Αγροτική σύσκεψη στην Αγιά

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΕΟΑΣΝΛ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2018 16:00

Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι με τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα, το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις ζημιές που δεν αποζημιώνονται και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, τη φοροληστεία, τα χαράτσια που μειώνουν το πενιχρό αγροτικό εισόδημα θα συζητηθούν στη σύσκεψη που διοργανώνουν την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 το βράδυ στην ταβέρνα «ΧΑΤΖΑΚΟΣ» στην Αγιά, η ΕΟΑΣΝΛ και οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «βασικό ζήτημα της σύσκεψης θα είναι η ανασυγκρότηση και το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος αφού έχει αποφασιστεί να γίνουν εκλογές το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλους τους Αγροτικούς Συλλόγους και την Ομοσπονδία. Οι Αγροτικοί Σύλλογοι είναι όπλο στα χέρια των αγροτών και κτηνοτρόφων και μέσα από τη λειτουργία και δράση τους μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας αλλά και να ανακόψουμε τη μεγάλη επίθεση που δεχόμαστε στο εισόδημά μας από τις κυβερνητικές πολιτικές και τα μνημόνια. Δυνατοί Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδία είναι προϋπόθεση για τη μαζική συμμετοχή των αγροτών στις κινητοποιήσεις γιατί μόνο με τους αγώνες μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass