Αγροτικό συλλαλητήριο με τρακτέρ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2018 22:04
Ο κ. Σωκράτης Αλειφτήρας Ο κ. Σωκράτης Αλειφτήρας

Με συμβολική κατάληψη από 65 τρακτέρ πραγματοποιήθηκε χθες στα Φάρσαλα αγροτικό συλλαλητήριο, στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει η ΕΟΑΣΝΛ, σε συνεργασία με τους αγροτικούς συλλόγους και με τη συμμετοχή αγροτών της επαρχίας Φαρσάλων.

Σύμφωνα με τους αγρότες, η κινητοποίηση από τα Φάρσαλα είναι για να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα στην Πολιτεία για όλα τα δεινά που βιώνει ο πρωτογενής τομέας και που αντιμετωπίζει καθημερινά ο αγρότης, πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες.

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν ομιλίες αρχής γενομένης από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Κατωχωρίου κ. Σωκράτη Αλειφτήρα, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα των αγροτών, όπως η τιμή των προϊόντων, το κόστος παραγωγής, το ακατάσχετο των λογαριασμών, ενώ έκανε λόγο για συσπείρωση φέτος των αγροτών, λόγω της άκαρπης συνάντησης με την ηγεσία του υπουργείου. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα αγροτών της Επαρχίας Φαρσάλων κ. Μιχ. Τράντος, ο οποίος τόνισε οτι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο αγρότης είναι ανυπέρβλητα και απαγορευτικά για τη συνέχιση του επαγγέλματος, κάνοντας αναφορά στα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους δασικούς χάρτες, βάζοντας σε κίνδυνο τις επιδοτήσεις, για πρώτη φορά από τότε που δόθηκαν.

Κλείνοντας τη σειρά των ομιλητών ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ κ. Ρίζος Μαρούδας, χαιρέτισε το συλλαλητήριο στα Φάρσαλα μιλώντας για δίκαια αιτήματα των αγροτών, όπως η φορολογία, οι χαμηλές και ανοιχτές τιμές, οι ασφαλιστικές εισφορές, το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ, το υψηλό κόστος παραγωγής και η διεπαγγελματική βάμβακος, όπου κάνουν κουμάντο οι εκκοκκιστές παρά οι αγρότες, ενώ μίλησε για άκαρπη συνάντηση με τον Υπουργό, τονίζοντας ότι η δύναμή μας είναι τα τρακτέρ.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass