΑΠ απευθύνει η οργανωτική Επιτροπή

Παρουσία της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, ευρωβουλευτών και πλήθους εκπροσώπων αγροτικών φορέων και με κεντρικό ομιλητή τον διευθυντή της Οικονομικής Ανάλυσης, Προοπτικών, Αξιολογήσεων και Επικοινωνίας της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χανιώτη Τάσο, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο IMPERIAL στη Λάρισα, ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ 2021-2027 και το μέλλον της αγροτικής παραγωγής.

Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας και η ΠΕΝΑ-Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και τη στηρίζουν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων, ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας και η Ε.Ν.Α Ν. Λάρισας.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της αυριανής ημερίδας:

Προσέλευση 11:00 - έναρξη 11:30

Έναρξη Παυλονάσιος Νίκος (αντιπρόεδρος Π.Ε.Ν.Α)

Χαιρετισμοί Κωνσταντίνος Αγοραστός (περιφερειάρχης Θεσσαλίας), Κωτσός Γιώργος (πρόεδρος ΠΕΔ Θεσσαλίας), Γιαννακόπουλος Σωτήρης (πρόεδρος Επιμελητηρίου), Μάμαλης Σπύρος (πρόεδρος ΓΕΩΤ.Ε.Ε Ελλάδος).

Την έναρξη της ημερίδας θα κηρύξει ο Βασ. Κόκκαλης (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης), ενώ κύριοι εισηγητές θα είναι: Χανιώτης Αναστάσιος (διευθυντής Γενικής Διευθ. Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής), Κασίμης Χαράλαμπος (γεν. γραμματέας Αγροτικής πολιτικής και Διαχείρησης των κοινοτικών πόρων), Πολυμέρου Απόστολος (προϊστάμενος της Γεν. Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης και μέλος εργασίας του ΥΠΑΑΤ).

Θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των Ευρωβουλευτών: Κεφαλογιάννης Μανώλης (ευρωβουλευτής ΝΔ), Μαριάς Νότης (αν. ευρωβουλευτής - πρόεδρος του κόμματος «Ελλάδα ο άλλος δρόμος»), των εκπροσώπων των κομμάτων της Βουλής: Αραμπατζή Φωτεινή (ΝΔ), Τζελέπης Μιχάλης (ΚΙΝ.ΑΛ) και εν συνεχεία οι τοποθετήσεις των αγροτικών επιστημονικών φορέων και των Αγροτικών Συνεταιριστικών φορέων. Η ημερίδα θα κλείσει με ερωτήσεις και διάλογο με το ακροατήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass